вівторок, 24 грудня 2013 р.

німецький спосіб капусти передбачає її бродіння протягом 6-8 тижнів, але при дотриманні гермитичность. Може вам просто залишити її в спокої і дати їй заграти через кілька тижнів?

німецький спосіб капусти передбачає її бродіння протягом 6-8 тижнів, але при дотриманні гермитичность. Може вам просто залишити її в спокої і дати їй заграти через кілька тижнів?




Шановні учасники! Знову і знову просимо вас - читайте правила групи, щоб уникнути непорозумінь!!! Будь ласка!!!! Почуйте нас!!! Давайте жити дружно!!! http://vk.com/page-4806561_7233628

Шановні учасники! Знову і знову просимо вас - читайте правила групи, щоб уникнути непорозумінь!!! Будь ласка!!!! Почуйте нас!!! Давайте жити дружно!!! http://vk.com/page-4806561_7233628



Солодка шоколадна глазур


Інгредієнти:
Шоколад темний - 90 г
Сік апельсиновий - 3 столові ложки
Масло вершкове - 3 столові ложки
Цукор - 3 столові ложки
У невеликому сотейнику змішати шоколад, апельсиновий сік, вершкове масло і цукор. Поставте на дуже маленький вогонь і нагрівайте, перемішуючи, поки маса не стане однорідною і густий. Охолодіть 5 хвилин.
Цією глазур'ю можна змащувати паски і пироги.
Солодка шоколадна глазур






Шоколадний крем-глазур



Інгредієнти:
Жирні вершки - 2 склянки
Гіркий шоколад - 425 г

Нагрійте вершки на середньому вогні майже довівши до кипіння. Шоколад наламайте і викладіть в термостійку миску, залийте його гарячими вершки. Залиште на пару хвилин, а потім перемішайте, щоб шоколад повністю розтопився. Поки крем ще теплий використовуйте його як глазур.
Шоколадний крем-глазур
Шоколадний крем-глазур



будь ласка!!!підкажіть мені як смачно і швидко приготувати азу з яловичини з солоними огірками







Сендвіч-глазунья



Вам знадобиться:
8 шматків хліба
4 слайсу сиру
8 яйця
сіль і чорний перець за смаком
1 столова ложка вершкового масла
2 столових ложки оливкової олії

Підсмажте хліб у тостері. Поки ще гарячий хліб покладіть зверху сир, щоб він почав плавиться. У велику сковороду (середній вогонь) налийте оливкова олія і викладіть вершкове масло. На розпечену сковороду кладемо яйця. Посипте сіллю і перцем. Зачекайте поки білок схопиться і не стане прозорим. Потім переверніть. Після того, як Ви перевернули яйця, зачекайте кілька секунд і легенько натисніть на центр жовтка, щоб впевнитись, що він не повністю готовий. Тут же за допомогою лопатки перекладайте на той другий шматок хліба, який без сиру. Накрийте яйця іншим тостом (з сиром) і розріжте по діагоналі.

#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Сендвіч-глазунья



Худну відразу за трьома дієт. За однією не наїдаюся.







мені от не подобається наприклад що на всіх альбомах одна картинка((( вчитуватися припадає що де!!! раніше відразу видно було-що за альбом...




Яєчня з цибулею і шкварками


Це пироженое!))
Бісквіт:
5 яєць
3/4 склянки цукру
1 стак.муки
Яйця і цукор збити, щоб збільшилася в обсязі. Додати борошно, розмішуючи в одному напрямку. Випекти бісквіт в духовці.
Крем у мене був готовий, сирна паста.
Корж розрізати на два-три шари. Кожен просочити сиропом від консервованих персиків. Потім викласти сирну пасту і прикрасити персиками.
ЯЄЧНЯ ГОТОВА!)))

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Тетяна Курило
Яєчня з цибулею і шкварками






Лосось в апельсинової глазурі



глазур:
соус соєвий -2 ст. л.
цукор коричневий - 1 ст. л.
коріандр мелений - 1 ст. л.
масло рослинне - 2 ст. л.
сік 1 апельсина
Всі інгредієнти змішати в блендере.Рыбу (лосось, сьомгу, форель, можна навіть горбушу) порізати порційними шматочками, залити отриманим соусом і дати постояти хвилин 15-20. Смажити підготовлені шматочки риби на розпеченій сковороді (збавивши вогонь до середнього і змастити сковороду маслом, тільки зовсім трохи).

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор:Олександра Андропова
Лосось в апельсинової глазурі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика