середа, 4 грудня 2013 р.

Дуже смачні "Чаклуни" :)

Дуже смачні "Чаклуни" :)



Інгредієнти на 4-6 порцій:

1 кг картоплі
0,5 кг фаршу (я беру свинину навпіл з яловичиною)
1 велика цибулина
сіль, перець, кмин мелений за смаком

Приготування:

1. Картоплю тремо на тертці або подрібнюємо у блендері разом з половинкою цибулини. Солимо за смаком, кладемо в сітчастий друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо в друшляку великі отвори, застеляємо його марлею.
2. Отримана маса повинна зберігати форму при ліпленні чаклунів.
3. Залишився цибулю дрібно рубаємо і змішуємо його з фаршем. Додаємо сіль, перець і кмин, гарненько перемішуємо.
4. Беремо шматочок картоплі і робимо з нього корж. У середину кладемо шматочок фаршу і акуратно загортаємо його в картопляну масу.
5. У сковороді на вогні трохи слабкіше середнього розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо чаклуни і смажимо до готовності, приблизно по 10 хвилин з кожного боку.

#друге@cooklove
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)
Дуже смачні "Чаклуни" :)



Поїли, можна і поспати :)

Поїли, можна і поспати :)






Хлопці, налітай! :)

Хлопці, налітай! :)



Ринковий маркетинг :)

Ринковий маркетинг :)






Ресторан дитинства :) Хто пам'ятає, ставте лайк!

Ресторан дитинства :) Хто пам'ятає, ставте лайк!



Гості ж :)

Гості ж :)






Що готуємо? :)




Сендвіч мого дитинства :)

Сендвіч мого дитинства :)






Поїли, можна і поспати :)

Поїли, можна і поспати :)



Булочка до чаю :)

Булочка до чаю :)






Неееет! :)




:D







Тормозок на роботу :)

Тормозок на роботу :)



Доброго ранку! :)

Доброго ранку! :)
Доброго ранку! :)
Доброго ранку! :)
Доброго ранку! :)
Доброго ранку! :)
Доброго ранку! :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика