четвер, 5 вересня 2013 р.

Млинці з цукром і маслом

Млинці з цукром і маслом



Інгредієнти:

для тіста:
●4 яйця
●2 ст. л. цукру
●2 ст. молока
●1ст. борошна
●2ст. л.растительного масла
для змазування:
●цукор
●вершкове масло

Приготування:

Яйця розтерти з цукром, всипати просіяне борошно і перемішати, щоб не було грудочок, невеликими порціями додати молоко, все гарненько перемішати, додати раст. масло, перемішати. на розігріту, змащену маслом сковороду наливаємо тісто невеликими порціями і смажимо тоненькі блинчки. готові млинці складаємо стопкою, кожен млинець посипаємо цукром і кладемо шматочок масла.
Млинці з цукром і маслом



Оксамитові млинці.



Інгредієнти:

3 яйця
3 ст. молока
1,5 ст. борошна
3 ст. л раст. масла
3 ст. л цукру
сіль

Приготування:

Яйця збити в стійку піну, додати одну склянку молока, сіль, цукор. Поступово ввести в суміш борошно, перемішати до зникнення грудочок. Додати молоко, що залишилося, перемішати і ввести рослинне масло. Добре збити і випікати на розпеченій сковороді (я змащую олією сковорідку перед випіканням першого млинця). Готові млинці змастити вершковим маслом.
Оксамитові млинці.



Пишні млинці на молоці на масляну



Інгредієнти:

2 яйця
300 мл молока
2 ст.л. цукру
щіпка солі
300 г борошна
2,5 ч.л. розпушувача
60 г розтопленого вершкового масла

Приготування:

1. Яйця збиваємо з молоком і цукром. В окрему миску просіваємо борошно з сіллю і розпушувачем. З'єднуємо дві суміші і замішуємо густе тісто.
Вливаємо розтоплене олію і ще раз добре перемішуємо. Даємо постояти 5 хвилин
2. Розігріваємо сковороду на вогні трохи нижче середнього. Змащуємо рослинним маслом. Виливаємо приблизно півтори ст.л. тесту і злегка розподіляємо його у формі кола. Шар тесту повинен бути близько 4 мм. Печемо близько 1-2 хвилин, перевертаємо і печемо ще хвилину.
Пишні млинці на молоці на масляну






Млинці "Ажурні"



Ці млинці виходять дуже смачними, тонкими, ніжними. А які вони ажурні, і все-все в дірочках!
Навіть якщо ви ніколи не пекли млинці, по цьому рецепту вони виходять у всіх!
Млинці дуже смачні і незвичайно красиві! Спробуйте!

Інгредієнти:

0,5 л кефіру (півлітра)
1 стакан молока
1-2 яйця
1,5 ст. борошна
1 ст.л. цукру
0.5 ч.л. солі
1 ч.л. соди
рослинна олія

Приготування:

1. У каструлю вилити кефір і трохи підігріти (повинен бути теплим, але не гарячим).
2. Додаємо яйце (якщо велика - одне, дрібне - два), цукор, сіль, соду і перемішуємо.
3. Кладемо борошно (приблизно 1.5 склянки), кладемо стільки, щоб маса була, як гарна густа сметана, тепер все ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
4. Молоко доводимо до кипіння і тоненькою цівкою вливаємо в масу, весь час помішуючи (так ми заварюємо наше тісто!).
5. Якщо тісто вийшло рідким на ваш погляд, додайте трохи борошна (не хвилюйтеся, основна маса вже «зварилися»).
6. Додаємо 1-2 ст.л. рослинної олії, перемішуємо, тісто для випічки млинців готове!
7. Печіть млинці, якщо є можливість, на чавунній сковороді (за старою звичкою, я перед випіканням змащую сковороду ростить. маслом, незалежно від того, є чи у тесті масло або ні)
Млинці "Ажурні"



Млинці з ікрою



Інгредієнти:

Борошно - 2 склянки
Яйце - 2шт.
Молоко - 3 склянки
Сода - на кінчику ножа
Масло рослинне - 2 ст.л.
Червона ікра - 150 г

Приготування:

Борошно, яйця, молоко, соду, масло збиваємо міксером.
Випікаємо млинці.
На готові млинці викладаємо червону ікру і звертаємо в трубочки.

Приємного апетиту!
Млинці з ікрою






Млинці на меду



Інгредієнти:
1 літр молока
20 гр.сухих дріжджів
2 ст. ложки меду
борошно 2-2,5 ст.
3 яйця
масло підступах д. 2ст.л.
сіль,кориця

для начинки:
1)сир 500 гр.+ мед за смаком+2 ст. ложки сметани - все збити.
2)чорничний Джем.

У тепле молоко додала дріжджів, мед, сіль, корицю.
Все перемішати і дати дріжджам піднятися хв. 15...
Потім додаю яйця,борошна 2-2,5 ст., перемішую до стану негустий сметани...
Ставлю в тепле місце подихати...тісто виходить повітряним і ніжним...
Наливаємо готове тісто на гарячу сковорідку тонким шаром...
обсмажуємо з 2х сторін...
Готовий млинець змастити нашої начинкою і подати з гарячим чаєм!!!
З МАСНИЦЕЮ ВСІХ!
Млинці на меду



Млинці з лаваша на сніданок!



Дуже швидко і супер смачно ))
Хрусткі млинці з розплавленим ніжним сиром і весняним ароматом перчика і зелені.

Нам знадобиться:
1 червоний перчик
лаваш
150-200 гр сиру
кріп
2-3 зубчики часнику

Перчик нарізати невеликий соломкою (не більше 1,5 см в довжину) або кубиками.
Кріп дрібно порізати.
Часник видавити через прес.
Сир натерти на тертці. Змішати перець, кріп, часник, сир.
Лаваш нарізати прямоугольничками приблизно 10*20 див. Уздовж короткого краю викладаємо трохи нашої начинки (можна на 1-1,5 см не доходити до верхнього і нижнього краю (щоб сир не розтікся). Згорнути трубочкою.
Викласти наші млинці на нагріту сковороду з рослинним маслом.
Обсмажити 2-3 хвилини з кожного боку, поки наші млинці не придбають красиву золотисту хрустку скоринку.
Приємного апетиту!
Млинці з лаваша на сніданок!






Млинці з заварним кремом



Інгредієнти:

Для млинців:

500 мл молока
200 г борошна
2 яйця
2 ст.л. рослинної олії
1 ст.л. цукру
1 пакетик розпушувача
сіль
ванілін
Для заварного крему:

2,5 скл. молока
3 ст.л. борошна
1 склянка цукру
2 яйця
70 гр вершкового масла
Кокосова стружка для прикраси

Приготування:

Приготуйте млинці по цьому рецепту або вашим улюбленим рецептом) Заварний крем у мене залишився після приготування торта, приготувати його нескладно, от рецепт заварного крему.

Отже, все готово і тепер можна приступити до приготування млинчиків з заварним кремом. Млинець викладаємо на дощечку і обрізаємо з двох сторін. На край млинця викладаємо 2-3 ложки крему, трохи розподіляємо його по блинчику, але основна частина крему повинна залишитися на краю. Акуратно згортаємо млинці в трубочку.
Таким чином звертаємо всі млинці і акуратно складаємо їх на тарілку.
Посипте млинці кокосовою стружкою.
Млинці з заварним кремом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика