вівторок, 18 червня 2013 р.

Азу по-татарськи

Азу по-татарськи



Інгредієнти
М'ясо - 500 г, цибуля ріпчаста - 1-2 шт, огірки солоні - 1-2 шт, картопля - 6-8 шт, часник - 1-2 дольки, томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л., лавровий лист, сіль, перець.

Спосіб приготування
М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи



Арахіс в глазурі



Інгредієнти
Арахіс 275 г
Цукор-пісок 200 г
Сіль 1 г
Вода 75 мл

Спосіб приготування
Змішайте арахіс з водою і цукром

Варіть на помірному вогні, безперервно помішуючи, поки рідина не загусне і не схопиться

Продовжуйте помішувати, зіскрібаючи сироп з дна і максимально обволікаючи горішки

Готуйте, періодично прибираючи з вогню і ретельно перемеривая, поки глазур не потемніє. Це дозволить зробити глазур досить твердої і при цьому не пересмажити горіхи.
Приємного апетиту!
Арахіс в глазурі






Свиняча грудинка в глазурі


Інгредієнти:
Шавлія сушений 2 ч. л.
Сіль 1 ч. л.
Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
Часник 2 зуб.
Свиняча грудинка 2,5 кг
Цукор 240 г
Крохмаль кукурудзяний 2 ст. л.
Білий винний оцет 120 мл
Вода 120 мл
Соєвий соус 4 ст. л.

Розігріти духовку до 175С.

Змішати в мисці шавлія з сіллю, перцем і подрібненим часником, ретельно перемішати.

Натерти сумішшю грудинку.
Покласти у форму для запікання.

Запікати на середній решітці духовки 40-45 хвилин, поки внутрішній термометр м'яса не покаже 65С.

Глазур:
Змішати в маленькій каструлі цукор з крохмалем, оцтом, водою і соєвим соусом і поставити на повільний вогонь.

Варити, періодично помішуючи, поки соус не закипить і злегка не загусне.

Зняти глазур з вогню і змащувати їм грудинку 3-4 рази за останні 30 хвилин запікання.

Дістати грудинку з духовки, полити глазур'ю і подавати.



Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт
- огірки солоні - 1-2 шт
- картопля - 6-8 шт
- часник - 1-2 часточки
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л
-лавровий лист
- сіль
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи






Запечена глазунья з пряними томатами


Що потрібно:
1 ст. ложка оливкової олії
2 невеликі головки червоної цибулі
1 червоний перчик чилі без насіння
1 зубчик часнику
Маленький пучок коріандру
400 г помідорів-чері
4 яйця
1 ст. ложка цукрової пудри
Як приготувати запечену яєчню з пряними томатами:
Цибулю, перець чилі, часник і коріандр подрібнити і обсмажити до м'якості (5 хвилин) в оливковій олії.
Помідорчики присипати цукровою пудрою і карамелизовать на сковороді близько 8 хвилин.
Овочі розподілити по сковороді, вигнутої частиною ложки зробити 4 поглиблення і залити в них по яйцю і накрити кришкою.
Запікати в духовці при низькій температурі до готовності.
Подавати із зеленню і грінками.
Приємного апетиту!



Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи






Ківі в шоколадній глазурі!



Склад:
Ківі 7-8 шт.,
Темний шоколад 100 гр.,
Слив. масло 50 гр.
Молоко 3 ст.л

Приготування:

Крок 1.
Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.
Крок 2.
Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.
Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.
Ківі в шоколадній глазурі!



Ківі в шоколадній глазурі.



Інгредієнти:
- 7-8 шт ківі
- 100 гр темного шоколаду
- 50 гр вершкового масла
- 3 столові ложки молока

Крок 1.
Ківі очистити і порізати кружальцями завтовшки 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морозильник.

Крок 2.
Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.

Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика