понеділок, 9 вересня 2013 р.

Яйця з авокадо від Олени Чекаловой Щастя є

Яйця з авокадо від Олени Чекаловой Щастя є



Відварені яйця - 6 шт., авокадо - 1 шт., лимонний сік - 1 ст. ложка,
майонез - 2 ст. ложки, часник - 1 зубчик перець чилі - 2 шт. сіль,
зелень - за смаком.

Очистіть яйця, розріжте навпіл, вийміть
жовтки і розітріть з майонезом. Наріжте шматочками авокадо і подрібніть в
блендері разом з лимонним соком. Якщо плід авокадо жорсткий, додайте
оливкова олія. Змішайте авокадо з жовтками і додайте протертий зубчик
часнику. Посоліть і покладіть в суміш подрібнений перець чилі. Начиніть
яйця получившимся фаршем, прикрасьте листочками м'яти і подайте на тарілці,
оформленої салатними листям.
Яйця з авокадо від Олени Чекаловой Щастя є



Пудинг з авокадо і ківі з лаймом



Інгредієнти:
Авокадо - 2 шт (320 г)
Ківі - 7 шт (310 м)
Лайм (цедра і сік) - 2 шт

Приготування:

У блендері збийте всі інгредієнти до однорідної маси. Розподіліть підданого між креманками. Подавайте з кучочками банана, ківі і листочками м'яти.
Пудинг з авокадо і ківі з лаймом



Корисні продукти: Авокадо - регулює кислотно-лужний баланс. Міститься в авокадо жир дуже легко перетравлюється з-за великої кількості містяться в ньому ненасичених жирних кислот. Авокадо дуже багаті мінеральними речовинами, мікроелементами і вітамінами, особливо У та О. Корисні для крові, запобігають анемію і знижують рівень холестерину не гірше таблеток.

Корисні продукти: Авокадо - регулює кислотно-лужний баланс. Міститься в авокадо жир дуже легко перетравлюється з-за великої кількості містяться в ньому ненасичених жирних кислот. Авокадо дуже багаті мінеральними речовинами, мікроелементами і вітамінами, особливо У та О. Корисні для крові, запобігають анемію і знижують рівень холестерину не гірше таблеток.






Роли з лососем і авокадо



Інгредієнти на 6 порцій:
500 р рису
50 мл рисового оцту
30 г цукру
10 г солі
5 листів норі
1 довгий парниковий огірок
1 авокадо
200 г слабосоленого лосося
васабі
маринований імбир
соєвий соус

Для приготування ролів необхідні:
Бамбуковий килимок (макісу або суші-мат). Без нього якісно згорнути рол практично неможливо.
Широка неметалічна ємність для змішування і охолодження рису.
Плоска дерев'яна лопатка.
Мисочка з водою. Рис для суші дуже клейкий і легко прилипає до рук. Тому в процесі приготування ролів перед тим, як брати рис, руки потрібно кожен раз змочувати водою.

Як приготувати рис:









































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика