http://vkontakte.ru/page-4806561_1961847 Навігація по альбомами. Вконтакте баг з фото альбомами. Поки звичайним способом не увійти. Але по навігації все працює..:)) Ура, ми найкращі..
Шановні, дорогі, кохані наші учасники групи!!! Вас чекає відео привітання від адміністрації групи! ( Відео знаходиться на головній сторінці в розділі Навігація.) З наступаючим Новим роком. Всіх благ... і здоров'я (після свят :)
Vsem hi:)Napi6y vam receptyi bolgarskogo bluda odnogo:)Pal'4iki oblijete:)
Всім привіт!! Що є поїсти??? :)
Дякую за запрошення,я страшенно люблю готувати і смачно поїсти :)
Дякую за запрошення:) Буду пробувати вчитися готувати:)
А у мене в основному чоловік готує, але все одно дякую за запрошення:)
Всім величезне приветище! Пасиба за запрошення! :))))
Тисни *мені подобається* і *розповісти друзям* і графіті з'явиться на твоїй стіні :)
Чебуреки :)
ІНГРЕДІЄНТИ:
ТІСТО:
Борошно - 4 склянки (500-520 гр.).
Яйце - 1 шт.
Молоко - 2 ст.л.
Соняшникова олія - 1 ст.л.
Сіль - за смаком.
Олія для смаження - скільки буде потрібно (у мене пішло приблизно 1,5 склянки).
НАЧИНКА:
Фарш - 500 гр.
Цибуля ріпчаста - 4 ср.шт.
Вода - ½ склянки (125 мл).
Сіль, перець - за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Сьогодні будемо балувати себе і близьких хрусткими чебуреками з найніжнішого заварного тіста з соковитою м'ясною начинкою! :)
2. Для приготування тіста нам треба закип'ятити 1/3 склянки води, додати туди сіль і столову ложку соняшникової олії (олія надає готовим чебуреків характерну «пузырчитость»).
3. Невеликими частинами додаємо просіяне борошно (1/2 склянки) - постійно помішуючи. Намагаємося, щоб тісто вийшло без грудок. Даємо йому охолонути. Додаємо яйце і молоко. Перемішуємо.
4. Поступово додаємо борошно, вимішуємо тісто. Воно не повинно липнути до рук, якщо липне - додаємо ще трохи борошна.
5. Даємо настоятися тесту не менше 1 години. Після закінчення терміну ще раз вимішуємо тісто.
6. Для начинки використовуємо фарш. Я віддаю перевагу свинину з яловичиною. Поміщаємо його в миску.
7. Цибулю дрібно нарізаємо дрібно і розміщуємо його в миску.
8. Додаємо сіль, перець і перемішуємо.
9. Після додаємо ½ склянки води і знову перемішуємо.
10. Катаємо з тіста ковбаску і відрізаємо частини, які потім будемо перетворювати в кульки (розмір кульки повинен бути схожий на м'ячик пингпонга).
11. Кожен м'ячик з двох сторін обвалюємо в борошні і розкочуємо пласт товщиною 2-3 мм.
12. Прикладаємо до пласту з тіста окружність (я використовував звичайну миску) і обрізаємо краю. Це можна зробити ножем, а можна спеціальною машинкою, яка залишає краю у формі хвилі.
13. Тепер ми отримуємо корж. Кладемо трохи фаршу на половину коржа, накриваємо другою половиною і придавлюємо краю. Стежимо за тим, щоб на шві не було дірок і щілин.
14. У глибокій сковороді розігріваємо 2-3 см рослинного масла і смажимо чебуреки порціями, перевернувши 1 раз, на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору, по 4 хв. з кожного боку.
15. Після смаження розмір чебурека буде зі середню долоню. Викладайте готові чебуреки на паперові рушники, щоб стік зайвий жир. Подаємо гарячими.
16. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!)))
Автор: Ваш Кухар
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Немає коментарів:
Дописати коментар