неділя, 1 вересня 2013 р.

Прикольна група,дякую за запрошення:)))

Прикольна група,дякую за запрошення:)))




Привіт всім-всім-всім!)Дякую за запрошення в групу:)Дуже до речі,Новий Рік не за горами:)




Робіть все по-розумному, не подскальзывайтесь :)

Робіть все по-розумному, не подскальзывайтесь :)



Добраніч, друзі :)



Фото дня :)






Спасибки,за те що пригласили.Готовить особливо не вмію,але думаю ви в цьому допоможіть мені!!!????? :)))))))))




Ну дуже культурна собака. :)







Дякую за запрошення..:):):)




Кльова група!Але я майже не готую,тільки на всяких кемпінгу варю відра юшки і величезні котли гречки!А вдома мені навіть немає нужды.К того працюю в ресторані-і немає особливого бажання!Про кухню знаю багато,так що мабуть піду на вашу дивну групу!:))







Дякую за запрошення! До того ж моєму молодій людині буде приємно, що я учасниця групи... :)))))))))




Креативна упаковка молока :)







Сэнкс е лот з запрошення:))




Спасибоньки за запрошення:)))








Приветик.Спасибки за приглошение. Дуже корисна і потрібна група!:))




отакот! :) розслабтеся і думайте про хороше. і про шинку.. :))

отакот! :) розслабтеся і думайте про хороше. і про шинку.. :))






Цікаво, про що вона думала, коли задувала свічки? :)

Цікаво, про що вона думала, коли задувала свічки? :)



Як у Вас тут смачненько!:)))







Дякую за запрошення:)




М прикольно я рада, що мене запросили!:)







Привіт всім!!!!!!!Дякую, що запросили:)))))))))))))




Ну,Артемко,ну спасибі!попав на всі сто:)!







:)



 Найсмачніша - ШИФОНОВА ПРАГА :)) Найсмачніша - ШИФОНОВА ПРАГА :))



ШОКОЛАДНО - ШИФОНОВИЙ БІСКВІТ

До складу шифонових бісквітів обов'язково входить розпушувач і рослинне масло, які надають бісквіту зовсім особливу, дуже легку, розсипчасто - вологе структуру. До складу шоколадно-шифонової бісквіта входить ще і велика кількість какао, що і обумовлює його насичений шоколадний смак і колір.

*** Рецепт просто відмінний! Нічого не змінювала.

СКЛАД:

На форму 26 см вам знадобиться:(якщо ви будете готувати бісквіт у формі 20 - 24 см, то цілком достатньо половини норми)

Борошно - 200 г
Какао - порошок - 60 г
Розчинна кава - 1 1/3 столової ложки
Яєчні білки - 8 штук
Яєчні жовтки - 5 штук
Розпушувач - 2 чайні ложки
Сода - ¼ чайної ложки
Сіль - ¼ чайної ложки
Цукор - 180 г + 45 г
Вода - 175 мл
Рослинна олія - 125 мл

ПРИГОТУВАННЯ:

Змішайте какао і розчинну каву. Додайте необхідну за рецептом кількість теплої води і розмішайте до розчинення, до однорідності.
Розділіть яйця на білки і жовтки. Дуже бажано, щоб яйця були кімнатної температури тому далі ми будемо збивати білки, а білки кімнатної температури і збиваються легше, і дають більш стійку структуру. Слідкуйте за тим, щоб у процесі розподілу в білки не потрапило ні краплі жовтка, оскільки наявність жиру дуже ускладнює, якщо не унеможливлює, процес збивання.
Збийте жовтки з 180 г цукру до утворення пишної однорідної маси. Обережно, малими порціями, щоразу добре промешівая, введіть потрібну кількість рослинного масла.

Так само акуратно і поступово вмішайте розчин какао - кави.
Змішайте борошно, розпушувач і соду і просійте в миску з тестом. Вмішайте борошно в тісто, домігшись однорідної маси.

Додайте до білків сіль. Почніть збивання на малих оборотах міксера, збільшуючи швидкість у міру збільшення обсягу збитих білків. У добре збиті білки додайте 45 г цукру і збивайте до стійких піків, тобто до такого стану, щоб сформований на поверхні збитих білків пік не ламався, не гнувся, а стійко тримав форму.

По ходу нагадаю, що дуже важливо, щоб при збиванні білків у них не потрапило ні найменшого кількості жиру. Я це до того, що, якщо у вас один комплект лопатей для збивання, і ви користувалися ним при замішуванні тіста, то перед початком збивання білків обов'язково гарненько промийте лопаті з знежирюючим засобом, наприклад, фэри.
Дуже обережно введіть збиті білки в тісто. Особливо акуратно і дбайливо вмешивайте перші порції білка тому на самому початку білки і тісто мають різну консистенцію, яка поступово, в процесі вмешивания білків, вирівнюється. Вмешивайте білки складывающими рухами, зверху - вниз.

Вилийте тісто у форму і випікайте в попередньо розігрітій до 160 С духовці до проби на суху паличку (приблизно 50 хвилин). У процесі випічки (а особливо в перші 30 хвилин) дверцята духовки не відкривати! Інакше дуже висока ймовірність того, що бісквіт осяде.
Дістаньте бісквіт з духовки. Дуже бажано шифонові бісквіти охолоджувати в перевернутому стані. Для цієї мети я використовую 4 однакові за висотою чашки. Перевертаю форму з бісквітом і встановлюю її з опорою на краєчки чашок.

Даю бісквіту повністю охолонути і дістаю з форми.

Автор: Анжела Сон
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
 Найсмачніша - ШИФОНОВА ПРАГА :))

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика