Азу М'ясне
Інгредієнти:
М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке)
150 гр. маринованого огірка або соленного
150 гр. Помідори або томатна паста
100 гр. моркви
Велика головка цибулі ріпчастої.
3 зубчики часнику
Перець, лаврове листя, приправа для м'яса.
Приготування:
М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити
Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.
Азу по-татарськи
Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець
Приготування:
М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Ківі в шоколадній глазурі!
Склад:
Ківі 7-8 шт.,
Темний шоколад 100 гр.,
Слив. масло 50 гр.
Молоко 3 ст.л
Приготування:
Крок 1.
Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.
Крок 2.
Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.
Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.
Кожна дівчина мріє про кільці, а я мрію про чотирьох відразу.
Секрет про те, як поставити 10 лайків відразу:
1.Ставим лайк(при цьому утримуємо лівий shift);
2.Рассказываем друзям(ОБОВ'ЯЗКОВО);
3.Нажимаем"ctrl+w"(У СЕБЕ НА СТОРІНЦІ);
4.Ох..еваем :3
Азу по-татарськи
Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець
Спосіб приготування:
М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Немає коментарів:
Дописати коментар