пʼятниця, 27 грудня 2013 р.

Свинина в арахісової глазурі.

Свинина в арахісової глазурі.



Час приготування: 50 хвилин
Порцій: 2
Складність страви: #м3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_мясо #из_свинины #из_арахиса

Вам буде потрібно:

2 свинячі відбивні
2 столові ложки рослинної олії
2 столові ложки арахісової пасти
2 1/2 столові ложки молока
1/2 їдальні ложки білого оцту
2 чайні ложки порошку чилі
1/2 чайної ложки солі

Як готувати:

1. Розігрійте духовку до 180С. Застеліть форму для випічки алюмінієвою фольгою, покладіть свинячі відбивні і збризніть рослинним маслом.

2. Коли духовка нагріється, поставте туди форму з відбивними і запечіть протягом 30 хвилин.

3. Змішайте арахісову пасту, мелений червоний перець, оцет, молоко і сіль в невеликій мисці. Добре збийте.

4. Через 30 хвилин вийміть м'ясо з духовки і покладіть поверх відбивних соус. Рівномірно розподіліть.

5. Поставте свинячі відбивні в духовку ще на 10 хвилин.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - від простих до складних страв
Свинина в арахісової глазурі.
Свинина в арахісової глазурі.
Свинина в арахісової глазурі.
Свинина в арахісової глазурі.



Лосось в апельсинової глазурі.



Смачно, швидко і просто!

Час приготування: 35-40 хв.
Порцій: 2
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_лосося #из_семги

Вам буде потрібно:

2 стейка лосося
Для маринаду:
1/4 склянки оливкової олії
сік 1 великого апельсина
мелений перець

Як готувати:

1. Змішати всі інгредієнти для маринаду і замаринувати рибу на 30 хвилин.

2. Обсмажити з двох сторін по 2-3 хвилини.

Автор рецепта - sonja_ksu

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - ще більше смачних страв
Лосось в апельсинової глазурі.






Мазурек з марципаном і конфітюром з апельсинів.



Шоколад, апельсини і горіхи - що може бути прекрасніше?

Час приготування: 2 години
Порцій: 8-10
Складність страви: #м3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_торты #из_апельсинов #из_шоколада

Вам буде потрібно:

400 г борошна
щіпка солі
40 г цукрової пудри
200 г вершкового масла, холодного
3 жовтки
1/2 їдальні ложки сметани
200 мл апельсинового конфітюру
300 г марципану
250 г темного шоколаду
100 мл вершків 30 % жирності
мигдаль для прикраси

Як готувати:

1. У великій мисці перемішайте борошно з сіллю і цукровою пудрою, додайте масло і жовтки. Швидко замісіть круте тісто.

2. Розкачайте і викладіть тісто в прямокутну або квадратну форму, красиво оформіть краю. Зробіть рівномірні проколів виделкою по всій поверхні тіста. Поставте на 1 годину в холодильник.

3. Розігрійте духовку до 190С.

4. Поверхню тіста застеліть пергаментним папером і насипте зверху квасоля, горох або спеціальні керамічні кульки. Вставити форму в розігріту духовку і печіть 20 хвилин. Видаліть квасоля і папір і печіть ще 10 хвилин.

5. Вийміть мазурек з духовки і дайте трохи охолонути. Потім обережно вийміть з форми.

6. Коли мазурек повністю охолоне, викладіть зверху апельсиновий конфітюр.

7. Розкачати тонко марципан і викладіть зверху.

8. Розтопіть шоколад на водяній бані. Доведіть вершки майже до кипіння і влийте в розтоплений шоколад. Перемішайте до отримання однорідної маси і вилийте зверху на марципан.

9. Поки шоколадна маса тепла, можна намалювати на ній візерунки. Прикрасьте відразу ж горіхами або цукатами.

10. Поставте в холодильник на 2-3 години, а ще краще на ніч.
Приємного апетиту!

Академія кулінарії - від простих до складних страв
Мазурек з марципаном і конфітюром з апельсинів.
Мазурек з марципаном і конфітюром з апельсинів.
Мазурек з марципаном і конфітюром з апельсинів.
Мазурек з марципаном і конфітюром з апельсинів.
Мазурек з марципаном і конфітюром з апельсинів.
Мазурек з марципаном і конфітюром з апельсинів.
Мазурек з марципаном і конфітюром з апельсинів.
Мазурек з марципаном і конфітюром з апельсинів.
Мазурек з марципаном і конфітюром з апельсинів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика