середа, 25 вересня 2013 р.

Млинці.

Млинці.



Простий і смачний рецепт млинців. Їх можна подавати і з солоними начинками і з сладками.

Час приготування: 20 хв.
Порцій: 8
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти #готовим_блины

Вам буде потрібно:

500 мл молока
3 яйця
200 г борошна
щіпка солі
2 ст л цукру

масло для смаження

Як готувати:

1. Збити яйця з молоком до однорідності.

2. Додати цукор і сіль.

3. В окремій мисці просіяти борошно і частинами ввести в тісто.

4. Піч на розпеченій сковороді.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - ще більше смачних страв!
Млинці.
Млинці.
Млинці.



Млинці на пиві.



За цим рецептом виходять тонкі рум'яні млинці з трохи хрусткими крайками. Пиво в готових млинці зовсім не відчувається, а під час смаження варто непередаваний хлібний аромат

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_блины #из_пива

Вам буде потрібно:

Яйце куряче - 2 шт
Сіль½ - чайної ложки
Цукор-пісок - 5 грамів
Молоко - 200 мл
Борошно пшеничне - 160 грамів
Пиво світле - 250 мл
Рослинна олія - 30 мл

Як готувати:

1. Яйця злегка збийте виделкою з сіллю і цукром.

2. Додайте молоко.

3. Просійте в миску борошно, ретельно перемішайте, щоб не було грудок.

4. Додайте в тісто пиво і рослинне масло, перемішайте до однорідності.

5. Розігрійте сковороду на середньому вогні, злегка змастіть маслом для першого млинця. Наливайте тісто на сковороду тонким шаром, нахиляючи її в різні сторони, щоб тісто рівномірно розподілилася. Смажте з обох боків до рум'яного, золотисто-коричневого кольору.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - покрокові фоторецепты для новачків і професіоналів
Млинці на пиві.
Млинці на пиві.
Млинці на пиві.
Млинці на пиві.
Млинці на пиві.
Млинці на пиві.






Манно-вівсяні млинці


http://www.povarenok.ru/recipes/show/71354/
—-------------------------------------------------------
Дуже ніжні і смачні млинці-оладки. Робляться без борошна, тому ще й дуже корисні. Можна навіть на святковий стіл подати. А можна на сніданок для свого улюбленого захисника Вітчизни. Та й діти з задоволенням будуть їх наминати.
Манно-вівсяні млинці



Самі тоненькі млинці.



Млинці, випечені за цим рецептом дійсно виходять тонкими, еластичними і дуже смачними.

Час приготування: 1 годину
Порцій: 4
Складність страви: #d2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_блины #из_яиц #из_молока

Вам буде потрібно:

350 мл молока
10 ст.л. борошна
3 яйця
2 ст.л. фруктози (можна замінити цукром, краще тростинним)
щіпка розпушувача
щіпка солі
пакетик ваніліну 1,5 г
1 ст.л. оливкової олії

Як готувати:

1. У великій мисці змішуємо спочатку всі сухі інгредієнти і яйця.

2. Додаємо гаряче молоко, збиваємо, додаємо масло, знову як слід збиваємо.

3. Розігріту сковороду змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї полполовничка суміші. Не потрібно брати дуже багато! Сковорідка повинна бути вкрита тоненьким шаром, тоді буде смачно. Смажимо хвилину з одного боку і півхвилинки з іншого.

4. Подавати млинці можна з ягідним соусом, смаженими фруктами, морозивом або маскарпоне, що дуже і дуже смачно.

Автор рецепта - Katerina

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - ще більше смачних страв
Самі тоненькі млинці.
Самі тоненькі млинці.






Товсті млинці з апельсиновим сиропом.



Кожен день - новий блін!

Час приготування: 35 хвилин
Порцій: 4
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_блины

Вам буде потрібно:

Для млинців:
1 склянка борошна
1 чайна ложка розпушувача
½ чайної ложки соди
¼ чайної ложки солі
2 столові ложки цукру
1 яйце, злегка збите
1 стакан знежиреного кефіру
1 столова ложка рослинної олії
¼ - ½ склянки молока

Для сиропу:
1 склянка цукру
1 1/3 склянки несолодкого апельсинового соку

Як готувати:

Сироп:

1. Змішайте цукор і апельсиновий сік в середній каструлі.

2. Доведіть до кипіння на середньому вогні. Зменшіть вогонь до середнього і варити протягом 25 хвилин, поки суміш не загусне і не зменшиться до 1 склянки. Зніміть з вогню і відставте в сторону.

Млинці:

1. У великій мисці збийте разом борошно, розпушувач, сіль і цукор.

2. В окремій мисці збийте разом яйця, кефір, масло.

3. Змішайте сухі інгредієнти. Налийте яєчну суміш і перемішайте.

4. Розігрійте антипригарну сковороду і посмажте на ній невеликі млинці.

5. Подавайте млинці з домашнім апельсиновим сиропом.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - від простих до складних страв
Товсті млинці з апельсиновим сиропом.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика