вівторок, 17 вересня 2013 р.

Ківі в шоколадній глазурі!

Ківі в шоколадній глазурі!



Склад:
Ківі 7-8 шт.,
Темний шоколад 100 гр.,
Слив. масло 50 гр.
Молоко 3 ст.л

Приготування:

Крок 1.
Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.
Крок 2.
Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.
Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.



Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи



Дуже смачне м'ясне азу



Інгредієнти:

М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке)
150 гр. маринованого огірка або соленного
150 гр. Помідори або томатна паста
100 гр. моркви
Велика головка цибулі ріпчастої.
3 зубчики часнику
Перець, лаврове листя, приправа для м'яса.

Приготування:

М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити
Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.
Дуже смачне м'ясне азу






Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.



Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи






Пісочне тісто з королівської глазур'ю (Royal Icing)



Пісочне тісто:
200гр борошна
125гр вершкового масла(можна замінити маргарином)
3 стол.ложки цукру
1 пакетик ванільного цукру
щіпка солі
розпушувач тіста на кінчику ножа
6 стол.ложек холодної води

Royal Icing:
1 великий яєчний білок
1 чайної ложки свіжого лимонного соку
1 1/2 чашки (165 грам) цукрової пудри , просіяної

Рецепт печива:
Для тіста змішайте борошно, цукор, ванільний цукор, розпушувач і щіпку солі. Додайте нарізане шматочками холодне масло і 6 столових ложок води. Замісіть однорідне тісто. Загорніть в харчову плівку і поставте на годину в холодильник.
Розкачати, формочками вирізати фігурки.
На деко, змащене маслом, викласти печенюшки і смызать їх зверху збитим яйцем.
Випікати при температурі 190 градусів 10-15 хвилин.

Рецепт Royal Icing:
Міксером збити білок з лимонним соком.
Додати просіяне цукрову пудру і збивати на низькій швидкості до однорідної, гладкої маси.
Додати харчовий барвник, якщо це необхідно.
Глазур необхідно використовувати відразу або перекласти в герметичний контейнер, так як глазур твердне при контакті з повітрям.

Cook it!

Рецепт від Masha Smirnova (vk.com/worldofcookingbyannaco)



Мазурка



Інгредієнти:

борошно пшеничне - 2 склянки
масло вершкове - 6 ст. ложок
яйця - 12 шт.
дріжджі - 40 г
сметана - 3/4 склянки
цукор - 3 ст. ложки
цедра лимона терта - 1 ст. ложка
родзинки - 2 ст. ложки
горіхи - 150 г
цукор - 1 склянка
ванілін - 1/8 ч. ложки
цедра апельсина терта - 1 ст. ложка
сіль
Спосіб приготування:
У просіяне борошно покладіть розм'якшене вершкове масло, яєчні жовтки, сметану, сіль і перемішайте. Додайте дріжджі, цукор, цедру лимона і ванілін, швидко замісіть тісто і залиште його на півгодини.
Готове тісто розкачати в корж товщиною 2 см, укладіть на змащене маслом деко з невисоким бортиком, зверху викладіть збиті з частиною цукру яєчні білки, посипте цукром, родзинками, рубаними горіхами і апельсиновою цедрою. Поставте пиріг на 15 хвилин у тепле місце для вистоювання, потім випікайте при помірній температурі при 160 °С.
Пиріг злегка охолодіть, зніміть з дека і наріжте прямокутниками.

Cook it!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика