четвер, 19 вересня 2013 р.

Млинці з сиром

Млинці з сиром



Інгредієнти:

Млинці:
●Вода - 1 стакан
●Молоко - ¾ склянки
●Яйце - 3 шт
●Вершкове масло - 5 столових ложки
●Сіль - ½ чайної ложки
●Борошно - 1,5 склянки
Начинка:
●Сир - 450 г
●Рікотта - 425 г
●Яйце - 1 шт
●Ванілін - 1 чайна ложка
●Цедра - 2 чайних ложки
●Цукор - 2 столові ложки

Приготування:

Всі інгредієнти для млинців збийте і замісіть тісто. Поставте в холодильник на годину, а потім обсмажте тонкі млинці на сковороді.
Начинка. Сир з рікоттою викладіть в друшляк і підвісьте на 1,5 -2 години, придавлюючи періодично. Потім всі інгредієнти для начинки збийте в блендері.
Начиніть млинці сирною масою і загорніть їх. Обсмажте млинці до золотистої скоринки з обох сторін. Прикрасьте полуницею і подавайте з полуничним варенням.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром



Пишні млинці на молоці



Інгредієнти:

●2 яйця
●300 мл молока
●2 ст.л. цукру
●щіпка солі
●300 г борошна
●2,5 ч.л. розпушувача
●60 г розтопленого вершкового масла

Приготування:

Яйця збиваємо з молоком і цукром. В окрему миску просіваємо борошно з сіллю і розпушувачем. З'єднуємо дві суміші і замішуємо густе тісто.
Вливаємо розтоплене олію і ще раз добре перемішуємо. Даємо постояти 5 хвилин.

Розігріваємо сковороду на вогні трохи нижче середнього. Змащуємо рослинним маслом. Виливаємо приблизно півтори ст.л. тесту і злегка розподіляємо його у формі кола. Шар тесту повинен бути близько 4 мм. Печемо близько 1-2 хвилин, перевертаємо і печемо ще хвилину.

Джерело: Шедеври Кулінарії
Рекомендуємо підписатися
Пишні млинці на молоці
Пишні млинці на молоці
Пишні млинці на молоці






Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:

2 ст. кефіру (краще брати не жирний)
2 ст. борошна
2 яйця
1/2 ч. л. соди
2-3 ст. л. рослинного масла
сіль, цукор за смаком

Приготування:

Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком.
У склянку окропу кинути 1/2 ч. л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати,
дати постояти 5 хв.
Додати 2-3 ст. л. рослинного масла, перемішати
і смажити млинці))
Теж тонкі і дуже дірчасті млинці виходять) За рецепт дякую Марфуша)
Обов'язково піч на ООООЧЕНЬ розпеченій сковороді і тоді дірочок буде значно більше)

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Заварні млинці на кефірі
Заварні млинці на кефірі



Австрійські млинці з сиром



Інгредієнти:

На 8 порцій:
Тісто
●140 г борошна
●2 яйця
●1 жовток
●1/2 пакетика ванільного цукру
●щіпка солі
●250 мл молока
●раст. масло для смаження млинців

Начинка
●50 г слив. масла
●30 р сах. пудри
●½ пакетики ванільного цукру
●цедра лимона
●3 білка
●3 жовтки
●125 мл сметани
●250 г сиру (10%)
●40 г цукру
●30 р родзинок

Підлива
●125 мл молока
●1 яйце
●1 жовток
●30 р цукру
●3 ст.л. сметани

Приготування:

Приготувати тісто: змішати трохи молока, яйце, жовток, борошно, сіль і ванільний цукор, розмішати, щоб не було грудочок. Ввести інше молоко, тісто повинне мати досить рідку консистенцію. Залишити на 20 хвилин, а потім спекти млинці(у мене вийшло 8 шт). Масло змішати з пудрою, ванільним цукром і цедрою, збити. Додати жовтки, сметану і розтертий сир. Білки збити з цукром, з'єднати з сиром, додати родзинки. Млинці змастити начинкою (вона досить плинна, але при запіканні схопиться), згорнути в трубочку, розрізати навпіл і викласти в змащену маслом форму розрізами наверх, як черепицю. Духовку розігріти до 180С.Поставить млинці запікатися на 10 хвилин. За цей час приготувати заливку: всі інгредієнти змішати і збити. Залити млинці і запікати ще 15 хвилин. Перед подачею посипати цукровою пудрою.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Австрійські млинці з сиром






Як зробити ажурні млинці? Дивимося і вчимося)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика