понеділок, 9 вересня 2013 р.

Бісквіт "Класичний"

Бісквіт "Класичний"



Інгредієнти:
● 1 склянка цукру,
● 1 склянка борошна,
● 4 яйця
● ванілін на кінчику ножа

Приготування:
1. Відокремлюємо білки від жовтків. Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.
2. Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати.
3. Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.
4. Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
5. Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Я своїм домочадцям наказала ще й не топати на кухні і не розмовляти голосно. Коли підійде час, виймаємо форму і перевертаємо бісквіт на тарілку (ґрати, рушник) і даємо охолонути.
6. При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати чудовою основою для тортів. Даний екземпляр був знищений з чаєм без якої б то ні було просочення.

Приємного апетиту!
Funny Chef
Бісквіт "Класичний"
Бісквіт "Класичний"
Бісквіт "Класичний"
Бісквіт "Класичний"
Бісквіт "Класичний"
Бісквіт "Класичний"
Бісквіт "Класичний"
Бісквіт "Класичний"



Як просочити бісквіт. 10 варіантів



1. Інгредієнти:
• Горілка "Фінляндія" - 50 мл;
• Домашнє Повидло грушеве - 2 ст. ложки;
• Вода кип'ячена холодна - 250 мл

Всі інгредієнти змішати і поливати приготований бісквіт.

2. Інгредієнти:
• Цукор - 5 ст. ложок;
• Лікер, або настойка, або Вода - 7 ст. ложок;
• Коньяк - 1 ст. ложка.

У каструлю насипати цукор, заливають водою. Помішуючи, сироп доводять до кипіння. Потім охолоджують його і вводять ароматичні речовини: будь-лікер або настойку, ванілін, коньяк, кавовий настій, будь-які фруктові есенції.

3. Інгредієнти:
• Масло вершкове - 100 гр.;
• Какао - порошок-1 ст. ложка;
• Згущене молоко - 1/2 банки.

Просочення готується на водяній бані. Для цього потрібно у велику каструлю налити води, поставити її на вогонь. А всередину великої каструлі поставити каструлю меншого діаметру, в якій і готувати просочення.
Всі інгредієнти просочення покласти в меншу каструлю, масло порізати на шматочки, щоб швидше тануло.
Ретельно перемішати. Але не доводити до кипіння. Просочувати торт гарячої просоченням.

4. Інгредієнти:
• Сироп зі смородини - 1/2 склянки;
• Цукор - 2 ст. ложки;
• Вода - 1 стакан.

Змішати всі інгредієнти, довести до кипіння і варити на малому вогні до розчинення цукру.

5. Інгредієнти:
• Цукор - 250 гр.;
• Вода - 250 мл;
• Кагор - 2 ст. ложки;
• Лимонний сік - 1 ч. ложка;
• Ванілін.

Воду закип'ятити в каструлі, всипати цукор, розмішати до повного розчинення.
Сироп довести до кипіння, додати ванілін і лимонний сік.

6. Інгредієнти:
• Вода - 1 склянка;
• Коньяк - 1 ст. ложка;
• Кава мелена - 2 ст. ложки;
• Цукор - 1 стакан.

Цукор заливають водою (півсклянки) і нагрівають до розчинення цукрових крупинок; розчинений сироп доводять до кипіння, на останньому кількості води (півсклянки) варять каву. Потім проціджують кави і чистий кавовий настій вливають разом з коньяком в цукровий сироп, який ретельно розмішують і охолоджують.

7. Інгредієнти:
• Зелений чай;
• Лимонний сік.

Змішати зелений годину з лимонним соком.

8. Інгредієнти:
• Згущене молоко - 1 банка;
• Вода - 3 склянки;
• Ванілін.

Змішати всі інгредієнти до однорідної консистенції.

9. Інгредієнти:
• Дрібно нашаткована шкірка одного апельсина;
• Апельчиновый сік - 1/2 склянки;
• Цукор - 1/4 склянки.

Поєднати все інгредієнти в каструльку. Варити на повільному вогні поки розійдеться цукор. Зменшити вогонь і відкритим готувати ще 15 хвилин, поки сироп не зменшиться на половину. Теплим просочити коржі.

10. Інгредієнти:
• Вишневий сік - 1/3 склянки;
• Цукор - 1-2 ст. ложки;
• Коньяк - 3-4 ст. ложки;
• Вода - 1/3 склянки.

Розчинити цукор у воді і перемішати з іншими інгредієнтами.

Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Соусы@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Як просочити бісквіт. 10 варіантів






Швидкий бісквіт до сніданку



Інгредієнти:

• 1 яйце збити;
• 3 ст. л. цукру;
• 3 ч. л. какао;
• 3 ст. л. борошна;
• трохи розпушувача;
• 3 ч. л. раст.масла;
• 2 ст. л. молока.

Приготування:

Змішати всі інгредієнти для тіста. Воно повинно вийти рідке.
В невелику чашку або відповідну форму викласти порізане дрібними кубиками маленьке яблучко (можна інші фрукти-ягоди).
Залити зверху тісто і в мікрохвильовку на 3 хв. на макс.потужність.
Подавати у формі (чашці) на сніданок до чаю-кави.

Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Завтрак@funny.chef
#Десерты@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Швидкий бісквіт до сніданку

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика