Біфштекс по-мексиканськи
Інгредієнти:
- 800г яловичини
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 солодкий червоний перець
- 4 часточки часнику
- 250г помідор
- 10мл рослинного масла
- ¼ ч.л. солі
- ¼ ч.л. чорного меленого перцю
- 20г зеленого цибулі
- 10г петрушки
Біфштекс по-мексиканськи
Інгредієнти:
- 800г яловичини
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 солодкий червоний перець
- 4 часточки часнику
- 250г помідор
- 10мл рослинного масла
- ¼ ч.л. солі
- ¼ ч.л. чорного меленого перцю
- 20г зеленого цибулі
- 10г петрушки
Приготування:
М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.
Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.
Помідори наріжте досить тонкими часточками. М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.
Смажте з обох сторін на великому вогні по 4 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало (при бажанні можна додатково протушкувати м'ясо.
На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.
Біфштекс по-мексиканськи
Інгредієнти:
- 800г яловичини
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 солодкий червоний перець
- 4 часточки часнику
- 250г помідор
- 10мл рослинного масла
- ¼ ч.л. солі
- ¼ ч.л. чорного меленого перцю
- 20г зеленого цибулі
- 10г петрушки
Приготування:
М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.
Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.
Помідори наріжте досить тонкими часточками.
М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.
Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині.
На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.
Приємного апетиту!
Біфштекс по-мексиканськи.
Склад:
Яловичина - 800 р.
Перець солодкий червоний - 1 шт.
Помідори - 250 г
Сіль - ¼ ч.л.
Зелена цибуля - 20 г
Ріпчаста цибуля - 1 шт.
Часник часточки - 4 шт.
Рослинне масло - 10 мл
Перець чорний мелений - ¼ ч.л.
Петрушка - 10 г
Приготування:
М'ясо нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 див.
Для цієї страви краще використовувати філейний край або вирізку.
Очищений часник нарізати дрібно, а цибулю - тонкими півкільцями.
Перець очистити від насіння і порізати смужками.
Помідори нарізати досить тонкими часточками.
М'ясо злегка змастити з обох боків рослинним маслом і покласти на сильно розігріту суху сковороду.
Обсмажити з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посолити і поперчити, потім перекласти на тарілку і поставити в духовку при 50 градусах, щоб м'ясо не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка.
М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині.
На тій же сковороді підсмажити на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин.
По закінченні цього часу додати часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викласти овочі поверх м'яса, посипати нарізаною зеленню.
100 гр. готового страви містять:
140 ккал
білки - 11,9 гр.
жири - 7,8 гр.
вуглеводи - 5,7 гр.
Біфштекс По-мексиканськи»
Інгредієнти:
• 800 г яловичини;
• 1 ріпчаста цибуля;
• 1 солодкий червоний перець;
• 4 зубчики часнику;
• 250 г помідор;
• 10 мл. рослинного масла;
• ¼ ч. л. солі;
• ¼ ч. л. чорного меленого перцю;
• 20 р. зеленого лука;
• 10 р. петрушки.
Приготування:
М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.
Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.
Помідори наріжте досить тонкими часточками.
М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.
Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині.
На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.
Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти
#Горячее@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Немає коментарів:
Дописати коментар