середа, 4 грудня 2013 р.

Підкажіть як зробити шоколадну глазур (з шоколадом)а не з какао?????Хочеться щоб результат був як у праги.

Підкажіть як зробити шоколадну глазур (з шоколадом)а не з какао?????Хочеться щоб результат був як у праги.




ВАШУ ГРУПУ ПЕРЕГЛЯДАТИ НЕ МОЖЛИВО))) ВІДРАЗУ ЖИВІТ ПОЧИНАЄ ГУРЧАТИ)))




Підкажіть будь ласка як зробити глазур для покриття вафельки з написом...щоб там напис не зіпсувалася... знаю що спец.гели продаються..але теж не знаю де купити...




Вишукана їжа як вечірнє плаття - воно призначене не для щоденної шкарпетки, однак навіть просте меню Ви можете подати так, як кожен день додаєте до свого образу аксесуарів!



До вашої уваги, смажений рис з оселедцем "під лосось" підкреслений смаженою болгарським перцем з часниковим соусом!
Вишукана їжа як вечірнє плаття - воно призначене не для щоденної шкарпетки, однак навіть просте меню Ви можете подати так, як кожен день додаєте до свого образу аксесуарів!



мої печеньки "пандочки".мука 225г,манна крупа 150г,прянощі(гвоздика,кориця,коріандр,мускатний горіх,кардамон) за вкусу.все разом близько 15г,розпушувач 2чл,щіпка солі,150 г мед,цукор 50г,маргарин 125г.Смешать борошно і манну крупу,разрыхлитеь,прянощі і соль.Перемешать міксером маргарин,мед і сахар.эту масу вимішати в муку.замесить тісто і залишити на 15 мин.раскатать товщиною 1 см і надати формувыпекать 10-15 хвилин при 180 ГРАДУСАХ.РАСКРАСИТЬ ГЛАЗУР'Ю

мої печеньки "пандочки".мука 225г,манна крупа 150г,прянощі(гвоздика,кориця,коріандр,мускатний горіх,кардамон) за вкусу.все разом близько 15г,розпушувач 2чл,щіпка солі,150 г мед,цукор 50г,маргарин 125г.Смешать борошно і манну крупу,разрыхлитеь,прянощі і соль.Перемешать міксером маргарин,мед і сахар.эту масу вимішати в муку.замесить тісто і залишити на 15 мин.раскатать товщиною 1 см і надати формувыпекать 10-15 хвилин при 180 ГРАДУСАХ.РАСКРАСИТЬ ГЛАЗУР'Ю






Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт
- огірки солоні - 1-2 шт
- картопля - 6-8 шт
- часник - 1-2 часточки
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л
-лавровий лист
- сіль
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи



Готуємо ківі в шоколадній глазурі



Інгредієнти:

Ківі
Шоколад
Масло
Молоко

Приготування:

1. Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.

2. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.

3. Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.

4. Насолоджуємося десертом!
Готуємо ківі в шоколадній глазурі






Азу



Інгредієнти:

яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л

Приготування:

Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи! солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Азу



АЗУ З СВИНИНИ


...для всієї родини:)

Інгредієнти:

-►Олія рослинна - 1 ст. ложка
-►Цибуля ріпчаста - 1/2 шт.
-►Томати - 1 шт.
-►Петрушка - 1 гілочка
-►Огірки солоні - 3 шт.
-►Часник - 1 зубчик
-►Свинина - 200 г
-►Сіль - за смаком
-►Томатна паста - 1 ст. ложка
-►Перець чорний мелений - за смаком

Приготування:

Нарізану соломкою свинину обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін 2-3 хвилини, додаємо тонко нарізану цибулю, нарізані соломкою солоні огірки, солимо, перчимо, додаємо томатну пасту, трохи води, дрібно порізані томати, часник, петрушку. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і готуємо 5-7 хвилин. Подаємо:)

Приємного апетиту!

Примітка: можна подати з обсмаженою картоплею і салатними листям.
АЗУ З СВИНИНИ






АЗУ З СВИНИНИ


...для великої компанії:)

Інгредієнти:

-►Олія рослинна - 1 ст. ложка
-►Цибуля ріпчаста - 1/2 шт.
-►Томати - 1 шт.
-►Петрушка - 1 гілочка
-►Огірки солоні - 3 шт.
-►Часник - 1 зубчик
-►Свинина - 200 г
-►Сіль - за смаком
-►Томатна паста - 1 ст. ложка
-►Перець чорний мелений - за смаком

Приготування:

Нарізану соломкою свинину обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін 2-3 хвилини, додаємо тонко нарізану цибулю, нарізані соломкою солоні огірки, солимо, перчимо, додаємо томатну пасту, трохи води, дрібно порізані томати, часник, петрушку. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і готуємо 5-7 хвилин. Подаємо:)

Приємного апетиту!
АЗУ З СВИНИНИ
АЗУ З СВИНИНИ
АЗУ З СВИНИНИ
АЗУ З СВИНИНИ
АЗУ З СВИНИНИ
АЗУ З СВИНИНИ
АЗУ З СВИНИНИ
АЗУ З СВИНИНИ
АЗУ З СВИНИНИ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика