Класичний бісквіт
Інгредієнти:
1 склянку цукру,
1 склянку борошна,
4 яйця
ванілін на кінчику чайної ложки
Приготування:
Відокремлюємо білки від жовтків.
Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.
Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, акуратно розмішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.
25-40 хвилин в нагрітій до ~180-200°C духовці
Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Коли підійде час, виймаємо форму, перевертаємо бісквіт на тарілку і даємо охолонути.
Приємного чаювання!
Бісквіт
Інгредієнти:
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 100 г
- Борошно блинная - 100 г
- Крохмаль - 35 г
- Масло вершкове - 15 г
- Вода - 3 столові ложки
Приготування:
1. Розігріти духовку до 180 гр С. Змастити маслом форму.
2. Покласти яйця в миску і збивати 5 хвилин електричним міксером у пишну піну.
3. Поступово додати цукор і продовжувати збивати, поки суміш не буде густий, а цукор повністю не розчиниться.
4. Просіяти борошно і крохмаль в іншу миску.
5. Додати яєчну суміш і перемішати злегка. Розтопити масло.
6. Перелити його і воду в суміш і перемішати. Перелити в підготовлену форму і запікати 20 хвилин.
7. Дістати з духовки, дістати з форми, покласти на решітку і дати охолонути. Коли бісквіт охолоне, нарізати на 15 шматків.
Бісквіт з фруктовою начинкою
Інгредієнти для бісквіта:
250 г розм'якшеного вершкового масла
1 склянку цукрового піску
3 яйця
2 склянки просіяного борошна для млинців
2 столові ложки гарячої води
Інгредієнти для начинки:
1 склянку ( якщо не сильно любите солодке тоді 0,5 склянки) цукрової пудри
М'якоть фруктів (я взяла 2 банана, 2 ківі, виноград і манго)
Бісквіт з фруктовою начинкою
Інгредієнти
Розм'якшене вершкове масло - 250 гр
Цукор - 1 склянка
Яйця курячі - 3 шт
Млинна борошно - 2 склянки
(Борошно Блинная - це борошно з розпушувачем)
Вода гаряча - 2 ст.л
Начинка:
Цукрова пудра - 0,5 склянки
Банани - 2 шт
Ківі - 2 шт
Манго і виноград як на фото
Рецепт
Поки будемо займатися тестом, увімкніть духовку на 190 градусів.
У глибокому посуді з'єднати вершкове масло з цукром за допомогою міксера ретельно перемішайте.
Потім додайте яйця і перемішуйте до однорідності, після чого додайте просеяную борошно і гарячу воду. Перемішайте.
Викладіть форму для запікання пергаментним папером і помістіть в неї тісто. Акуратно розрівняйте його ложкою і відправляйте в духовку. Випікайте 30-45 хвилин до готовності бісквіта.
Це можна дізнатися, просто проткнувши його зубочисткою. Вона повинна залишитися сухою!
Поки йде процес, приготуємо фруктову начинку.
Всі фрукти очищаємо. Складаємо в глибокий посуд, додаємо пів склянки пудри і за допомогою блендера перетворюємо фрукти в пюре.
Коли бісквіт приготується, дайте йому охолонути, а потім розріжте на три коржі.
Промажте їх фруктовою начинкою і з'єднати разом. Дайте просочитися протягом пів години і можна подавати.
Смачний бісквіт з фруктовою начинкою готовий! Приємного апетиту!
Медовий бісквіт
Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, ні шапки, і максимально простий в приготуванні!
Інгредієнти:
- яйця 6 шт,
- цукор 160 гр,
- мед 2 ст л,
- борошно 190 гр.
Приготування:
Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно!
Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору. Випікати при Т 170-180С. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!
- Альтернативний спосіб приготування: -
Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору.
Тісто вилити у форму, застелену папером для випічки. Не забудьте прямо перед випічкою крутонути в яку-небудь сторону пару разів (щоб поверхня була рівною). Випікати в розігрітій до 170-180С духовці. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!
Потім проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл. Розрізати корж на 3 частини. Перемазати шкіри вареним згущеним молоком (можна згущене молоко збити з вершковим маслом (150 г) або зі сметаною).
Верхній корж не треба мазати кремом. Його заллємо шоколадною глазур'ю і в центр насыпем трохи горіхів. Чекати просочення не потрібно, можна їсти відразу.
Немає коментарів:
Дописати коментар