Підкажіть як зробити шоколадну глазур (з шоколадом)а не з какао?????Хочеться щоб результат був як у праги.
ВАШУ ГРУПУ ПЕРЕГЛЯДАТИ НЕ МОЖЛИВО))) ВІДРАЗУ ЖИВІТ ПОЧИНАЄ ГУРЧАТИ)))
Підкажіть будь ласка як зробити глазур для покриття вафельки з написом...щоб там напис не зіпсувалася... знаю що спец.гели продаються..але теж не знаю де купити...
Вишукана їжа як вечірнє плаття - воно призначене не для щоденної шкарпетки, однак навіть просте меню Ви можете подати так, як кожен день додаєте до свого образу аксесуарів!
До вашої уваги, смажений рис з оселедцем "під лосось" підкреслений смаженою болгарським перцем з часниковим соусом!
мої печеньки "пандочки".мука 225г,манна крупа 150г,прянощі(гвоздика,кориця,коріандр,мускатний горіх,кардамон) за вкусу.все разом близько 15г,розпушувач 2чл,щіпка солі,150 г мед,цукор 50г,маргарин 125г.Смешать борошно і манну крупу,разрыхлитеь,прянощі і соль.Перемешать міксером маргарин,мед і сахар.эту масу вимішати в муку.замесить тісто і залишити на 15 мин.раскатать товщиною 1 см і надати формувыпекать 10-15 хвилин при 180 ГРАДУСАХ.РАСКРАСИТЬ ГЛАЗУР'Ю
Азу по-татарськи
Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт
- огірки солоні - 1-2 шт
- картопля - 6-8 шт
- часник - 1-2 часточки
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л
-лавровий лист
- сіль
- перець
Приготування:
М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Готуємо ківі в шоколадній глазурі
Інгредієнти:
Ківі
Шоколад
Масло
Молоко
Приготування:
1. Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.
2. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.
3. Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.
4. Насолоджуємося десертом!
Азу
Інгредієнти:
яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л
Приготування:
Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи! солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
АЗУ З СВИНИНИ
...для всієї родини:)
Інгредієнти:
-►Олія рослинна - 1 ст. ложка
-►Цибуля ріпчаста - 1/2 шт.
-►Томати - 1 шт.
-►Петрушка - 1 гілочка
-►Огірки солоні - 3 шт.
-►Часник - 1 зубчик
-►Свинина - 200 г
-►Сіль - за смаком
-►Томатна паста - 1 ст. ложка
-►Перець чорний мелений - за смаком
Приготування:
Нарізану соломкою свинину обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін 2-3 хвилини, додаємо тонко нарізану цибулю, нарізані соломкою солоні огірки, солимо, перчимо, додаємо томатну пасту, трохи води, дрібно порізані томати, часник, петрушку. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і готуємо 5-7 хвилин. Подаємо:)
Приємного апетиту!
Примітка: можна подати з обсмаженою картоплею і салатними листям.
АЗУ З СВИНИНИ
...для великої компанії:)
Інгредієнти:
-►Олія рослинна - 1 ст. ложка
-►Цибуля ріпчаста - 1/2 шт.
-►Томати - 1 шт.
-►Петрушка - 1 гілочка
-►Огірки солоні - 3 шт.
-►Часник - 1 зубчик
-►Свинина - 200 г
-►Сіль - за смаком
-►Томатна паста - 1 ст. ложка
-►Перець чорний мелений - за смаком
Приготування:
Нарізану соломкою свинину обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін 2-3 хвилини, додаємо тонко нарізану цибулю, нарізані соломкою солоні огірки, солимо, перчимо, додаємо томатну пасту, трохи води, дрібно порізані томати, часник, петрушку. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і готуємо 5-7 хвилин. Подаємо:)
Приємного апетиту!
Немає коментарів:
Дописати коментар