понеділок, 24 червня 2013 р.

Шоколадні млинці з карамелізованими яблуками,корицею і волоським горіхом

Шоколадні млинці з карамелізованими яблуками,корицею і волоським горіхом



400 гр муки700 мл молока або води
3 ст. л. гарячого шоколаду(порошку)
120 цукру
ванілін дрібка
ароматизатир ром
2 яйця(великих)
кориця по-смаку
яблука-2 шт. (великі,солодкі)
масло вершкове 50 гр
олія соняшникова 5 ст.л.
цукрова пудра 3 ст.л.
волоські горіхи 1 жменя

Борошно змішати з цукром,ваніліном,гарячим шоколадом,яйцями. У суміш потроху вливати молоко(воду),постійно збиваючи вінчиком,щоб уникнути утворення грудок.
Влити в отриману суміш соняшникову олію і ароматизатор.

Посмажити на сухій розпеченій сковороді млинці.
Начинка:
Розтопити на сковороді вершкове масло.всыпать цукрову пудру,ванілін,корицю. Яблука нарізати шматочками і додати в ароматну суміш. Підсмажити до рум'яного кольору карамелі.
Начинку викласти на млинці або загорнути всередину,посипати горішками.
приємного чаювання!

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор:http://vk.com/id68825829

Ірочка Срібна
Шоколадні млинці з карамелізованими яблуками,корицею і волоським горіхом



Тайські млинці







Німецькі млинці з начинкою



Інгредієнти:
- Молоко - 1 склянку
- Яйця - 6 шт
- Борошно - 1 склянку
- Сіль - 1/2 чайної ложки
- Ванілін - 1 чайна ложка
- Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
- Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
- начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

Приготування:

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Німецькі млинці з начинкою



Млинці з сиром та чорносливом



Для приготування нам знадобляться такі продукти :

Продукти для млинців :
- 3 яйця
- 0,5 л молока
- 1 ст. борошна
- 2 ст.л рослинного масла.
сіль, цукор за смаком

Яйця збити з борошном, поступово додаючи молоко. В кінці додати сіль, цукор і рослинне масло.
Тісто має бути рідким, однорідним, без грудочок.
Випікати на сухій (!), добре прожареною сковороді.
Млинці готові.
(Багато бояться того, що тісто виходить дуже рідким. Воно таким і повинно бути. Робити потрібно все строго за рецептом, і все вийде ! )

Продукти для начинки :

Сир - 400 г
Цукор - 2-3 ст.лож
Чорнослив без кісточок - 100 г

Сир розім'яти виделкою, додати цукор, подрібнений чорнослив - перемішати. В млинці, загорнути начинку.
При подачі полити ягідним соусом, за бажанням подати сметану.

Приємного апетиту! Готуйте з любов'ю!

Джерело: Спритний кухар
Автор: Спритний кухар
Млинці з сиром та чорносливом






Млинці з начинкою



8ст.л.муки з гіркою максимальної,5яиц, літр і 200гр. молока,масла рослинного 3-4ст.л.Соль цукор за смаком.
У борошно додаємо яйця розмішуємо(я блендером),потім вливаємо молоко, ретельно перемішати,сіль і цукор і масло додати,дати постояти хвилин 20 і пекти млинці!
Начинка-сир+ковбаска+огірок



Джерело: Спритний кухар
Автор: Анна Калмикова
Млинці з начинкою



Млинці виходять ніжними і тонкими) начинка може бути будь-яка, на даному фото начинка з м'яса



Молоко - 3 стак.Мука - 2 стак.Яйца - 3 штСоль - 0,5 ч. л.Сахар (якщо хочете солодкі млинці, можна додати 2 або 3 ст.ложки цукру) - 1 ст. л.Разрыхлитель - 3/4 ч. л.Рафинированное рослинна олія (в тісто) - 3 ст. л.
Висипаємо в миску просіяне борошно, сіль, цукор, розпушувач. Додаємо яйця і півсклянки молока.

Замішуємо густувате тісто без грудок.

Потім потроху розбавляємо іншим молоком і замішуємо тісто по консистенції нагадувати рідку сметану. Вливаємо 3 ст.ложки рослинного масла і добре розмішуємо, щоб тісто з'єдналося з маслом.

Добре розігріваємо сковороду, змащуємо її маслом і наливаємо тісто на сковороду, швидко повертывая її, щоб тісто розлилося по всій сковороді тонким рівним шаром. Подрумянившиеся з одного боку млинці перевертаємо на інший бік за допомогою лопатки.
Я завжди печу млинці на двох сковородах - так швидше. Сковороди змащую через раз рослинним маслом.

Джерело: Спритний кухар
Автор: Таня Стерлікова
Млинці виходять ніжними і тонкими) начинка може бути будь-яка, на даному фото начинка з м'яса






Млинці від Яночки)

Млинці від Яночки)
млинці від Яночки)



Американські млинці з гарбузом



Млинці виходять пишними і ніжними. За смаком ніхто не здогадається, що вони з полезнейшей гарбузом )

Необхідно
1 стакан кефіру (220 мл)
1 склянка гарбузового пюре
2 яйця
4 ст л рослинного масла
2 ст л цукру
1/2 год л солі
1/2 год л соди
1,5 год л розпушувача
2 склянки борошна

-приготувати пюре: очистити гарбуз порізати на шматочки і тушкувати в сковороді під кришкою 15-20 хв (або в пароварці), потім збити блендером
- змішати кефір, яйця, масло, додати гарбуз
- окремо змішати всі сухі інгредієнти і додати до рідким
Сильно заважати не треба, інакше будуть гумовими, грудочки все одно розійдуться-кілька разів завадили і вистачить. Тісто виходить досить густе, але не в'язке-легке.
- розігріти сковороду(не більше 16 см чим менше-тим краще), злегка змастити олією (я змастила тільки 1-й раз)
- викладаємо тісто товщиною приблизно 0,5 см, розрівнюючи ложкою
- смажимо на середньому вогні під кришкою
- коли тісто трохи схопилося, перевертаємо і дожариваємо без кришки
Ці млинці дуже смачно їсти зі згущеним молоком.

Смачних вам моментів )

Джерело: Спритний кухар
Автор:Катерина Керест
Американські млинці з гарбузом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика