Млинці.
Простий і смачний рецепт млинців. Їх можна подавати і з солоними начинками і з сладками.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 8
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти #готовим_блины
Вам буде потрібно:
500 мл молока
3 яйця
200 г борошна
щіпка солі
2 ст л цукру
масло для смаження
Як готувати:
1. Збити яйця з молоком до однорідності.
2. Додати цукор і сіль.
3. В окремій мисці просіяти борошно і частинами ввести в тісто.
4. Піч на розпеченій сковороді.
Приємного апетиту!
Академія кулінарії - ще більше смачних страв!
Млинці на пиві.
За цим рецептом виходять тонкі рум'яні млинці з трохи хрусткими крайками. Пиво в готових млинці зовсім не відчувається, а під час смаження варто непередаваний хлібний аромат
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_блины #из_пива
Вам буде потрібно:
Яйце куряче - 2 шт
Сіль½ - чайної ложки
Цукор-пісок - 5 грамів
Молоко - 200 мл
Борошно пшеничне - 160 грамів
Пиво світле - 250 мл
Рослинна олія - 30 мл
Як готувати:
1. Яйця злегка збийте виделкою з сіллю і цукром.
2. Додайте молоко.
3. Просійте в миску борошно, ретельно перемішайте, щоб не було грудок.
4. Додайте в тісто пиво і рослинне масло, перемішайте до однорідності.
5. Розігрійте сковороду на середньому вогні, злегка змастіть маслом для першого млинця. Наливайте тісто на сковороду тонким шаром, нахиляючи її в різні сторони, щоб тісто рівномірно розподілилася. Смажте з обох боків до рум'яного, золотисто-коричневого кольору.
Приємного апетиту!
Академія кулінарії - покрокові фоторецепты для новачків і професіоналів
Манно-вівсяні млинці
http://www.povarenok.ru/recipes/show/71354/
—-------------------------------------------------------
Дуже ніжні і смачні млинці-оладки. Робляться без борошна, тому ще й дуже корисні. Можна навіть на святковий стіл подати. А можна на сніданок для свого улюбленого захисника Вітчизни. Та й діти з задоволенням будуть їх наминати.
Самі тоненькі млинці.
Млинці, випечені за цим рецептом дійсно виходять тонкими, еластичними і дуже смачними.
Час приготування: 1 годину
Порцій: 4
Складність страви: #d2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_блины #из_яиц #из_молока
Вам буде потрібно:
350 мл молока
10 ст.л. борошна
3 яйця
2 ст.л. фруктози (можна замінити цукром, краще тростинним)
щіпка розпушувача
щіпка солі
пакетик ваніліну 1,5 г
1 ст.л. оливкової олії
Як готувати:
1. У великій мисці змішуємо спочатку всі сухі інгредієнти і яйця.
2. Додаємо гаряче молоко, збиваємо, додаємо масло, знову як слід збиваємо.
3. Розігріту сковороду змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї полполовничка суміші. Не потрібно брати дуже багато! Сковорідка повинна бути вкрита тоненьким шаром, тоді буде смачно. Смажимо хвилину з одного боку і півхвилинки з іншого.
4. Подавати млинці можна з ягідним соусом, смаженими фруктами, морозивом або маскарпоне, що дуже і дуже смачно.
Автор рецепта - Katerina
Приємного апетиту!
Академія кулінарії - ще більше смачних страв
Товсті млинці з апельсиновим сиропом.
Кожен день - новий блін!
Час приготування: 35 хвилин
Порцій: 4
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_блины
Вам буде потрібно:
Для млинців:
1 склянка борошна
1 чайна ложка розпушувача
½ чайної ложки соди
¼ чайної ложки солі
2 столові ложки цукру
1 яйце, злегка збите
1 стакан знежиреного кефіру
1 столова ложка рослинної олії
¼ - ½ склянки молока
Для сиропу:
1 склянка цукру
1 1/3 склянки несолодкого апельсинового соку
Як готувати:
Сироп:
1. Змішайте цукор і апельсиновий сік в середній каструлі.
2. Доведіть до кипіння на середньому вогні. Зменшіть вогонь до середнього і варити протягом 25 хвилин, поки суміш не загусне і не зменшиться до 1 склянки. Зніміть з вогню і відставте в сторону.
Млинці:
1. У великій мисці збийте разом борошно, розпушувач, сіль і цукор.
2. В окремій мисці збийте разом яйця, кефір, масло.
3. Змішайте сухі інгредієнти. Налийте яєчну суміш і перемішайте.
4. Розігрійте антипригарну сковороду і посмажте на ній невеликі млинці.
5. Подавайте млинці з домашнім апельсиновим сиропом.
Приємного апетиту!
Академія кулінарії - від простих до складних страв
Немає коментарів:
Дописати коментар