Швидкий бісквіт до сніданку
Інгредієнти:
1 яйце збити, додаючи по черзі 3 ст.л. цукру, 3 ч. л. какао, 3 ст. л. борошна, трохи розпушувача, 3 год..л. раст.масла, 2 ст.л. молока. Вийде рідке тісто.
Приготування:
В невелику чашку або відповідну форму викласти порізане дрібними кубиками маленьке яблучко (можна інші фрукти-ягоди), залити зверху тісто і в мікрохвильовку на 3 хв. на макс.потужність.
Подавати у формі (чашці) на сніданок до чаю-кави
медово-яблучний бісквіт
вівсяні пластівці мелені 70 гр
борошно 150 гр
яйця 6 шт
мед густий 4 ст. л
ваніль
кориця
3 таблетки цукрозамінника
2 великих яблука
приготування:
відокремити білки від жовтків, жовтки розтерти з замінником цукру, додати борошно і мелені вівсяні пластівці, додати розпушувач 1 ч.л, мед, ваніль.
Білки збити в круту піну, з'єднати з жовтками.Дно форми, викласти яблуками, порізаними кружальцями, можна посипати журавлина, або родзинками, посипати корицею.Випикаты при 180 град.40-50
Бісквіт без борошна
Інгредієнти:
2 яйця,
30 грам кукурудзяного крохмалю (3 ст.л.),
2 ст.л. сухого знежиреного молока,
2-3 таблетки замінника цукру,
ванілін,
1 ч.л. пекарського порошку
Розігріти духовку до 160-180 градусів.
Таблетки замінника цукру розчинити у чайній ложці води.
Відокремити жовтки від білків. Жовтки збити з підсолоджувачем. Додати молоко, крохмаль, ванілін і порошок для випічки. Збити окремо білки до густої піни. Акуратно змішати білки з жовтками.
Вилити у форму для кексу і випікати до готовності. Вимкнути духовку і залишити бісквіт остигати.
Бісквіт на гарячому молоці
Спробувала приготувати бісквіт на гарячому молоці. Такої я ще не пробувала.
Результат сподобався! Але він щось середнє між бісквітом і кексом... І не кекс і ні бісквіт, щось середнє... от якось так...
Мої діти просто так його поїли з задоволенням... Але можна і тортик з нього спорудити.
Знадобиться: (слова автора)
120 гр молока,
60 гр вершкового масла
165 гр борошна слабкою (у мене була звичайна)
6 гр розпушувача
165 гр цукру
3 середніх яйця кімнатної температури
1 чайна ложка ванільного екстракту або пакетик ванільного цукру (тоді із загальної кількості цукру відняти вагу ванільного)
щіпка солі(сіль не кладу)
Приготування: (слова автора)
Включити духовку розігріватися при 175 гр. Роз'ємну форму ( у мене 20 см в діаметрі) або звичайну вистелити окремо гуртком пергаментного паперу на дно і смужку по колу.
Борошно, розпушувач, сіль просіяти два рази.
Молоко і масло нагріти, щоб розтопити вершкове масло.
Яйця збити близько хвилини і, поступово додаючи цукор, збивати 10 хв до білої і повітряної маси. Це дуже важливо!
Тепер в три етапи домішуємо борошно до яєчної маси,
акуратно перемішуючи лопаткою рухами знизу вгору.
Ось така консистенція виходить
Молоко з маслом знову нагріти майже до кипіння, тобто до дуже гарячого стану, коли з'являються бульбашки на поверхні. Не треба кип'ятити! І в два етапи влити гаряче молоко з маслом в тісто.
Я після кожного вливання перемішую знизу вгору лопаткою рази три.
Викладаємо масу у форму, вона виходить середньої густоти, об'ємна, не обтяжена.
Випікати 25-30 хв при 175 гр. Дістати з духовки і перевернути догори дном форму з бісквітом на решітку, дати охолонути хвилин 15
і прибрати форму.
Ось такий бисквитик вийшов! Жовтий з-за яєць. У автора він біліше.
Я його посипала цукровою пудрою. Смачненький! М'який...
Бісквіт на гарячому молоці
Спробувала приготувати бісквіт на гарячому молоці. Такої я ще не пробувала.
Результат сподобався! Але він щось середнє між бісквітом і кексом... І не кекс і ні бісквіт, щось середнє... от якось так...
Мої діти просто так його поїли з задоволенням... Але можна і тортик з нього спорудити.
Інгредієнти:
• 120 гр. молока;
• 60 гр. вершкового масла;
• 165 гр. борошна слабкою (у мене була звичайна);
• 6 гр. розпушувача;
• 165 гр. цукру;
• 3 середніх яйця кімнатної температури;
• 1 чайна ложка ванільного екстракту або пакетик ванільного цукру (тоді із загальної кількості цукру відняти вагу ванільного);
• щіпка солі (сіль не кладу).
Приготування:
Включити духовку розігріватися при 175 гр. Роз'ємну форму ( у мене 20 см. у діаметрі) або звичайну вистелити окремо гуртком пергаментного паперу на дно і смужку по колу.
Борошно, розпушувач, сіль просіяти два рази.
Молоко і масло нагріти, щоб розтопити вершкове масло.
Яйця збити близько хвилини і, поступово додаючи цукор, збивати 10 хв. до білої і повітряної маси. Це дуже важливо!
Тепер в три етапи домішуємо борошно до яєчної маси,
акуратно перемішуючи лопаткою рухами знизу вгору.
Ось така консистенція виходить
Молоко з маслом знову нагріти майже до кипіння, тобто до дуже гарячого стану, коли з'являються бульбашки на поверхні. Не треба кип'ятити! І в два етапи влити гаряче молоко з маслом в тісто.
Я після кожного вливання перемішую знизу вгору лопаткою рази три.
Викладаємо масу у форму, вона виходить середньої густоти, об'ємна, не обтяжена.
Випікати 25-30 хвилин при 175 гр. Дістати з духовки і перевернути догори дном форму з бісквітом на решітку, дати охолонути хвилин 15 і прибрати форму.
Ось такий бисквитик вийшов! Жовтий з-за яєць. У автора він біліше.
Я його посипала цукровою пудрою. Смачненький! М'який...
Приємного чаювання!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти
#Десерты@funny.chef
#Выпечка@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Немає коментарів:
Дописати коментар