середа, 4 вересня 2013 р.

Швидкий бісквіт до сніданку

Швидкий бісквіт до сніданку



Інгредієнти:

1 яйце збити, додаючи по черзі 3 ст.л. цукру, 3 ч. л. какао, 3 ст. л. борошна, трохи розпушувача, 3 год..л. раст.масла, 2 ст.л. молока. Вийде рідке тісто.

Приготування:

В невелику чашку або відповідну форму викласти порізане дрібними кубиками маленьке яблучко (можна інші фрукти-ягоди), залити зверху тісто і в мікрохвильовку на 3 хв. на макс.потужність.

Подавати у формі (чашці) на сніданок до чаю-кави
Швидкий бісквіт до сніданку



медово-яблучний бісквіт



вівсяні пластівці мелені 70 гр
борошно 150 гр
яйця 6 шт
мед густий 4 ст. л
ваніль
кориця

3 таблетки цукрозамінника
2 великих яблука
приготування:
відокремити білки від жовтків, жовтки розтерти з замінником цукру, додати борошно і мелені вівсяні пластівці, додати розпушувач 1 ч.л, мед, ваніль.
Білки збити в круту піну, з'єднати з жовтками.Дно форми, викласти яблуками, порізаними кружальцями, можна посипати журавлина, або родзинками, посипати корицею.Випикаты при 180 град.40-50
медово-яблучний бісквіт



Бісквіт без борошна



Інгредієнти:
2 яйця,
30 грам кукурудзяного крохмалю (3 ст.л.),
2 ст.л. сухого знежиреного молока,
2-3 таблетки замінника цукру,
ванілін,
1 ч.л. пекарського порошку

Розігріти духовку до 160-180 градусів.

Таблетки замінника цукру розчинити у чайній ложці води.
Відокремити жовтки від білків. Жовтки збити з підсолоджувачем. Додати молоко, крохмаль, ванілін і порошок для випічки. Збити окремо білки до густої піни. Акуратно змішати білки з жовтками.
Вилити у форму для кексу і випікати до готовності. Вимкнути духовку і залишити бісквіт остигати.
Бісквіт без борошна






Бісквіт на гарячому молоці



Спробувала приготувати бісквіт на гарячому молоці. Такої я ще не пробувала.
Результат сподобався! Але він щось середнє між бісквітом і кексом... І не кекс і ні бісквіт, щось середнє... от якось так...
Мої діти просто так його поїли з задоволенням... Але можна і тортик з нього спорудити.

Знадобиться: (слова автора)

120 гр молока,
60 гр вершкового масла
165 гр борошна слабкою (у мене була звичайна)
6 гр розпушувача
165 гр цукру
3 середніх яйця кімнатної температури
1 чайна ложка ванільного екстракту або пакетик ванільного цукру (тоді із загальної кількості цукру відняти вагу ванільного)
щіпка солі(сіль не кладу)

Приготування: (слова автора)
Включити духовку розігріватися при 175 гр. Роз'ємну форму ( у мене 20 см в діаметрі) або звичайну вистелити окремо гуртком пергаментного паперу на дно і смужку по колу.
Борошно, розпушувач, сіль просіяти два рази.
Молоко і масло нагріти, щоб розтопити вершкове масло.
Яйця збити близько хвилини і, поступово додаючи цукор, збивати 10 хв до білої і повітряної маси. Це дуже важливо!
Тепер в три етапи домішуємо борошно до яєчної маси,
акуратно перемішуючи лопаткою рухами знизу вгору.
Ось така консистенція виходить
Молоко з маслом знову нагріти майже до кипіння, тобто до дуже гарячого стану, коли з'являються бульбашки на поверхні. Не треба кип'ятити! І в два етапи влити гаряче молоко з маслом в тісто.
Я після кожного вливання перемішую знизу вгору лопаткою рази три.
Викладаємо масу у форму, вона виходить середньої густоти, об'ємна, не обтяжена.
Випікати 25-30 хв при 175 гр. Дістати з духовки і перевернути догори дном форму з бісквітом на решітку, дати охолонути хвилин 15
і прибрати форму.
Ось такий бисквитик вийшов! Жовтий з-за яєць. У автора він біліше.
Я його посипала цукровою пудрою. Смачненький! М'який...
Бісквіт на гарячому молоці



Бісквіт на гарячому молоці



Спробувала приготувати бісквіт на гарячому молоці. Такої я ще не пробувала.
Результат сподобався! Але він щось середнє між бісквітом і кексом... І не кекс і ні бісквіт, щось середнє... от якось так...
Мої діти просто так його поїли з задоволенням... Але можна і тортик з нього спорудити.

Інгредієнти:

• 120 гр. молока;
• 60 гр. вершкового масла;
• 165 гр. борошна слабкою (у мене була звичайна);
• 6 гр. розпушувача;
• 165 гр. цукру;
• 3 середніх яйця кімнатної температури;
• 1 чайна ложка ванільного екстракту або пакетик ванільного цукру (тоді із загальної кількості цукру відняти вагу ванільного);
• щіпка солі (сіль не кладу).

Приготування:

Включити духовку розігріватися при 175 гр. Роз'ємну форму ( у мене 20 см. у діаметрі) або звичайну вистелити окремо гуртком пергаментного паперу на дно і смужку по колу.
Борошно, розпушувач, сіль просіяти два рази.
Молоко і масло нагріти, щоб розтопити вершкове масло.
Яйця збити близько хвилини і, поступово додаючи цукор, збивати 10 хв. до білої і повітряної маси. Це дуже важливо!
Тепер в три етапи домішуємо борошно до яєчної маси,
акуратно перемішуючи лопаткою рухами знизу вгору.
Ось така консистенція виходить
Молоко з маслом знову нагріти майже до кипіння, тобто до дуже гарячого стану, коли з'являються бульбашки на поверхні. Не треба кип'ятити! І в два етапи влити гаряче молоко з маслом в тісто.
Я після кожного вливання перемішую знизу вгору лопаткою рази три.
Викладаємо масу у форму, вона виходить середньої густоти, об'ємна, не обтяжена.
Випікати 25-30 хвилин при 175 гр. Дістати з духовки і перевернути догори дном форму з бісквітом на решітку, дати охолонути хвилин 15 і прибрати форму.
Ось такий бисквитик вийшов! Жовтий з-за яєць. У автора він біліше.
Я його посипала цукровою пудрою. Смачненький! М'який...

Приємного чаювання!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Десерты@funny.chef
#Выпечка@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика