неділя, 1 грудня 2013 р.

Бісквітний торт з вишнею

Бісквітний торт з вишнею



Інгредієнти:
Для світлого коржа:
4 яйця
1 ст.сахара (ст. у мене 250 мл)
пакетик ванільного цукру 8 гр.
крохмаль 1 ст.л
борошно (трохи менше склянки, рівно на стільки скільки займе в цьому стакані місця крохмаль )
Для темного коржа:
4 яйця
1 ст.сахара
2 ст.л какао
1 ст.л крохмалю
борошно (трохи менше склянки, рівно на стільки скільки займе в цьому стакані місця крохмаль і какао)
Для крему:
вершків 30% - 400 мл
сметана 10% - 200 мл
сметана 30% - 400 мл
цукрова пудра (на ваш смак)
Для прикраси:
вершки 33%
пакетик закріплювача для вершків (можна без нього)
сах пудра на ваш смак
баночка консервованої вишні

Приготування:
Яйця збити з цукром і ванільним цукром до пишної маси. У склянку всипати для білого тіста крохмаль і борошно до верху, просіяти до збитим яйцях, швидко збити. Перелити тісто у форму і пекти в добре розігрітій духовці 180 гр. 30 хвилин, готовність перевірити дерев'яною паличкою.
Також приготувати тісто для коричневого коржа, до збитим яйцям просіяти склянку в якому какао, крохмаль і борошно до верху склянки.
Бісквітний торт з вишнею
Збити вершки до появи малюнків залишаються від міксера, додати цукрову пудру і сметану 10% і 30% жирності,збити. Крем готовий
Бісквітний торт з вишнею
Для прикраси вершки збити до стійкої міцної маси, що ближче до завершення збивання додати закріплювач і сах пудру. Збивати вершки перед їх застосуванням. З вишень злити сік. Тепер все готово, собирам торт. Кожен корж розрізати навпіл
Бісквітний торт з вишнею
Один корчневый корж поділити на кільця, ось так
Бісквітний торт з вишнею
Потім ще так
Бісквітний торт з вишнею
Ось що повинно вийти, середнє кільце відкласти в сторону
Бісквітний торт з вишнею
Перший корж буде світлий, наносимо крем 5-6 ст.л
Бісквітний торт з вишнею
Другим шаром буде край від розрізаного на кільця коржа і серединка
Бісквітний торт з вишнею
Простір між ними тепер потрібно заповнити вишнями
Бісквітний торт з вишнею
змастити кремом, покласти другий коричневий корж, змастити кремом і останнім буде світлий корж - його теж змастити кремом. Коржі зібрані. Тепер нам знадобиться наше відкладене кільце, ми перешкодимо його на самий верх торта і змащуємо кремом
Бісквітний торт з вишнею
Серединку заповнюємо вишнями, збиваємо вершки для прикраси і прикрашаємо решту поверхню торта. Готове!



бісквітний тортик



Мені знадобилося 5 яєць, 1,5ст. цукру, 1 ч.л. гашеного соди, 1ст. борошна., 200г. сиру, 150мл. сметани, 1 банан, 2-3ст. ложки вареної згущенки. Всі продукти розраховані на маленьку форму, діаметром близько 20см.

1. Яйця збила з 1ст.сахара, потім додала туди соду і муку,ще раз збила на мал. обертах.
2. Форму застелила пергаментним папером і вилила туди тісто. Випікала при 180градусах 30-40хв. Потім духовку не відкривати, а залишити тортик там остигати хвилин 30.
3. Потім зрізала верхню частину торта, потрібно це робити як можна тонше. З нижньої частини ложкою вийняла серцевину. Це треба робити обережно, щоб не пошкодити стінки і дно тортика.
4. М'якоть порвати на невеликі шматочки і залити сметаною, збитою з цукром. Я брала не всю м'якоть, так як її виходить більше ніж до виймання.
5. На низ тортика поклала половину м'якоті в сметані, потім шар бананів, порізаних кільцями і шар сиру, перетертого з вареним згущеним молоком.
6. Накрила кришкою від торта і полила всі кошторисної з цукром. Прикраса - це плід вашої фантазії

Автор: @http://vk.com/podat_irina (Ірина Подати)
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
бісквітний тортик






Бісквітний торт з фруктами і банановим кремом



Дуже смачний торт!Завдяки банановому крему на основі маскарпоне він набуває якусь вишуканість ,а персики і ананаси чудово доповнюють смакову гармонию.Для приготування торта нам буде потрібно спершу спекти бісквіт:
9 яєць(розділити на жовтки і білки)
1ст.муки
0,5 ст. крохмалю
1,5 ст.сахара.
Білки збити до піків,поступово підсипаючи цукор,збивати,поки цукор повністю не розчиниться і білки не стануть щільною,білої пишної массой.Желтки перемішати до однорідності. Борошно змішати з крохмалем і просіяти зверху на білки. Додати до білків жовтки і обережно,складывающими рухами знизу вгору, перемешать.Делать це ні в якому разі не міксером,не то білки опаде і бісквіт не вийде. Перелити тісто у форму 24 см і випікати в попередньо розігрітій до 170 духовки 40 хвилин. Духовку під час випічки відкривати не можна!!!Коли бісквіт добре підніметься і зарум'яниться-тільки тоді ви можете перевірити готовність дерев'яною палочкой.Бисквит повністю остудить.Желательно спекти його з вечора,щоб він ніч постояв-а з ранку вже збирати торт.
Для крему:
500 грам маскарпоне
250 мл.жирных вершків
4 банана
цукрова пудра (за смаком)
Вершки збити з пудрою. Банани пюрировать у блендері, змішати з маскарпоне.Соединить обидві маси і змішати на низьких обертах миксера.Убрать крем в холодильник.
Для начинки:
1 велика банка консервованих персиків.
1 велика банка консервованих ананасів.
Приступимо до складання торта. Я зібрала його"кошиком"Для цього з коржа зрізується верхівка. Вся м'якоть вибирається руками.Остается бісквітна "ємність".Бисквитный м'якуш ріжемо або ламаємо руками на невеликі кусочки.Пропитываем їх сиропом(можна взяти сироп від консервованих фруктів і додати до нього 1 ст.л. коньяку) Бісквітну "кошик" ми наповнюємо фруктами,кремом і бісквітним м'якушкою-не намагаючись викладати шари-а "хаотично". Зверху накриваємо зрізаною верхівкою,як крышкой.Смазываем кремом,прикрашаємо за бажанням. Даємо просочитися торту близько доби.
Приємного чаювання!

Автор: Віра Бекірова
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Бісквітний торт з фруктами і банановим кремом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика