субота, 7 вересня 2013 р.

Американські млинці з гарбузом

Американські млинці з гарбузом



Млинці виходять пишними і ніжними. За смаком ніхто не здогадається, що вони з полезнейшей гарбузом )

Необхідно
1 стакан кефіру (220 мл)
1 склянка гарбузового пюре
2 яйця
4 ст л рослинного масла
2 ст л цукру
1/2 год л солі
1/2 год л соди
1,5 год л розпушувача
2 склянки борошна

-приготувати пюре: очистити гарбуз порізати на шматочки і тушкувати в сковороді під кришкою 15-20 хв (або в пароварці), потім збити блендером
- змішати кефір, яйця, масло, додати гарбуз
- окремо змішати всі сухі інгредієнти і додати до рідким
Сильно заважати не треба, інакше будуть гумовими, грудочки все одно розійдуться-кілька разів завадили і вистачить. Тісто виходить досить густе, але не в'язке-легке.
- розігріти сковороду(не більше 16 см чим менше-тим краще), злегка змастити олією (я змастила тільки 1-й раз)
- викладаємо тісто товщиною приблизно 0,5 см, розрівнюючи ложкою
- смажимо на середньому вогні під кришкою
- коли тісто трохи схопилося, перевертаємо і дожариваємо без кришки
Ці млинці дуже смачно їсти зі згущеним молоком.

Смачних вам моментів )

Джерело: Спритний кухар
Автор: Катерина Керест
Американські млинці з гарбузом



Американські млинці з гарбузом



Млинці виходять пишними і ніжними. За смаком ніхто не здогадається, що вони з полезнейшей гарбузом )

Необхідно
1 стакан кефіру (220 мл)
1 склянка гарбузового пюре
2 яйця
4 ст л рослинного масла
2 ст л цукру
1/2 год л солі
1/2 год л соди
1,5 год л розпушувача
2 склянки борошна

-приготувати пюре: очистити гарбуз порізати на шматочки і тушкувати в сковороді під кришкою 15-20 хв (або в пароварці), потім збити блендером
- змішати кефір, яйця, масло, додати гарбуз
- окремо змішати всі сухі інгредієнти і додати до рідким
Сильно заважати не треба, інакше будуть гумовими, грудочки все одно розійдуться-кілька разів завадили і вистачить. Тісто виходить досить густе, але не в'язке-легке.
- розігріти сковороду(не більше 16 см чим менше-тим краще), злегка змастити олією (я змастила тільки 1-й раз)
- викладаємо тісто товщиною приблизно 0,5 см, розрівнюючи ложкою
- смажимо на середньому вогні під кришкою
- коли тісто трохи схопилося, перевертаємо і дожариваємо без кришки
Ці млинці дуже смачно їсти зі згущеним молоком.

Смачних вам моментів )

Джерело: Спритний кухар
Автор:Катерина Керест
Американські млинці з гарбузом






Млинці " Лакомка"



Тісто для млинчиків:
2 склянки борошна, 3 склянки молока, 50г.сливочного олії,1 ст. цукру, 1 неповна ч.л солі. 5 яєць.

Начинка:
1.5 склянки родзинок (у мене темний), 150 г. горіхів (у мене волоські) подрібнити в блендері
або м'ясорубці.

Соус:
25 р. какао-порошку, 2 ст.л цукру, 100 г.сгущенки, ванілін за смаком. А можна просто розтопити шоколад.
Млинці " Лакомка"



Млинці з шоколадом



робите звичайні млинці ( я робила 200 г борошна 500 мл молока, 2 яйця, 1,5 ст. л. цукру, сіль і 1,5 ложки рослинного масла змішуємо)
потім на водяній бані топите шоколадку, намазываете млинці і завертаєте)
прикрашаєте за смаком. я додавала поламану шоколадку і корицю)

до речі самі по собі млинці вийшли дуууже м'які, як раз для того, щоб зробити їх з начинкою.)
можна покласти трохи менше цукру і зробити їх з кальмарами, креветками.. і взагалі з чим завгодно

Джерело: Спритний кухар
Автор:Lizaveta Izvarina
Млинці з шоколадом






Підкажіть будь ласка як зробити ТОНКІ млинці? Заздалегідь спасибі.




В'єтнамські Млинці "НІМ"


На 10 шт.
Рисові коржі
500 гр. м'ясо свинина або яловичина
200 гр. Пророшая пшениці
соняшникова олія
Сіль,перець.

М'ясо порізати невеликими шматочками і обсмажити на великому вогні. Пшеницю залити окропом на 10 хвилин, після чого відправити на сковороду до м'яса. Начинку тушкувати 10 хвилин на середньому вогні.
Коржі відмочити у воді 2 хвилини кожну. Начинку кладемо в центр коржі і загортаємо. Обсмажувати на великому вогні в рослинній олії до золотистого кольору. (Можна в духовці 10-15 хвилин 200 градусів).
P.S. 1) Начинка не повинна бути занадто рідка тому при смаженні млинці порвуться.
2) Загортати треба дуже обережно, щоб не порвати корж.

Приємного Апетиту! )
В'єтнамські Млинці "НІМ"
В'єтнамські Млинці "НІМ"
В'єтнамські Млинці "НІМ"
В'єтнамські Млинці "НІМ"
В'єтнамські Млинці "НІМ"
В'єтнамські Млинці "НІМ"
В'єтнамські Млинці "НІМ"






У еня така ситуація, яєць немає і магазини закриті,а мені потрібно приготувати млинці,нічого не можна замінити або без яєць як небудь або ніяк?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика