субота, 21 грудня 2013 р.

Азу М'ясне

Азу М'ясне



Інгредієнти:

М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке)
150 гр. маринованого огірка або соленного
150 гр. Помідори або томатна паста
100 гр. моркви
Велика головка цибулі ріпчастої.
3 зубчики часнику
Перець, лаврове листя, приправа для м'яса.

Приготування:

М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити
Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.
Азу М'ясне



Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи






Ківі в шоколадній глазурі!



Склад:
Ківі 7-8 шт.,
Темний шоколад 100 гр.,
Слив. масло 50 гр.
Молоко 3 ст.л

Приготування:

Крок 1.
Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.
Крок 2.
Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.
Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.
Ківі в шоколадній глазурі!



Кожна дівчина мріє про кільці, а я мрію про чотирьох відразу.

Кожна дівчина мріє про кільці, а я мрію про чотирьох відразу.






Секрет про те, як поставити 10 лайків відразу:


1.Ставим лайк(при цьому утримуємо лівий shift);
2.Рассказываем друзям(ОБОВ'ЯЗКОВО);
3.Нажимаем"ctrl+w"(У СЕБЕ НА СТОРІНЦІ);
4.Ох..еваем :3
Секрет про те, як поставити 10 лайків відразу:



Азу по-татарськи



Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Спосіб приготування:
М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи






А адже так приємно, тільки подумаєш про людину і він тобі відразу дзвонить або пише, бо відчуває.

А адже так приємно, тільки подумаєш про людину і він тобі відразу дзвонить або пише, бо відчуває.



А адже так приємно, тільки подумаєш про людину і він тобі відразу дзвонить або пише, бо відчуває.

А адже так приємно, тільки подумаєш про людину і він тобі відразу дзвонить або пише, бо відчуває.






Прощення у жінки треба просити відразу, поки вона не зрозуміла, що їй без вас добре...

Прощення у жінки треба просити відразу, поки вона не зрозуміла, що їй без вас добре...



Бережіть одне одного, зараз такий час, що дуже складно знайти щось дійсно варте уваги, сьогодення. A ми через свою дурну гордість за найменшу помилку відразу ж відмовляємося від свого щастя. Потрібно вчитися прощати, цінувати те, що у вас є!

Бережіть одне одного, зараз такий час, що дуже складно знайти щось дійсно варте уваги, сьогодення. A ми через свою дурну гордість за найменшу помилку відразу ж відмовляємося від свого щастя. Потрібно вчитися прощати, цінувати те, що у вас є!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика