Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
Інгредієнти:
250 г борошна
500 мл молока
3 яйця
60 г цукру
45 мл рослинного масла
1/4 ч.л. солі
400 г сиру 5-9% жирності
400 г сирної маси
3 яєчних жовтка
60 г вершкового масла
Приготування:
У велику ємність просіяти борошно, додати яйця, сіль, цукор і половину молока. Збийте вінчиком.
Додайте молоко, що залишилося, рослинне масло і добре розмішайте.
Спечіть тонкі млинчики, підсмажуючи їх тільки з однієї (!) сторони.
Готові млинчики складіть стопкою підсмаженої стороною вгору.
Тепер робимо начинку: змішуємо сир з сирною масою, додаємо жовтки і розм'якшене масло. Добре перемішуємо.
На кожен млинець викладаємо по столовій ложці начинки.
Звертаємо млинці конвертиками.
Підсмажити готові млинці з одного боку на невеликому вогні, потім перевернути, накрити кришкою і готувати 4-5 хвилин, щоб начинка добре прогрілася.
Манно-вівсяні млинці. Без борошна!
Інгредієнти:
1 ст. вівсяних пластівців
1 ст. манної крупи
500 мл кефіру
3 яйця
2 ст. л. цукру
1/2 ч. л. соди
1/2 ч.л. солі
3 ст. л. рослинного масла.
Приготування:
1) Змішуємо в мисці манну крупу і вівсяні пластівці.
2) Заливаємо їх кефіром,перемішуємо і залишаємо на 2 години
3) Яйця збиваємо,додаємо в миску
4) Додаємо сіль,цукор і соду
5) Вливаємо масло,перемішуємо. Тісто виходить не дуже густе І смажимо млинці
Млинці з лаваша на сніданок!
Дуже швидко і супер смачно :)
Хрусткі млинці з розплавленим ніжним сиром і весняним ароматом перчика і зелені.
Нам знадобиться:
1 червоний перчик
лаваш
150-200 гр сиру
кріп
2-3 зубчики часнику
Приготування:
1. Перчик нарізати невеликий соломкою (не більше 01,5 см в довжину) або кубиками.
2. Кріп дрібно порізати.
3. Часник видавити через прес.
4. Сир натерти на тертці. Змішати перець, кріп, часник, сир.
5. Лаваш нарізати прямоугольничками приблизно 10*20 див.
6. Уздовж короткого краю викладаємо трохи нашої начинки (можна на 1-1,5 см не доходити до верхнього і нижнього краю (щоб сир не розтікся). 7. Згорнути трубочкою.
8. Викласти наші млинці на нагріту сковороду з рослинним маслом.
9. Обсмажити 2-3 хвилини з кожного боку, поки наші млинці не придбають красиву золотисту хрустку скоринку.
Приємного апетиту!
Ажурні млинці
Інгредієнти:
Молоко (2,5% жирності) - 3 і 1/4 склянки
Сухі дріжджі - 10г.
Курячі яйця - 2 шт.
Борошно вищого сорту - 500г.
Цукор - 2 ст.л.
Сіль - 1 ч.л.
Рослинне масло - 2 ст.л.
Інвентар для приготування ажурних млинців:
Сковорода
Миска
Сито
Лопатка
Ополоник
Столова ложка
Приготування ажурних млинців:
Крок 1: Готуємо дріжджі
Висипаємо сухі дріжджі в миску і розводимо їх чвертю склянки добре прогрітого молока, додаємо туди щіпку солі і чайну ложку цукру. Ставимо дріжджі в тепле місце, щоб вони "підійшли" - почали пузиритися.
Крок 2: Замішуємо тісто
Просіваємо через сито борошно, додаємо в неї сіль, цукор, яйця, обережно вливаємо підігріте молоко на плиті, не перестаючи помішувати і додаємо "підійшли" дріжджі. Тепер перемішуємо тісто до утворення однорідної маси. Стежте, щоб тісто було без грудочок. Потім додаємо в нього рослинне масло (підійде також розтоплене вершкове) і ще раз як слід перемішуємо.
Тепер тісто треба накрити кришкою і поставити в тепле місце, щоб воно "підійшло" - тобто збільшилася в розмірах. Тісто має підходити 3-4 рази. Кожного разу після збільшення, тісто необхідно перемішати. Слідкуйте за тим, щоб тісто не "втекло", якщо миски буде не вистачати, перелийте його в велику ємність. В цілому тісто повинно "підходити" 2-2,5 години.
Крок 3: Випікаємо млинці
Після того, як тісто буде готове, починаємо випікати млинці. На сковороду наливаємо трохи олії і виливаємо частину тіста. Якщо тісто зроблено правильно, воно повинно наливатися на сковороду як пінка. Коли млинець пропечеться, піддягаємо його лопаткою і акуратно перевертаємо на інший бік.
Крок 4: Подаємо ажурні млинці
Подавати млинці можна подавати з варенням, сметаною і ягодами.
Приємного апетиту!
Млинці з лаваша на сніданок!
Дуже швидко і супер смачно )) Хрусткі млинці з розплавленим ніжним сиром і весняним ароматом перчика і зелені.
Нам знадобиться:
1 червоний перчик
лаваш
150-200 гр сиру
кріп
2-3 зубчики часнику
Перчик нарізати невеликий соломкою (не більше 1,5 см в довжину) або кубиками. Кріп дрібно порізати. Часник видавити через прес. Сир натерти на тертці. Змішати перець, кріп, часник, сир. Лаваш нарізати прямоугольничками приблизно 10*20 див. Уздовж короткого краю викладаємо трохи нашої начинки (можна на 1-1,5 см не доходити до верхнього і нижнього краю (щоб сир не розтікся). Згорнути трубочкою. Викласти наші млинці на нагріту сковороду з рослинним маслом. Обсмажити 2-3 хвилини з кожного боку, поки наші млинці не придбають красиву золотисту хрустку скоринку. Приємного апетиту!
ГОТУЄМО Млинці з риби - це смачно!
Дуже ніжні, швидкі в приготуванні, млинці. Всім раджу приготувати.
Слова автора і мої зміни:
700 гр філе риби
1 морквина
1 цибулина
2 ст ложки майонезу (я замінила йогуртом)
5 ст ложок картопляного крохмалю (мені вистачило 3)
3 - 4 яйця
зелень петрушки (додала кріп)
1. Філе риби ріжемо на шматочки 1 х 1 см, змішуємо з йогуртом і залишаємо на добу в холодильнику маринуватися.
2. Потім до риби додаємо натерту на крупній тертці моркву, порізану цибулю, подрібнену зелень пертушки, крохмаль і яйця.
3. Все як слід розмішуємо і смажимо млинці на рослинній олії.
4. Виходять дуже ніжні і смачні млинці.
Немає коментарів:
Дописати коментар