четвер, 27 червня 2013 р.

Гостра Аджика з кабачків.

Гостра Аджика з кабачків.


Дуже смачна!

Інгредієнти:
- 5 кг кабачків
- 200 грам часнику
- 1 кг солодкого червоного перцю (бажано великих і соковитих)
- 500 грам гіркого перцю
- 1 кг яблук
- 1 кг моркви
- 0,5 л рослинного масла
- 5 столових ложки 6% оцту
- 3 пучка зелені (петрушка - 2, кріп -1)
- 150-200 грам цукру
- 100 грам солі

Очистити перець і часник пропустити через м'ясорубку
Помити кабачки і пропустити через м'ясорубку (бажано пропустити отриману масу ще раз через м'ясорубку)
Перемолоти гіркий перець
Через крупну тертку натираю яблуко і моркву і додаю в загальну масу овочів.
Додаю масло, оцет і дрібно нарізану зелень.
Варити мінімум 1,5 години (до 2-х, побачите по густоті отриманої маси)
Розкладаю в заздалегідь приготовлені простерилізовані банки і під кришечку ложу на 0,5 банку - 1 ч.л. оцту
Якщо ви плануєте її їсти найближчим часом закрити капроновими кришками і поставити в холодильник.
На це кількість продуктів у мене виходить в середньому 12-14 0,5 літрових баночок.

Приємного апетиту!
Гостра Аджика з кабачків.



Гостра Аджика з кабачків.


Дуже смачна!

Інгредієнти:
- 5 кг кабачків
- 200 грам часнику
- 1 кг солодкого червоного перцю (бажано великих і соковитих)
- 500 грам гіркого перцю
- 1 кг яблук
- 1 кг моркви
- 0,5 л рослинного масла
- 5 столових ложки 6% оцту
- 3 пучка зелені (петрушка - 2, кріп -1)
- 150-200 грам цукру
- 100 грам солі

Очистити перець і часник пропустити через м'ясорубку
Помити кабачки і пропустити через м'ясорубку (бажано пропустити отриману масу ще раз через м'ясорубку)
Перемолоти гіркий перець
Через крупну тертку натираю яблуко і моркву і додаю в загальну масу овочів.
Додаю масло, оцет і дрібно нарізану зелень.
Варити мінімум 1,5 години (до 2-х, побачите по густоті отриманої маси)
Розкладаю в заздалегідь приготовлені простерилізовані банки і під кришечку ложу на 0,5 банку - 1 ч.л. оцту
Якщо ви плануєте її їсти найближчим часом закрити капроновими кришками і поставити в холодильник.
На це кількість продуктів у мене виходить в середньому 12-14 0,5 літрових баночок.

Приємного апетиту!
Гостра Аджика з кабачків.






Аджика смачна



5 кг помідорів, 1 кг солодкого перцю, 1 кг моркви, 5 шт. гіркого (гострого стручкового) перцю, 1 ст. очищеного часнику, 0,5 л подс.масла, 1 ст. оцту 9%, 1 ст. цукру, 0,5 ст. солі.

Помідори, очищений від насіння солодкий і гострий перець, морква перекрутити на м'ясорубці і все це викласти в каструлю. Останнім перекрутити часник і відставити його в мисочці в бік.

До овочів додати масло, оцет, сіль, цукор, добре перемішати і варити 2,5 години. За 15 хвилин до закінчення варіння додати часник, перемішати. Доварити і розкласти в підготовлені стерильні банки, закатати.

З цієї кількості продуктів виходить 12-14 0,5 л баночок.

Приємного апетиту!!!
Аджика смачна



Аджика "Вогник"



Інгредієнти:
-1 кг помідор,
-1 кг перець болгарський солодкий (бажано червоний),
-0.5 кг часнику,
-1 пачка перець чилі (20 р.),
-3 ст.л. солі,
-100 р. сушений корінь петрушки.

Приготування:
1. Часник, помідори, перець болгарський перекрутити на м'ясорубці.(дрібна сітка).
2. Додати перець чилі, сіль і подрібнений корінь петрушки, перемішати і залишити на добу постійно помішуючи.
3. Розкласти в сухі, стерильні і охолоджені скляні банки, зберігати в холодильнику невизначений час.
Аджика "Вогник"






Аджика "Вогник"



Інгредієнти:

-1 кг помідор,
-1 кг перець болгарський солодкий (бажано червоний),
-0.5 кг часнику,
-1 пачка перець чилі (20 р.),
-3 ст.л. солі,
-100 р. сушений корінь петрушки.

Приготування:

Часник, помідори, перець болгарський перекрутити на м'ясорубці.(дрібна сітка). Додати перець чилі, сіль і подрібнений корінь петрушки, перемішати і залишити на добу постійно помішуючи. Розкласти в сухі, стерильні і охолоджені скляні банки, зберігати в холодильнику невизначений час.
Аджика "Вогник"



Аджика "Вогник"



Інгредієнти:
-1 кг помідор,
-1 кг перець болгарський солодкий (бажано червоний),
-0.5 кг часнику,
-1 пачка перець чилі (20 р.),
-3 ст.л. солі,
-100 р. сушений корінь петрушки.

Приготування:
1. Часник, помідори, перець болгарський перекрутити на м'ясорубці.(дрібна сітка).
2. Додати перець чилі, сіль і подрібнений корінь петрушки, перемішати і залишити на добу постійно помішуючи.
3. Розкласти в сухі, стерильні і охолоджені скляні банки, зберігати в холодильнику невизначений час.
Аджика "Вогник"






Аджика



Вам буде потрібно:

2,5 кг помідорів

1 кг моркви
1 кг солодкого червоного перцю
100 г гіркого перцю
150-200 г цукру
1/4 склянки солі
150 г раст. масла
200 г часнику
зелень (петрушка, кріп)

Приготування:
1. Натріть моркву на середній тертці.
2. Помідори помийте, поріжте навпіл.
3. Перці очистіть від насіння і розрізати на 4 частини, гіркий перець і часник.
4. Перемолите всі овочі в м'ясорубці.
5. Вилийте в каструлю і варіть 1,5 години.
6. Через 1,5 години додайте олію, цукор, сіль і зелень.
7. Варіть ще 30 хвилин.

Приємного апетиту!
Аджика



Аджика



• 2,5 кг помідорів
• 1 кг моркви
• 1 кг солодкого червоного перцю
• 100 г гіркого перцю
• 150-200 г цукру
• 1/4 склянки солі
• 150 г раст. масла
• 200 г часнику
• зелень (петрушка, кріп)

Приготування:

1. натріть моркву на середній тертці
2. помідори помийте, поріжте навпіл
3. Перці очистіть від насіння і розрізати на 4 частини, гіркий перець і часник
4. Перемолите всі овочі в м'ясорубці
5. Вилийте в каструлю і варіть 1,5 години
6. Через 1,5 години додайте олію, цукор, сіль і зелень
7. Варіть ще 30 хвилин
Аджика

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика