неділя, 29 вересня 2013 р.

Корисні продукти: Авокадо - регулює кислотно-лужний баланс. Міститься в авокадо жир дуже легко перетравлюється з-за великої кількості містяться в ньому ненасичених жирних кислот. Авокадо дуже багаті мінеральними речовинами, мікроелементами і вітамінами, особливо У та О. Корисні для крові, запобігають анемію і знижують рівень холестерину не гірше таблеток.

Корисні продукти: Авокадо - регулює кислотно-лужний баланс. Міститься в авокадо жир дуже легко перетравлюється з-за великої кількості містяться в ньому ненасичених жирних кислот. Авокадо дуже багаті мінеральними речовинами, мікроелементами і вітамінами, особливо У та О. Корисні для крові, запобігають анемію і знижують рівень холестерину не гірше таблеток.

Корисні продукти: Авокадо - регулює кислотно-лужний баланс. Міститься в авокадо жир дуже легко перетравлюється з-за великої кількості містяться в ньому ненасичених жирних кислот. Авокадо дуже багаті мінеральними речовинами, мікроелементами і вітамінами, особливо У та О. Корисні для крові, запобігають анемію і знижують рівень холестерину не гірше таблеток.



Роли з авокадо і лососем на закуску



Інгредієнти:
250 г вершкового сиру
30 мл зеленого цибулі
1 лайма
половина дуже стиглого авокадо, очистити
150 г копченого лосося, нарізати на 12 частин
2 столові ложки кунжуту (опціонально)

Приготування:
У мисці змішайте цибулю з вершковим сиром. Вичавіть 2 чайних ложки лайма в сир, додайте туди ж нарізаний авокадо. Вилкою розімніть його і перемішайте все до однорідної маси.
На робочу поверхню викладіть харчову плівку, на середину викладіть 6 шматків лосося нахлестом, щоб вийшов прямокутник. Нанесіть половину сирної начинки. Скрутіть рулет, допомагаючи собі плівкою, але не захопите її.
Присипте половиною кунжуту. Загорнути рулет у харчову плівку, закріпіть краю. Повторіть процедуру з іншим лососем та сиром. Покладіть обидва рулету в холодильник на 4 години або на ніч. Гострим ножем наріжте рулети на роли. Подавайте на тонких часточках огірків, рисових чіпсах або крекерах. Прикрасьте зеленою цибулею.
Роли з авокадо і лососем на закуску






Креветочний бургер з манго і авокадо



Інгредієнти:

Креветки салатні - 300 г
Хліб білий - 100 г
Борошно пшеничне - 2 ст. л.
Селера - 1 шт
Кінза - 50 г
Кунжут білий - 30 г
Оливкова олія - 20 г
Цільнозернові Булочки - 6 шт
Салат айсберг - 100 г
Манго - 1 шт
Авокадо - 1 шт
Йогурт натуральний - 100 г
Соєвий соус - 20 р

Приготування:

Білий хліб подрібнити в дрібну крихту. Кінзу дрібно нарізати і додати до хліба. Креветки покласти в блендер і подрібнити. Селеру натерти на тертці і додати до фаршу. Додати натуральний йогурт, соєвий соус, мелений перець і борошно. Перемішати. Кунжут висипати на обробній дошці. Зліпити котлети, змочити в кунжуті і викласти на сковороду з оливковою олією. Булочки розрізати навпіл. На булочку викласти креветочную котлету, закрити 2й булочкою і поставити в гарячу духовку на 5 хвилин при температурі 180 градусів. Нарізати салат айсберг, манго і авокадо. Викласти салат і овочі-фрукти на котлету. Закрити другою частиною булочки і подавати! Приємного апетиту!
Креветочний бургер з манго і авокадо



Легкий літній авокадо-тост



Інгредієнти:
Чесночый хліб - 1 буханець
Половина авокадо
Пластівці червоного перцю - 1 столова ложка

Приготування:
Наріжте хліб і обсмажте його в тостері.
Поки хліб готується, авокадо очистіть і наріжте на невеликі шматочки або слайсы.
Викладіть порізаний авокадо на кожен тост і присипте перцю пластівцями. Відмінний варіант літньої закуски.
Легкий літній авокадо-тост






Заправка для цезаря з авокадо



Інгредієнти:
Майонез - ¼ склянки
Стиглий авокадо - 1 шт
Сік 1 лимона
Часник - 1 зубчик
Сіль і перець
Оливкова олія

Приготування:
У блендері збийте до однорідної маси дрібно нарізаний авокадо, майонех, сік лимона, видавлений часник, сіль і перець. За бажанням додайте трохи оливкової олії для досягнення бажаної кондиції і перемішайте.
Заправка для цезаря з авокадо



Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо



Інгредієнти:

- багет, пшеничний
- авокадо
- філе слабосоленої сьомги, форелі або як варіант горбуші
- рукола
- лимон

Приготування:
Відрізаємо частина багета відповідно до передбачуваним апетитом і розрізаємо вздовж. Внутрішній м'якуш я вирізаю, це дозволить розмістити більше начинки, хоча можна і не прибирати. Далі намазуємо шар вершкового сиру на обидва шматка багета.
Потім - шар риби. Потім кладемо авокадо і лимон. Важливо збризнути авокадо лимоном, це не дасть йому потемніти. Останнє - шар листя руколи.
Все, залишається з'єднати дві частини.
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо






Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо



Інгредієнти:

- багет, пшеничний
- авокадо
- філе слабосоленої сьомги, форелі або як варіант горбуші
- рукола
- лимон

Приготування:
Відрізаємо частина багета відповідно до передбачуваним апетитом і розрізаємо вздовж. Внутрішній м'якуш я вирізаю, це дозволить розмістити більше начинки, хоча можна і не прибирати. Далі намазуємо шар вершкового сиру на обидва шматка багета.
Потім - шар риби. Потім кладемо авокадо і лимон. Важливо збризнути авокадо лимоном, це не дасть йому потемніти. Останнє - шар листя руколи.
Все, залишається з'єднати дві частини.
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика