понеділок, 2 грудня 2013 р.

Печінкові млинці з начинкою

Печінкові млинці з начинкою



Інгредієнти:

400-500 гр. печінки (краще курячої, тоді млинці будуть ніжніше, так і колір у них буде приємніше, на фото млинці зі свинячої печінки)
0,5 літра молока
3 яйця
3 ст. ложки борошна
сіль за смаком
Для начинки.
3 моркви
3 великі цибулини
3 яйця
трохи майонезу

Приготування:

Овочі для начинки миємо, чистимо. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю ріжемо кубиками.
В рослинному маслі обсмажуємо цибулю. Як тільки він стане прозорим - додаємо моркву. Всі разом обсмажуємо приблизно 15 хвилин (поки морква не зарум'яниться).
Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо на крупній тертці.
З'єднуємо всі складові для начинки і якщо заправляємо майонезом.
Печінку ріжемо невеликими шматочками, прокручуємо на м'ясорубку або подрібнюємо в кухонному комбайні. В печінковий фарш додаємо яйця, молоко, сіль, борошно і гарненько перемішуємо. Я, як правило, відразу закидаю в блендер печінка, порізану шматочками, яйця, сіль, частину молока і борошно і подрібнюю все в ньому. Потім додаю решту молока і перемішую.
Даємо тісту 5 хвилин постояти і приступаємо до випікання млинців.
Смажимо, як звичайні тонкі млинці на розігрітій сковорідці злегка змащеній олією.
Потім кожен млинець змащуємо начинкою, звертаємо рулетиком і розрізаємо на три або більше частин. Смачно їх є як теплими, так і холодними.

#печінка@cook_good
#блины_оладьи@cook_good
Печінкові млинці з начинкою



Млинці з лаваша на сніданок!



Дуже швидко і супер смачно )) Хрусткі млинці з розплавленим ніжним сиром і весняним ароматом перчика і зелені.
Нам знадобиться:
1 червоний перчик
лаваш
150-200 гр сиру
кріп
2-3 зубчики часнику

Перчик нарізати невеликий соломкою (не більше 1,5 см в довжину) або кубиками. Кріп дрібно порізати. Часник видавити через прес. Сир натерти на тертці. Змішати перець, кріп, часник, сир. Лаваш нарізати прямоугольничками приблизно 10*20 див. Уздовж короткого краю викладаємо трохи нашої начинки (можна на 1-1,5 см не доходити до верхнього і нижнього краю (щоб сир не розтікся). Згорнути трубочкою. Викласти наші млинці на нагріту сковороду з рослинним маслом. Обсмажити 2-3 хвилини з кожного боку, поки наші млинці не придбають красиву золотисту хрустку скоринку. Приємного апетиту!

#лаваш@cook_good
#сир@cook_good
#закуска@cook_good
#сніданок@cook_good
Млинці з лаваша на сніданок!






Млинці з сиром



Інгредієнти:
Млинці:
Вода - 1 стакан
Молоко - ¾ склянки
Яйце - 3 шт
Вершкове масло - 5 столових ложки
Сіль - ½ чайної ложки
Борошно - 1,5 склянки
Начинка:
Сир - 450 г
Рікотта - 425 г
Яйце - 1 шт
Ванілін - 1 чайна ложка
Цедра - 2 чайних ложки
Цукор - 2 столових ложки

Приготування:
Всі інгредієнти для млинців збийте і замісіть тісто. Поставте в холодильник на годину, а потім обсмажте тонкі млинці на сковороді.
Начинка. Сир з рікоттою викладіть в друшляк і підвісьте на 1,5 -2 години, придавлюючи періодично. Потім всі інгредієнти для начинки збийте в блендері.
Начиніть млинці сирною масою і загорніть їх. Обсмажте млинці до золотистої скоринки з обох сторін. Прикрасьте полуницею і подавайте з полуничним варенням.
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром



Ажурні млинці.



Рецепт від бабусі, який повинна мати кожна господиня!!!

Вони виходять просто потрясными.

Дивіться рецепт під фотографією.
P.S. Сторінка доступна нашим передплатникам!
Ажурні млинці.







Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою



Інгредієнти:

Яблука (160 г) 2 шт.
Вершкове масло 20 г
Цукор-пісок 75 г
Мінеральна вода 45 мл
Кориця мелена ½ ч.л.
Гвоздика-2 шт.
Лимонний сік 5 мл
Борошно пшеничне 100 г
Яйце куряче 2 шт.
Молоко 175 мл
Сіль 1 ч.л.
Рослинна олія 45 мл

Почнемо з соусу. Почистіть яблука, видаліть серцевину, наріжте. У сотейнику розтопіть вершкове масло, всипте скибочки яблук. Додайте цукор, воду, лимонний сік. Помішуючи, тримати на невеликому вогні. Через пару хвилин додайте спеції і алкоголь, якщо хочете. Продовжуючи помішувати, дочекайтеся, коли яблука стануть м'якими, а рідина трохи випарується.

З млинцями все дуже просто: змішайте яйця з цукром і сіллю (збиваю міксером). Влийте молоко і всипте борошно. Ще раз розмішайте, в тесті не повинно бути грудочок.
Влийте в тісто рослинне масло, перемішайте. Прогрійте сковороду на сильному вогні (потримайте так кілька хвилин). В блюдце налийте трохи олії, половину цибулини (або половину картоплини) очистіть і наколіть на вилку. Це потрібно, що б не лити зайвого масла на сковороду. Занурте цибулину в масло і швидко змастіть нею сковороду (повторюйте по мірі необхідності). На підготовлену сковороду вилийте трохи тіста і дайте йому розтектися так, що б вийшов акуратний блін ( для цього повертайте сковорідку, що б тісто розподілилося рівномірно). Печіть, поки на поверхні млинця з'являться бульбашки. Переверніть на іншу сторону.

Подавайте гарячі млинці з яблучним соусом. Пора до столу!
Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою
Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою
Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою
Тонкі млинці з пряною яблучною начинкою

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика