Млинці з зеленню
_________________________________________________
Заводимо тісто на млинці , кому як подобається. Я роблю так:
2 повних склянки молока ( приблизно 0,5 л)
1,5-2 склянки борошна
1-2 яйця
1 ст. ложка цукру
1/3 ч. ложки солі
2-3 ст. ложки рослинної олії
Вершкове масло для змащування млинців
Зелень (я брала кріп, зелена цибуля і трохи петрушки)
Виливаємо В каструлю молоко кімнатної температури, додаємо цукор, сіль, яйце. Збиваємо і потроху висипаємо борошно, додаємо раст. масло. Поки тісто для млинців «настоюється», дрібно шаткуємо зелень додаємо в нього дрібку солі, ретельно перемішуємо (що б була м'якою).
Додаємо зелень в тісто і знову перемішуємо.
Смажимо наші млинці до золотистого кольору і готово!
P.S. Що б не були сухими краю змащуємо вершковим маслом
Приємного апетиту!
Печінкові млинці з начинкою
_________________________________
Інгредієнти:
400-500 гр. печінки (краще курячої, тоді млинці будуть ніжніше, так і колір у них буде приємніше, на фото млинці зі свинячої печінки) 0,5 літра молока 3 яйця 3 ст. ложки борошна сіль за смаком
Для начинки: 3 моркви 3 великі цибулини 3 яйця трохи майонезу
Приготування:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Немає коментарів:
Дописати коментар