четвер, 12 вересня 2013 р.

23 лютого - чоловічий день. А який чоловік відмовиться від апетитного стейка, біфштекса, буженини і відбивних?

23 лютого - чоловічий день. А який чоловік відмовиться від апетитного стейка, біфштекса, буженини і відбивних?



23 лютого - день, коли чоловіки можуть насолодитися всім, що люблять: смачною їжею, напоями та футболом.

Це свято хороший тим, що ми точно знаємо, чим годувати наших улюблених. Якщо на 8 березня ми готуємо легкі салати та десерти, то для чоловіків кращий вибір - кусень відмінного піджаристого ростбіфа, мексиканський біфштекс, рум'яні свинячі реберця і гостра домашня буженина.

Хоча, звичайно, не так все просто, і багато чоловіків мають інші пристрасті. Однак, більшість все ж досить передбачувано, за що їм окреме спасибі.

Академія кулінарії - від простих до складних страв
23 лютого - чоловічий день. А який чоловік відмовиться від апетитного стейка, біфштекса, буженини і відбивних?



Біфштекс по-мексиканськи.



Один з варіантів приготування м'яса з овочами з ефектною подачею. Поєднання дуже приємне, особливо коли використовується соковите м'ясо і натуральні солодкі помідори.

Час приготування: 40-45 хв.
Порцій: 4-6
Складність страви: #м3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_мясо #из_говядины

Вам буде потрібно:

800 р яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250 г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20 р зеленого цибулі
10 г петрушки

Як готувати:

1. М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку

2. Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.

3. Помідори наріжте досить тонкими часточками.

4. М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.

5. Смажте з обох сторін на великому вогні по 4 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало (при бажанні можна додатково протушкувати м'ясо)

6. На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.

7. Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - ми навчимо Вас готувати
Біфштекс по-мексиканськи.
Біфштекс по-мексиканськи.
Біфштекс по-мексиканськи.
Біфштекс по-мексиканськи.
Біфштекс по-мексиканськи.
Біфштекс по-мексиканськи.
Біфштекс по-мексиканськи.






Типу,"це був мій біфштекс!"?... за фільм?




БІФШТЕКС ПО-МЕКСИКАНСЬКИ


...для справжніх:)

Інгредієнти:

-►Яловичина (вирізка) - 500 р.
-►Часник - 3 зубчики.
-►Олія оливкова - 2 ст.л.
-►солодкий Болгарський перець - 1 шт.
-►Помідори - 2 шт.
-►Цибуля ріпчаста - 1 шт.
-►Сіль, перець - за смаком.

Спосіб приготування:

Етап 1. Нарізати м'ясо упоперек волокон приблизно за 1-1,5 см. Потім натерти часником, посолити, поперчити і обсмажити в сильно розігрітій оливковій олії. М'ясо всередині повинно бути блідо-рожевим.
Етап 2. Потім біфштекси зняти і перекласти на тарілку, а на сковороду покласти нарізану цибулю, промиті і очищені від насіння стручки солодкого перцю і тушкувати протягом 10 хвилин.
Етап 3. Після цього додати розрізані на 4 частини помідори і знову злегка згасити.
Етап 4. Приготовлені овочі викладають на біфштекси і подають до столу.
Етап 5. Окремо подають картопляне пюре або зелений салат.

Приємного апетиту!
БІФШТЕКС ПО-МЕКСИКАНСЬКИ






БІФШТЕКС ПО-МЕКСИКАНСЬКИ



Інгредієнти:
800г яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20г зеленого цибулі
10г петрушки
М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.
Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.
Помідори наріжте досить тонкими часточками.
М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.
Смажте з обох сторін на великому вогні по 4 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало (при бажанні можна додатково протушкувати м'ясо)
На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.
БІФШТЕКС ПО-МЕКСИКАНСЬКИ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика