Я компотэ :)
Поїли, можна і поспати :)
Сендвіч мого дитинства :)
Хлопці, налітай! :)
TEFAL. Тепер з зручною ручкою :D
Доброго ранку! Вибирайте правильний сніданок :)
Крошка-картошка :)
Інгредієнти:
Картопля - 4 шт (великих)
Кабачки - 1 шт.
Баклажан - 1 шт.
Перець солодкий - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Цибуля репч. - 1 шт. (маленьку)
Зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля) - все за смаком
Сметана - 3 ст.л.
Яйця - 2 шт.
Сіль, перець - за смаком
Рецепт:
1. Помити і розрізати картоплю навпіл. Відварити до повної готовності. Бажано використовувати сорти, які не розварюються.
2. Поки вариться картопля, готуємо начинку. Нарізати кубиками, як можна дрібніше: баклажан, кабачок, перець, цибулю, зелень, моркву.
3. Злегка обсмажити окремо один від одного баклажан, кабачок, морква з цибулею.
4. Все змішуємо.
5. Зварену картоплю дістати і дати їй трохи охолонути. Дістати серединку, залишаючи якомога тонше шкірку.
6. Внутрішність картоплі змішати з приготовленими овочами, додати туди сметану і яйця.
7. Начинку акуратно розподіляємо по картофелинам і ставимо в розігріту духовку до 180 на 30 хвилин.
8. Подаємо гарячим!
4 стихії :)
Поїли, можна і поспати :)
Дорогі друзі! Зовсім скоро настане 14 лютого і якщо ви ще не вирішили, як провести цей вечір з коханою людиною, то можете більше не думати :)! Похід в шикарний ресторан тепер по кишені кожному! Пропозиція діє тільки в містах Росії: www.buylead.ru/cook_restoran
Оригінальні прикраси столу, які робляться просто і можуть підняти настрій кожному гостю:) чи рідним.
Поїли, можна і поспати :)
Ось навіщо Ауді такий багажник! :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Інгредієнти на 4-6 порцій:
1 кг картоплі
0,5 кг фаршу (я беру свинину навпіл з яловичиною)
1 велика цибулина
сіль, перець, кмин мелений за смаком
Приготування:
1. Картоплю тремо на тертці або подрібнюємо у блендері разом з половинкою цибулини. Солимо за смаком, кладемо в сітчастий друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо в друшляку великі отвори, застеляємо його марлею.
2. Отримана маса повинна зберігати форму при ліпленні чаклунів.
3. Залишився цибулю дрібно рубаємо і змішуємо його з фаршем. Додаємо сіль, перець і кмин, гарненько перемішуємо.
4. Беремо шматочок картоплі і робимо з нього корж. У середину кладемо шматочок фаршу і акуратно загортаємо його в картопляну масу.
5. У сковороді на вогні трохи слабкіше середнього розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо чаклуни і смажимо до готовності, приблизно по 10 хвилин з кожного боку.
Немає коментарів:
Дописати коментар