неділя, 23 червня 2013 р.

Господи, що за жахлива у вас група!) Вдома їсти нічого, а тут такі картинки..півночі дивився :)

Господи, що за жахлива у вас група!) Вдома їсти нічого, а тут такі картинки..півночі дивився :)




Просто картинка. :)

Просто картинка. :)



Фруктовий павич. :) 35 кг фруктів :)

Фруктовий павич. :) 35 кг фруктів :)
Фруктовий павич. :) 35 кг фруктів :)
Фруктовий павич. :) 35 кг фруктів :)



Тов:) 'смачна' група. всім привіт!







Майстри розважаються на роботі в студії :)


Всім позитивного настрою!
Майстри розважаються на роботі в студії :)



Ну чому я на ніч тебе з'їв!?! :)

Ну чому я на ніч тебе з'їв!?! :)






Кот "Мажор" :)

Кот "Мажор" :)



Прикольна ідея для дитячого свята :)

Прикольна ідея для дитячого свята :)
Прикольна ідея для дитячого свята :)






люди! привіт всім:)


потрібна ваша допомога. розкажіть будь ласка про роздільне харчування, що з чим можна їсти, а що не можна.
бажано в лічку)))
спасибі!



Добраніч, друзі! Всім малинки на сон грядущий :)






А-ля чебуреки :)[id65663825|]


Нам знадобиться.
для тіста:
гаряча вода 250 мл
сіль щіпка
борошно приблизно 400-450 гр.

для начинки:
фарш свинина+яловичина 600 гр.
цибуля ріпчаста 2 шт.
сіль за смаком
перець черн.мол. я додала побільше

Фарш я заздалегідь загасила,додавши дрібно нарізаний лук.В кінці приготування сіль,перець.
Для тіста змішати інгредієнти,замісити не дуже круте тесто.Тонко розкачати,вирізати кружки.Выложить на середину начинку,защипати краї.
Обсмажити на раст.масле з двох сторін.

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Катерина Горохова-Шмакова
А-ля чебуреки :)[id65663825|]



Баклажаниус :)



Склад:
5-ь баклажанів,
3-й відварених курячих філе,
4-5 помідорів,
3-4 огірка,
упаковка глив,
200 гр. сиру,
3-4 зубчики часнику,
пучок кропу,
майонез,
рослинна олія,
сіль, перець.

Готуємо:
баклажани ріжемо уздовж тонкими скибочками, солимо і залишаємо
гливи ріжемо
обсмажуємо і солимо ,курочку ріжемо кубиками ,помідори і огірки теж кубиками ,сир на тертці ,для соусу в майонез додаємо рубаний кріп і видавлюємо часник
скибочки баклажанів обсмажуємо на рослинному маслі
потім беремо глибоку миску і устеляємо її скибочками баклажанів ,змащуємо соусом ,потім огірки ,знову баклажани ,змастимо соусом
за таким принципом укладаємо всі верстви
далі:
курка, баклажани, соус
сир, баклажани, соус,
помідори ,баклажани, соус
гливи
потім закриваємо всі баклажанами
ставимо в холодильник на ніч
вранці перевертаємо на тарілку ,акуратно знімаємо миску.

Джерело: http://vk.com/vtarelke
Автор: Анастасія Черкашина http://vk.com/id3058569
Баклажаниус :)






доброго дня, шановні учасники! хочу задати питання...у мене дуже скоро день народження, буквально кілька днів залишилося:))) підкажіть, з чим можна змішати швиденько, у варіанті фуршету на роботі, фінську ментоловую горілку? фортеця - 50%, не хочеться, щоб народ відразу під столи потрапляв:))) а якісь наворочені коктейлі не зробити - умови похідні. найпростіші варіанти може хто-небудь




Ну яка ж у вас Смачна група!!!! Слів немає, а слинки течуть... :D







Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика