субота, 28 грудня 2013 р.

Біфштекс з цибулею по-селянськи

Біфштекс з цибулею по-селянськи



Інгредієнти:

• Вирізка яловича 650 р.;
• сало топлене 30 р.;
• цибуля ріпчаста 300 р.;
• борошно 25 р.;
• масло топлене 200 р.;
• масло вершкове 25 р.;
• перець чорний мелений;
• сіль за смаком.

Приготування:

Цибулю нарізати кільцями, обваляти в борошні і частинами обсмажити в топленому маслі. Вирізку нарізати поперек волокон порційними шматками товщиною 2-3 см, злегка відбити, посолити, поперчити і підсмажити з обох сторін на топленому салі.
Готові біфштекси полити розтопленим вершковим маслом, полити сочком, що виділився при смаженні, зверху покласти смажену цибулю.
На гарнір подати свіжі овочі, смажену картоплю.

Приємного апетиту!
Funny Chef • Кращі рецепти

#Горячее@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Біфштекс з цибулею по-селянськи



Стейк на грилі з печеної сочевицею



Ингдридиенты

Яловичина: 4 шматка
Олія оливкова: за смаком
Розмарин: за смаком
Сіль: щіпка
Перець чорний мелений: щіпка
Лимони: 1 штука
Сочевиця консервована: 200 г
Паприка: за смаком
Часник: 4 зубчики
Петрушка: 100 г
Хліб білий черствий: 100 г

Процес приготування

Вирівняти біфштекси долонями. Подрібнити розмарин і змішати його з оливковою олією. Натерти біфштекси маслом з розмарином і залишити на деякий час, поки розігрівається сковорода. Підсмажити біфштекси протягом 3 хвилин з кожного боку. Присипати крупною сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Помістити біфштекси в духовку на 4 хвилини, щоб вони злегка пропеклися. Подавати з часточками лимона і печеної сочевицею.

Покласти сочевицю в каструлю. Змішати хліб, порошок паприки, часник, лимон, цедру апельсина і петрушку в блендері. Отриману суміш викласти у каструлю, на сочевицю, збризнути олією з лимонним ароматом. Помістити в духовку, дати пропектися до хрусткої скоринки. Перед подачею на стіл прикрасити зеленню і лимоном.
Стейк на грилі з печеної сочевицею






Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:

800г яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20г зеленого цибулі
10г петрушки

Приготування:

М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.
Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.
Помідори наріжте досить тонкими часточками.
М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.
Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині.
На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.
Приємного апетиту!
Біфштекс по-мексиканськи



Стейк зі свинини з запеченою картоплею



Свинину нарізати ,натерти невеликою кількістю прованських трав,потім змастити оливковою олією,залишити на 10 минут.Не солити,солити безпосередньо перед жаркой.Затем злегка змастити гірчицею і залишити поки будемо готувати гарнір картофель.Картофель нарізати кружальцями,або брусочками як вам подобається,головне щоб всі шматочки були однакової толщины.Решетку злегка змастити маслом,викласти картоплю,так щоб він не впав через решетку.Картофель присипати крупною сіллю,для любителів поострей присипте червоним перцем.Отправляем в духовку при 200 градусах на 25-30 хвилин(якщо любите зовсім підсмажену залиште довше). 10 хвилин до готовності картоплі починайте обсмажувати свинину.Разогрейте сковороду сильнішою і свинину обсмажте до тієї міри як ви предпочитаете.Масло під час смаження може почати пінитися-нічого страшного це може статися за гірчиці,на смак це не впливає. Приємного апетиту!

Автор рецепта: Надія Іліаді

#Іліаді@lu_kul
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Стейк зі свинини з запеченою картоплею






Рубаний біфштекс по-гольштейнски.



Здавалося б, рублені біфштекси - звичайні котлети, яку люди в пострадянському просторі звикли їсти як повсякденна страва і урізноманітнити їх дуже складно. Але виявилося, що їх можна зробити дуже цікаво і красиво. Причому ще більш дивно те, що прикрасою котлет є ... яєчня!

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 2
Складність страви: #м3_из_5
Схожі рецепти: #готовим_мясо #из_фарша

Вам буде потрібно:

Фарш з яловичини і свинини - 400 г
Цибуля ріпчаста - 6 шт.
Зелень - 50 г
Яйця - 5 шт.
Зелена цибуля - 50 г
Масло вершкове
Сіль
Перець
Паприка

Як готувати:

1. Очищаємо цибулю, дві цибулини нарізаємо досить дрібно, решта поки не чіпаємо.

2. У м'ясний фарш кладемо одне яйце і нарізану цибулю, додаємо сіль і перець, ретельно вимішуємо.

3. Зелень подрібнюємо і додаємо до м'яса.

4. Фарш ділимо на 4 рівні частини і формуємо з кожної плоску «котлету». Біфштекси повинні вийти розміром приблизно з долоню.

5. Обсмажуємо біфштекси у вершковому маслі з двох сторін до рум'яної скоринки. Відкладаємо в сторону і залишаємо в теплому місці, щоб вони не охололи.

6. Що залишився лук ріжемо кільцями.

7. Обсмажуємо його в сковороді, де смажилося м'ясо протягом 2 хвилин, помішуючи. Він повинен залишитися злегка хрусткою.

8. Біфштекси викладаємо на тарілку, зверху кладемо смажену цибулю.

9. З яєць робимо яєчню, розрізаємо її на 4 частини так, щоб у кожної був один жовток і викладаємо її зверху на біфштекс з цибулею. Посипаємо зеленою цибулею.

Приємного апетиту!

Автор: Мadler

Академія кулінарії - ще більше смачних страв!
Рубаний біфштекс по-гольштейнски.
Рубаний біфштекс по-гольштейнски.
Рубаний біфштекс по-гольштейнски.
Рубаний біфштекс по-гольштейнски.
Рубаний біфштекс по-гольштейнски.
Рубаний біфштекс по-гольштейнски.
Рубаний біфштекс по-гольштейнски.
Рубаний біфштекс по-гольштейнски.
Рубаний біфштекс по-гольштейнски.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика