понеділок, 16 вересня 2013 р.

Класичний бісквіт

Класичний бісквіт



Інгредієнти:

1 склянку цукру,
1 склянку борошна,
4 яйця
ванілін на кінчику чайної ложки

Приготування:

Відокремлюємо білки від жовтків.
Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.
Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, акуратно розмішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.
25-40 хвилин в нагрітій до ~180-200°C духовці
Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Коли підійде час, виймаємо форму, перевертаємо бісквіт на тарілку і даємо охолонути.
Приємного чаювання!
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт



Бісквіт



Інгредієнти:

- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 100 г
- Борошно блинная - 100 г
- Крохмаль - 35 г
- Масло вершкове - 15 г
- Вода - 3 столові ложки

Приготування:

1. Розігріти духовку до 180 гр С. Змастити маслом форму.
2. Покласти яйця в миску і збивати 5 хвилин електричним міксером у пишну піну.
3. Поступово додати цукор і продовжувати збивати, поки суміш не буде густий, а цукор повністю не розчиниться.
4. Просіяти борошно і крохмаль в іншу миску.
5. Додати яєчну суміш і перемішати злегка. Розтопити масло.
6. Перелити його і воду в суміш і перемішати. Перелити в підготовлену форму і запікати 20 хвилин.
7. Дістати з духовки, дістати з форми, покласти на решітку і дати охолонути. Коли бісквіт охолоне, нарізати на 15 шматків.
Бісквіт






Бісквіт з фруктовою начинкою


Інгредієнти для бісквіта:
250 г розм'якшеного вершкового масла
1 склянку цукрового піску
3 яйця
2 склянки просіяного борошна для млинців
2 столові ложки гарячої води

Інгредієнти для начинки:
1 склянку ( якщо не сильно любите солодке тоді 0,5 склянки) цукрової пудри
М'якоть фруктів (я взяла 2 банана, 2 ківі, виноград і манго)



Бісквіт з фруктовою начинкою



Інгредієнти
Розм'якшене вершкове масло - 250 гр
Цукор - 1 склянка
Яйця курячі - 3 шт
Млинна борошно - 2 склянки
(Борошно Блинная - це борошно з розпушувачем)
Вода гаряча - 2 ст.л

Начинка:
Цукрова пудра - 0,5 склянки
Банани - 2 шт
Ківі - 2 шт
Манго і виноград як на фото

Рецепт
Поки будемо займатися тестом, увімкніть духовку на 190 градусів.
У глибокому посуді з'єднати вершкове масло з цукром за допомогою міксера ретельно перемішайте.
Потім додайте яйця і перемішуйте до однорідності, після чого додайте просеяную борошно і гарячу воду. Перемішайте.
Викладіть форму для запікання пергаментним папером і помістіть в неї тісто. Акуратно розрівняйте його ложкою і відправляйте в духовку. Випікайте 30-45 хвилин до готовності бісквіта.
Це можна дізнатися, просто проткнувши його зубочисткою. Вона повинна залишитися сухою!
Поки йде процес, приготуємо фруктову начинку.
Всі фрукти очищаємо. Складаємо в глибокий посуд, додаємо пів склянки пудри і за допомогою блендера перетворюємо фрукти в пюре.
Коли бісквіт приготується, дайте йому охолонути, а потім розріжте на три коржі.
Промажте їх фруктовою начинкою і з'єднати разом. Дайте просочитися протягом пів години і можна подавати.
Смачний бісквіт з фруктовою начинкою готовий! Приємного апетиту!






Медовий бісквіт



Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, ні шапки, і максимально простий в приготуванні!

Інгредієнти:

- яйця 6 шт,
- цукор 160 гр,
- мед 2 ст л,
- борошно 190 гр.

Приготування:

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно!
Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору. Випікати при Т 170-180С. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

- Альтернативний спосіб приготування: -

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору.

Тісто вилити у форму, застелену папером для випічки. Не забудьте прямо перед випічкою крутонути в яку-небудь сторону пару разів (щоб поверхня була рівною). Випікати в розігрітій до 170-180С духовці. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

Потім проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл. Розрізати корж на 3 частини. Перемазати шкіри вареним згущеним молоком (можна згущене молоко збити з вершковим маслом (150 г) або зі сметаною).
Верхній корж не треба мазати кремом. Його заллємо шоколадною глазур'ю і в центр насыпем трохи горіхів. Чекати просочення не потрібно, можна їсти відразу.
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика