МЛИНЦІ З ІКРОЮ
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Борошно - 2 склянки
Яйце - 2шт.
Молоко - 3 склянки
Сода - на кінчику ножа
Масло рослинне - 2 ст.л.
Червона ікра - 150 г
Борошно, яйця, молоко, соду, масло збиваємо міксером.
Випікаємо млинці.
На готові млинці викладаємо червону ікру і звертаємо в трубочки.
Приємного апетиту!
Млинці "Gourmet"
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
-молоко - 500 мл
-яйця - 3 шт
-борошно - 280 г
ПІДПИШИСЬ І ПРОЧИТАЙ РЕЦЕПТ ПОВНІСТЮ ПІД ФОТО ➨
Млинці "Gourmet" ➨ ( спочатку підпишись ) Інгредієнти: молоко - 500 мл, яйця - 3 шт, борошно - 280 г, цукор - 1-2 столові ложки, сіль - 1 чайна ложка (без гірки), рослинне масло - 3 столові.. |
МЛИНЦІ З КОХАНИМ ДЖЕМОМ
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Борошно 130 г
Яйця - 2 шт
Молоко - 125 мл
Цукор - 50 г
Сіль - 1/4 чайної ложки
Рослинна олія - 7 столових ложок
Джем
Борошно, яйця, молоко, цукор і сіль збийте до консинстенции рідкої сметани.
Швидко розподіліть млинець на сковороді.
Обсмажте з двох сторін по 40 секунд.
Кожен млинець змастіть столовою ложкою улюбленого джему.
Поверніть блін трубочкою. Можна прикрасити ягодами з листочком м'яти.
Приємного апетиту!
Млинці "Ажурні"
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ці млинці виходять дуже смачними, тонкими, ніжними. А які вони ажурні, і все-все в дірочках!
Навіть якщо ви ніколи не пекли млинці, по цьому рецепту вони виходять у всіх!
ПІДПИШИСЬ І ПРОЧИТАЙ РЕЦЕПТ ПОВНІСТЮ ПІД ФОТО ➨
Млинці "Ажурні" ➨ ( спочатку підпишись ) Ці млинці виходять дуже смачними, тонкими, ніжними. А які вони ажурні, і все-все в дірочках! Навіть якщо ви ніколи не пекли млинці, по цьому рецепту вони виходять у всіх!.. |
Ажурні млинці
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:
Молоко (2,5% жирності) - 3 і 1/4 склянки
Сухі дріжджі - 10г.
Курячі яйця - 2 шт.
Повний опис рецепту під фото ➨
Ажурні млинці ➨ (спочатку підпишись) Інгредієнти: Молоко (2,5% жирності) - 3 і 1/4 склянки Сухі дріжджі - 10г. Курячі яйця - 2 шт. Борошно вищого сорту - 500г. Цукор - 2 ст.л. Сіль -.. |
Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Вам знадобиться:
250 г борошна
500 мл молока
3 яйця
60 г цукру
45 мл рослинного масла
1/4 ч.л. солі
400 г сиру 5-9% жирності
400 г сирної маси
3 яєчних жовтка
60 г вершкового масла
Як готувати:
У велику ємність просіяти борошно, додати яйця, сіль, цукор і половину молока. Збийте вінчиком.
Додайте молоко, що залишилося, рослинне масло і добре розмішайте.
Спечіть тонкі млинчики, підсмажуючи їх тільки з однієї (!) сторони.
Готові млинчики складіть стопкою підсмаженої стороною вгору.
Тепер робимо начинку: змішуємо сир з сирною масою, додаємо жовтки і розм'якшене масло. Добре перемішуємо.
На кожен млинець викладаємо по столовій ложці начинки.
Звертаємо млинці конвертиками.
Підсмажити готові млинці з одного боку на невеликому вогні, потім перевернути, накрити кришкою і готувати 4-5 хвилин, щоб начинка добре прогрілася.
Немає коментарів:
Дописати коментар