пʼятниця, 20 грудня 2013 р.

Пісний апельсиновий бісквіт

Пісний апельсиновий бісквіт



Інгредієнти:

(стакан - 200 мл)

1 і 3/4 скл. борошна (просіяти)
1/2 ч.л. солі
3/4 ст. свіжовичавленого соку апельсинового соку
2 ч.л. апельсинової цедри
3/4 ст. цукру
1/3 скл. кукурудзяного (або іншої рослинної) без запаху
30 мл винного оцту
1 ч.л. питної соди, розчиненої у 2 ст.л. води

Для просочення і начинки:

100 мл свіжовичавленого апельсинового соку закип'ятити з 50 г цукру

апельсиновий (або абрикосовий) джем

Приготування:

1) Духовку розігріти до 175°С. Форму (діаметром 20-22 см) змастити рослинним маслом.
2) У чаші міксера збити на високій швидкості сік, масло, цедру і цукор до розчинення останнього. Додати оцет і знову збити.
3) Додати борошно і знову збити (на маленькій швидкості).
4) Ввести содовий розчин. Дуже швидко перемішати. Тісто почне збільшуватися в об'ємі. І швидко перелити тісто в підготовлену форму.
5) Випікати протягом 30-45 хвилин (в залежності від духовки). Готовність перевірити дерев'яною шпажкою.
6) повністю Готовий бісквіт остудити, розрізати вздовж на два коржа, просочити охолодженим апельсиновим сиропом і змастити підігрітим джемом. Прикрасити за бажанням.


Cook it! - найбільше співтовариство кулінарів вк. Приєднуйтесь!
Пісний апельсиновий бісквіт



Класичний бісквіт



Інгредієнти:
1 склянку цукру,
1 склянку борошна,
4 яйця
ванілін на кінчику чайної ложки

vk.com/wall-32231484_232993
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Відокремлюємо білки від жовтків.
Класичний бісквіт
Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, акуратно розмішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.
Класичний бісквіт
25-40 хвилин в нагрітій до ~180-200°C духовці
Класичний бісквіт
Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Коли підійде час, виймаємо форму, перевертаємо бісквіт на тарілку і даємо охолонути.
Класичний бісквіт
cook it!






Пісний апельсиновий бісквіт



Інгредієнти:

(стакан - 200 мл)

1 і 3/4 скл. борошна (просіяти)
1/2 ч.л. солі
3/4 ст. свіжовичавленого соку апельсинового соку
2 ч.л. апельсинової цедри
3/4 ст. цукру
1/3 скл. кукурудзяного (або іншої рослинної) без запаху
30 мл винного оцту
1 ч.л. питної соди, розчиненої у 2 ст.л. води

Для просочення і начинки:

100 мл свіжовичавленого апельсинового соку закип'ятити з 50 г цукру

апельсиновий (або абрикосовий) джем

Приготування:

1) Духовку розігріти до 175°С. Форму (діаметром 20-22 см) змастити рослинним маслом.
2) У чаші міксера збити на високій швидкості сік, масло, цедру і цукор до розчинення останнього. Додати оцет і знову збити.
3) Додати борошно і знову збити (на маленькій швидкості).
4) Ввести содовий розчин. Дуже швидко перемішати. Тісто почне збільшуватися в об'ємі. І швидко перелити тісто в підготовлену форму.
5) Випікати протягом 30-45 хвилин (в залежності від духовки). Готовність перевірити дерев'яною шпажкою.
6) повністю Готовий бісквіт остудити, розрізати вздовж на два коржа, просочити охолодженим апельсиновим сиропом і змастити підігрітим джемом. Прикрасити за бажанням.
Пісний апельсиновий бісквіт



Пісний апельсиновий бісквіт



Інгредієнти:

(стакан - 200 мл)

1 і 3/4 скл. борошна (просіяти)
1/2 ч.л. солі
3/4 ст. свіжовичавленого соку апельсинового соку
2 ч.л. апельсинової цедри
3/4 ст. цукру
1/3 скл. кукурудзяного (або іншої рослинної) без запаху
30 мл винного оцту
1 ч.л. питної соди, розчиненої у 2 ст.л. води

Для просочення і начинки:

100 мл свіжовичавленого апельсинового соку закип'ятити з 50 г цукру

апельсиновий (або абрикосовий) джем

Приготування:

1) Духовку розігріти до 175°С. Форму (діаметром 20-22 см) змастити рослинним маслом.
2) У чаші міксера збити на високій швидкості сік, масло, цедру і цукор до розчинення останнього. Додати оцет і знову збити.
3) Додати борошно і знову збити (на маленькій швидкості).
4) Ввести содовий розчин. Дуже швидко перемішати. Тісто почне збільшуватися в об'ємі. І швидко перелити тісто в підготовлену форму.
5) Випікати протягом 30-45 хвилин (в залежності від духовки). Готовність перевірити дерев'яною шпажкою.
6) повністю Готовий бісквіт остудити, розрізати вздовж на два коржа, просочити охолодженим апельсиновим сиропом і змастити підігрітим джемом. Прикрасити за бажанням.
Пісний апельсиновий бісквіт






Бісквіт за 3 хвилини!!! (виходить завжди)



ІНГРЕДІЄНТИ:
Яйце куряче - 1 шт
Молоко - 5 ст. л.
Масло рослинне - 3 ст. л.
Цукор-пісок 4 ст.л.
Борошно пшеничне - 4 ст. л.
Розпушувач тіста - 1 ч. л.

1. У чашці змішайте за допомогою виделки яйце і цукор.
2. Додайте борошно і розпушувач, добре перемішайте.
3. Потім додайте рослинне масло і молоко.
4. Розмішайте до отримання рідкого тіста.
5. Тісто вилийте в чашку (миску), обсягом не менше 500 мл, поклавши на дно пергамент. Поставте в мікрохвильовку рівно на 3 хвилини 10 сек., на максимальну потужність (1000 Вт). Також Ви можете зробити порційно, розлив тісто в чашки.
6. Бісквіт готовий)
Бісквіт за 3 хвилини!!! (виходить завжди)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика