Господи, що за жахлива у вас група!) Вдома їсти нічого, а тут такі картинки..півночі дивився :)
Просто картинка. :)
Фруктовий павич. :) 35 кг фруктів :)
Тов:) 'смачна' група. всім привіт!
Майстри розважаються на роботі в студії :)
Всім позитивного настрою!
Ну чому я на ніч тебе з'їв!?! :)
Кот "Мажор" :)
Прикольна ідея для дитячого свята :)
люди! привіт всім:)
потрібна ваша допомога. розкажіть будь ласка про роздільне харчування, що з чим можна їсти, а що не можна.
бажано в лічку)))
спасибі!
А-ля чебуреки :)[id65663825|]
Нам знадобиться.
для тіста:
гаряча вода 250 мл
сіль щіпка
борошно приблизно 400-450 гр.
для начинки:
фарш свинина+яловичина 600 гр.
цибуля ріпчаста 2 шт.
сіль за смаком
перець черн.мол. я додала побільше
Фарш я заздалегідь загасила,додавши дрібно нарізаний лук.В кінці приготування сіль,перець.
Для тіста змішати інгредієнти,замісити не дуже круте тесто.Тонко розкачати,вирізати кружки.Выложить на середину начинку,защипати краї.
Обсмажити на раст.масле з двох сторін.
Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Катерина Горохова-Шмакова
Баклажаниус :)
Склад:
5-ь баклажанів,
3-й відварених курячих філе,
4-5 помідорів,
3-4 огірка,
упаковка глив,
200 гр. сиру,
3-4 зубчики часнику,
пучок кропу,
майонез,
рослинна олія,
сіль, перець.
Готуємо:
баклажани ріжемо уздовж тонкими скибочками, солимо і залишаємо
гливи ріжемо
обсмажуємо і солимо ,курочку ріжемо кубиками ,помідори і огірки теж кубиками ,сир на тертці ,для соусу в майонез додаємо рубаний кріп і видавлюємо часник
скибочки баклажанів обсмажуємо на рослинному маслі
потім беремо глибоку миску і устеляємо її скибочками баклажанів ,змащуємо соусом ,потім огірки ,знову баклажани ,змастимо соусом
за таким принципом укладаємо всі верстви
далі:
курка, баклажани, соус
сир, баклажани, соус,
помідори ,баклажани, соус
гливи
потім закриваємо всі баклажанами
ставимо в холодильник на ніч
вранці перевертаємо на тарілку ,акуратно знімаємо миску.
Джерело: http://vk.com/vtarelke
Автор: Анастасія Черкашина http://vk.com/id3058569
Немає коментарів:
Дописати коментар