неділя, 15 вересня 2013 р.

Домашні млинці

Домашні млинці



Інгредієнти:
Куряче яйце 3 шт.
Цукор 1 ст. л.
Сіль 1 ч. л.
Молоко 500 мл
Борошно 280 г
Рослинна олія 3 ст. л.

Приготування:

Класичний рецепт млинців на молоці. Загорніть в них будь-яку начинку або подавайте з варенням, сиропом або слабосоленої рибою.

Крок 1: Злегка збити в мисці віночком яйця з цукром і сіллю.
Крок 2: Додати половину молока, перемішати.
Крок 3: Потроху додати борошно, перемішуючи до однорідної консистенції густої сметани.
Крок 4: Додати решту молока і ретельно перемішати.
Крок 5: Додати масло, перемішати і залишити на 10-15 хвилин.
Крок 6: Нагріти чавунну сковороду, змастити маслом і смажити млинці з двох сторін.
Крок 7: готові млинці Можна подавати гарячими, з сиропом, ікрою або слабосоленої рибою, або загорнувши в них вашу улюблену начинку.



В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом



Інгредієнти:
2-3 банана
50 гр. волоських горіхів
2 ст. ложки вершкового масла
1 ч. ложка меду
Рисовий папір
50 гр. шоколаду.

Приготування:
Ядра волоських горіхів перебрати на предмет видалення осколків шкаралупи і перегородок і дрібно порубати.

Кожен банан розрізати спочатку на три-чотири шматка поперек, потім кожен на 4 частини вздовж, а потім поперек - на дрібні шматочки.

Розтопити на сковороді 1 ст. ложку масла і мед (якщо банани дуже солодкі, то мед можна взагалі не додавати, але взагалі краще для цієї страви використовувати недозрілі і не дуже солодкі плоди), викласти банани і обсмажувати на середньому вогні, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин.

Потім всипати горіхи, вимкнути плиту і дати суміші потушиться ще 3-5 хвилин.
Так виглядає готова суміш для фарширування млинців:

Попередньо охолоджений шоколад натерти на тертці, розділити з двох ємностей в пропорції 2:1 і знову прибрати в холодильник.

Лист рисового паперу опустити в теплу воду на 10-15 секунд - так, щоб він став гнучким і м'яким, але не втратив пружності. Розстелити лист на чистому рушнику, покласти десертну ложку (близько 20 гр.) начинки, загорнути з трьох сторін всередину «конвертиком» і скачати на четверту сторону рулетом.

Ту ж операцію проробити з іншими листами рисового паперу. Скручені млинці викладати на гладку поверхню, рясно змащену маслом - млинці ДУЖЕ липкі, і якщо їх покласти на суху поверхню, вони прилипнуть і порвуться.

Залишилася порцію вершкового масла розігріти на сковороді і швидко обсмажити кожен млинець зі всіх сторін - буквально по хвилині.

Дістати тарілки з шоколадом з холодильника. Кожен знятий зі сковороди млинець обваляти у великій порції шоколаду (він, природно, відразу ж розплавиться, і в першій тарілці у вас буде рідкий шоколад, а в другій - стружка) і викласти на сервірувальну тарілку. Коли млинці трохи охолонуть, і шоколадна обливка почне схоплюватися, посипати готову страву шоколадною стружкою з другої тарілки.
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом



Млинці з сиром



Інгредієнти:
Млинці:
Вода - 1 стакан
Молоко - ¾ склянки
Яйце - 3 шт
Вершкове масло - 5 столових ложки
Сіль - ½ чайної ложки
Борошно - 1,5 склянки
Начинка:
Сир - 450 г
Рікотта - 425 г
Яйце - 1 шт
Ванілін - 1 чайна ложка
Цедра - 2 чайних ложки
Цукор - 2 столових ложки

Приготування:
Всі інгредієнти для млинців збийте і замісіть тісто. Поставте в холодильник на годину, а потім обсмажте тонкі млинці на сковороді.
Начинка. Сир з рікоттою викладіть в друшляк і підвісьте на 1,5 -2 години, придавлюючи періодично. Потім всі інгредієнти для начинки збийте в блендері.
Начиніть млинці сирною масою і загорніть їх. Обсмажте млинці до золотистої скоринки з обох сторін. Прикрасьте полуницею і подавайте з полуничним варенням.
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром






Солодкі млинці на сніданок



Всі інгредієнти на картинці.

Спочатку збиваємо яйця і цукор,потім додаємо борошно і молоко(поступово вливаючи),і 2-3 ст. ложки соняшникової масла.Выпекаем млинці на розпеченій сковороді.
Млинці можна робити з чим завгодно,на цей раз я дуже захотіла солодкі))
Шоколад для прикраси можна потерти на дрібній тертці.

Автор рецепта - Tanya Tsalko
Солодкі млинці на сніданок
Солодкі млинці на сніданок
Солодкі млинці на сніданок
Солодкі млинці на сніданок

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика