Дуже смачні "Чаклуни" :)
Інгредієнти на 4-6 порцій:
1 кг картоплі
0,5 кг фаршу (я беру свинину навпіл з яловичиною)
1 велика цибулина
сіль, перець, кмин мелений за смаком
Приготування:
1. Картоплю тремо на тертці або подрібнюємо у блендері разом з половинкою цибулини. Солимо за смаком, кладемо в сітчастий друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо в друшляку великі отвори, застеляємо його марлею.
2. Отримана маса повинна зберігати форму при ліпленні чаклунів.
3. Залишився цибулю дрібно рубаємо і змішуємо його з фаршем. Додаємо сіль, перець і кмин, гарненько перемішуємо.
4. Беремо шматочок картоплі і робимо з нього корж. У середину кладемо шматочок фаршу і акуратно загортаємо його в картопляну масу.
5. У сковороді на вогні трохи слабкіше середнього розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо чаклуни і смажимо до готовності, приблизно по 10 хвилин з кожного боку.
#друге@cooklove
Немає коментарів:
Дописати коментар