неділя, 30 червня 2013 р.

Заварні млинці на молоці

Заварні млинці на молоці



Приготування:

Тісто:
1. Півлітра молока
2. 2 яйця збити віночком
3. Додати 1 ч.л. розпушувача і борошна стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки
4. Потім вилити 1 склянку окропу, перемішати.
5. Додати 7 ст.л. рослинного масла.
Тісто готове!
6. Смажити як зазвичай, на розпеченій сковороді з двох сторін
Заварні млинці на молоці
Заварні млинці на молоці
Заварні млинці на молоці
Заварні млинці на молоці
Заварні млинці на молоці



Млинці з яблучним припеком



Інгредієнти:

Борошно 2 склянки
Молоко 3 склянки
Яйця 4 шт
Вершкове масло 50 гр
Цукор 1 ст.ложка
Сіль 1 чайна ложка (неповна)
Яблука 4-5 шт

Приготування:

Відокремлюємо жетки від білків. У жовтки додати сіль, цукор, масло, і молоко і все ретельно перемішати
Помішуючи всипаємо борошно. Коли тісто добре перемішано, додаємо залишилися осторонь білки і знову перемішуємо.
Ставимо сковороду на плиту і даємо їй нагрітися. В цей час очищаємо від шкірки яблука, виймаємо серцевину і нарізаємо тонкими кружечками або часточками. Сковорода нагрілася. Змащуємо її рослинним маслом. Можна шматочком сала, або цибулиною на вилці
Розкладаємо на сковорідці яблука
І заливаємо їх тестом
Коли млинець знизу підсмажиться перевертаємо його
Поки млинці не охололи звертаємо їх у трубочки. Можна полити медом, варенням. Або посипати цукровою пудрою.
Млинці з яблучним припеком
Млинці з яблучним припеком
Млинці з яблучним припеком
Млинці з яблучним припеком
Млинці з яблучним припеком
Млинці з яблучним припеком
Млинці з яблучним припеком






Млинці з пляшки



Раціоналізуємо приготування млинців. Посуд не потрібна, беремо пластикову пляшку з-під мінералки і стандартний набір набір для приготування млинців: 2 яйця, 10 столових ложок з гіркою борошна, 3 столові ложки цукру, 1/2 чайної солі, 3 столові ложки рослинної олії і 600 грамів молока.
У пляшку вставляємо воронку і засипаємо борошно, цукор, сіль, заливаємо яйця, рослинне масло і молоко, і закручуємо кришку.
А тепер все це разбалтываем. У пляшці це робити дуже зручно.
Беремо сковороду, капаємо рослинне масло.
Виливаємо з пляшки тісто, розливаємо його по сковороді і печемо млинці!
І не обов'язково смажити все тісто відразу, поставте пляшку з тестом в холодильник, і вранці можна буде приготувати млинці на сніданок. При цьому треба буде додати в тісто теплого молока або води.
Млинці з пляшки
Млинці з пляшки
Млинці з пляшки
Млинці з пляшки
Млинці з пляшки
Млинці з пляшки
Млинці з пляшки



Шоколадні млинці з бананами



Інгредієнти:
Для млинців:
- 2 столових ложки какао
- 1/2 чайної ложки ваніліну
- 2 яйця
- 85 г борошна
- 30 г вершкового масла, розтоплене і охолоджене
- 1 столова ложка кавового лікеру
- 3/4 склянки молока

Для начинки:
- 170 г маскарпоне
- 1/3 склянки цукрової пудри
- 120 мл жирних вершків
- 3 столових ложки какао
- 1 чайна ложка ваніліну
- 1 столова ложка кавового лікеру
- щіпка солі
- 3-4 великих банана
- додатково цукрова пудра для присипки

Приготування:

Змішайте какао, яйця, ванілін і кавовий лікер у великій мисці до однорідної маси. Всипте борошно і додайте вершкове масло, перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
У великій каструлі доведіть до кипіння молоко. 1/4 гарячого молока введіть в яєчну суміш, продовжуючи помішувати, а потім поступово влийте та інше молоко, але дивіться, щоб яйця не згорнулися. Остудіть тісто близько 30 хвилин.
У середній мисці змішайте сир, вершки, цукрову пудру, какао, ванілін, лікер і сіль і змішайте до однорідної маси.
З охолодженого тіста обажрьте млинці з обох боків до золотисто-коричневої скоринки.
На обсмажені млинці нанесіть тонкий шар крему, зверху викладіть тонко нарізаний банан і скрутіть блін в трубочку. Зверху присипте цукровою пудрою.






Млинці на мінеральній воді.



Склад:
- вода мінеральна "Боржомі" - 0,5 л.
- цукор - 3 ч. л.
- сіль - 1 ч. л.
- масло рослинне - 2 ст. л.
- борошно до густоти сметани

Приготування:

З'єднати мінеральну воду, цукор, сіль і рослинне масло. Перемішати. Поступово всипати борошно. Тісто повинно бути густе, як сметана.
Перемішати.
Випікати на тефлоновій сковороді.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика