понеділок, 30 вересня 2013 р.

Німецькі млинці

Німецькі млинці



Німецькі млинці-надзвичайно смачні, за ці вихідні пекла двічі, з'їдаються відразу ж, але холодні вони не менш смачні!

Інгредієнти:
-Молоко - 1 склянку
-Яйця - 5 шт
-Борошно - 1 склянку
-Сіль - 1/3 год л
-Цукор - 1 год л
-Ваніль - 1 год л
-Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
-начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...), але і без начинки вони смакота

Приготування
Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
Потім додайте масло і знову перемішайте все.
Змастіть форму для мафінів і наповніть її тестом.
Запікайте млинці близько 20 хвилин при 200 градусах.
У процесі випікання вони надуваються як кульки. Готові млинці треба акуратно дістати з форми, попередньо залишивши їх постояти в духовці, щоб вони не осіли.
Німецькі млинці



Милі фруктові млинці



Ингредиеты:
Борошно - 1 склянка
Яйце
Молоко - 1 стакан
Вода - ½ склянки
Сіль - ¼ чайної ложки
Вершкове масло - 2 столових ложки (розтоплене)

Начинка:
Яблучне пюре
Банани
Ягоди
Інші фрукти

Приготування:
Збийте в мисці борошно з яйцем. Влийте молоко і воду, перемішайте. Посоліть і додайте вершкове масло і збийте до однорідної маси. Обсмажте тонкі млинці близько 2 хвилин з одного боку до світло-коричневого кольору. На кожен млинець викласти фруктову начинку. Подавайте теплими.
Милі фруктові млинці
Милі фруктові млинці






Млинці з карамелізованими яблуком і бананом



Інгредієнти:
млинці
1 яблуко
1 банан
0,5 ст. л вершкового масла
1,5 ст. л. цукру

Приготування:
1. Готуємо млинці
2. У сковорідці нагріваємо на середньому вогні вершкове масло і цукор. Дамо масі придбати коричневий відтінок.
3.Добавляем шматочки банана і яблука. Тушкуємо до тих пір, поки яблука не стане м'яким.
4. Збираємо млинці: викладаємо начинку з одного краю і починаємо згортати.
Залишилися соусом можна полити млинці.
Автор рецепта - sofi-izmailova
Млинці з карамелізованими яблуком і бананом
Млинці з карамелізованими яблуком і бананом



Млинці з цукіні



Інгредієнти:
2 склянки тертої цукіні
1/2 склянки тертого картоплі
1 яйце
1 столова ложка дрібно нарізаної петрушки
1 чайна ложка лимонної цедри
1 щіпка панірувальних сухарів
1 столова ложка несолоного вершкового масла
2 столові ложки сметани або йогурту (за бажанням)

Приготування:
Потріть цукіні і картоплю на крупній тертці. Дайте постояти в друшляку протягом принаймні 30 хвилин, щоб стекла вся рідина, тоді вони будуть краще липнути. Щедро посоліть.
У мисці збийте яйця, дрібно нарізану петрушку і лимонну цедру. Додайте щіпку солі і перець за смаком. Вижмите кабачково-картопляну суміш в рушник, щоб видалити вологу. Додайте щіпку хлібних крихт. Цукіні і картопляну суміш з'єднайте з яєчною сумішшю. Добре перемішайте і накрийте.
Нагрійте неглибоку сковороду на середньому вогні. Розтопіть 1 столову ложку вершкового масла. Можна використовувати оливкову олію, якщо хочете, але масло надає особливий смак млинців. Обсмажуйте млинці до золотистої скоринки з кожної сторони. Подавайте млинці з цукіні гарячими, з ложкою сметани або йогурту.
Млинці з цукіні






Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:

кефір (1% жирності) 350 мл
окріп 250 мл
борошно 250 г
яйце 3 шт.
сіль 0,5 ч. л.
цукор 1 ст. л.
сода 0,5 ч.л.
рослинна олія 3 ст. л. (в тісто)
сирний сир з зеленню (для начинки)

Приготування:

Збити яйця з сіллю і цукром.
Не перестаючи збивати, вливаємо киплячу воду. Яйця не згортаються. Обсяг сильно збільшиться, так що посуд візьміть побільше.
Соду погасити в кефірі. Потім в заварную суміш поступово додаємо борошно і кефір із содою. Тісто має бути досить рідке, як рослинна олія. Якщо густовато, можна додати окріп. У готове тісто додати 3 ст. л. масла.
Випікати млинці на сильному вогні, змащуючи маслом сковороду. Наливаємо тоненько.
Додаємо начинки для млинців за бажанням. У цьому рецепті - сир.
Заварні млинці на кефірі



Смачні і корисні млинці з імбиром і корицею



120-130 мл води 1 яйце збиваємо міксером в піну.
Продовжуючи збивати, поступово додаємо борошно ( 50 г житнього), на кінчику чайної ложки меленого імбиру, корицю/ванілін, ½ ч.л. соди погашеної лимонним соком.
Випікаємо на тефлоні без олії невеликі млинці.
Для начинки: 50 г сиру 50 г банана кориця/ванілін пару ст. ложок молока/води, - збиваємо блендером в крем, намазуємо цей крем на млинці і звертаємо їх у трубочки.
Смачні і корисні млинці з імбиром і корицею






Бананові млинці.


126ккал на 100гр

4-5 бананів
0,5 ст. молока
0,5 ст. борошна
щіпка солі
1 яйце
126ккал на 100гр

Приготування бананових млинців:
Вкинути в блендер яйце, сіль, трохи збити.
Потім додати порізані банани, теж збити.
Влити молоко і всипати борошно. Збити ще раз.
Тісто має вийти як густа сметана.
Якщо вийшло дуже рідке, додайте ще трохи борошна.
Смажте на раст. олії
Бананові млинці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика