неділя, 22 грудня 2013 р.

Бісквітний торт з сирною прошарком і желе

Бісквітний торт з сирною прошарком і желе



Інгредієнти:
- 6 яєць
- 1 склянка цукру
- 1 склянка борошна
- 1 пачка желе
- 1 пачка желатину
- 400 гр. солодкого сиру
- 200 мл вершків 10-15 %
- фрукти - мандарини, виноград, лимон, карамбола, ківі...

Приготування:

Випікати бісквіт за моїм рецептом. Тепер приготуйте торожную масу змішайте сирок з вершками. Пачку желатину розведіть у склянці гарячої води і не даючи йому довго думати, тільки охолодивши, влийте в сирну масу.

Ось тепер дайте йому кілька «подумати» - коли маса почне гуснути, викладіть її на бісквіт і швиденько в холодильник, нехай загусне остаточно. Тепер викладіть на пташине молоко підготовлені фрукти і залийте склянкою кольорового желе. Коли застигне - торт готовий!

Рецептом поділилася Miss Tagui



Бісквітний торт "Єлизавета"



Інгредієнти:

- 1 склянка цукру,
- 1 склянка борошна,
- 4 яйця
- ванілін на кінчику ножа

Приготування:

Відокремлюємо білки від жовтків.
Починаємо збивати білки міксером до піни. Повільно, по одній ложці додаємо цукор, збиваємо до білої, щільної маси.
Жовтки злегка збийте вінчиком і по ложці додайте в білкову масу при цьому продовжуйте збивати.
Прибираємо міксер і починаємо просіяти борошно з ваніліном, обережно вимішуючи масу ложкою у напрямку знизу вгору.
Форму для випічки змастити маслом, вилити тісто поставити в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Бісквіт злегка остудіть, перевернути на грати і нехай постоїть 3-4 години ( я його пекла пізно ввечері і залишила на ніч)
Розрізати бісквіт на 3 пласта, кожен пласт змастити кремом, прикрасити як Вам більше подобається.

Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде.
При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним.

Для крему нам потрібно
1 жовток,
50г води,
1 банку згущеного молока - це все для сиропу,
а також 400г масла,
пакетик ванільного цукру

спочатку змішати жовток з водою, а потім вже додавати згущене молоко.
Потім суміш ставимо на слабкий вогонь і варимо, як англійський крем, домагаючись згущення. Якщо боїтеся - використовуйте водяну баню. Уварений сироп охолоджуємо і додаємо в попередньо збите з ванільним цукром масло. Додавати треба потроху, щоразу збиваючи.



Смачний бісквітний торт "Єлизавета"



Інгредієнти:

Бісквіт:
цукор - 1 склянка;
борошно - 1 склянка;
яйце - 4 шт.;
ванілін - на кінчику ножа.

Крем:
жовток - 2 шт.;
вода - 50 г;
згущене молоко - 1 банка;
вершкове масло - 400 г;

Приготування:

Готуємо бісквіт:
Відокремлюємо білки від жовтків, збиваємо білки в густу піну. Повільно по 1 ложці всипаємо цукор і збиваємо до білої повітряної маси.

Як тільки білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки (попередньо злегка збийте жовтки віночком), продовжуючи збивати білки.

Додаємо просіяне борошно з ваніліном. Важливо не місити тісто, акуратно вимішувати ложкою у напрямку знизу вгору. Тісто має бути дуже повітряним.

Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму, відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Бісквіт піднімається в 2-3 рази. Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки, інакше осяде.

Готовий бісквіт охолодити у формі 5 хвилин, перевертаємо на решітку і залишаємо на 3-4 години (я його пекла ввечері і залишила на ніч).

Бісквіт розрізаємо на 3 пласта.

Готуємо крем для смачного бісквітного торта:
З'єднуємо воду з жовтками і згущеним молоком. Суміш ставимо на слабкий вогонь і варимо, як англійський крем, до згущення. Якщо боїтеся, що пригорить, використовуйте водяну баню.Взбиваем масло з ванільним цукром.

Загуслу суміш охолоджуємо і додаємо в збите з ванільним цукром масло. Додаємо потроху, щоразу збиваючи.

Збираємо наш смачний бісквітний торт:
Промазуємо кожен шар бісквіта кремом.Украсьте бісквітний торт, як Вашій душі завгодно.

Відразу не їжте, дайте торту просочитися. Бісквітний торт вийшов ніжний, повітряний, смачний...

Приємного апетиту!

Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"






Полуничний бісквітний торт



Інгредієнти:

Для бісквіта:
Яйце - 6 шт
Цукор - 1 склянка
Вода - ¼ склянки
Ванілін - 1 чайна ложка
Борошно - 1 склянка
Сіль - ¼ чайної ложки
Свіжа полуниця - 950 м (8-9 шт залиште для прикраси)
Нарізаний мигдаль - 2 склянки

Ромовий сироп:
Вода - 1 стакан
Цукор - 1 склянка
Ром - ¼ склянки
Збиті вершки:
Холодні жирні вершки - 3 склянки
Цукрова пудра - ½ склянки
Ванілін - 1 чайна ложка

Приготування:
В 2 різних мисках відокремте білки від жовтків. Збийте жовтки до густої світло-жовтої маси.
Поступово всипте цукор, додайте воду і ванілін, борошно.
В окремій мисці збийте білки з дрібкою солі до повітряних піків.
Введіть білки в основну масу і акуратно перемішайте тісто.
Розлийте рівномірно по 2 приготованим круглим формам для торта і випікати при 160 градусах близько години до золотисто-коричневого стану. Перевірити на готовність зубочисткою.
У невеликій каструлі розведіть цукор у воді і варіть на середньому вогні, помішуючи, до повного розчинення цукру. Доведіть суміш до кипіння, зменшіть вогонь і тримайте ще близько 5 хвилин на вогні. Зніміть з плити, додайте ром, перемішайте. Остудіть.
Збиті вершки:
В чаші для міксера на середній швидкості збийте вершки. Як тільки вони почали густіти, додайте пудру і ванілін. Трохи збільште швидкість і збийте до стійкої піни.
Викладіть на блюдо перший корж і змастіть його ромовим сиропом. Викладіть частину збитих вершків, розподіліть рівномірно, розкладіть нарізану полуницю і закрийте ще однією порцією вершків.
Покладіть другий корж і також змастіть його сиропом.
Рясно змастіть вершками весь торт зверху і трохи з боків. По боках також «приклейте» мигдаль.
Залишився крем викладіть в кондитерський мішок і зробіть кілька троянд. Залишилися 8-9 клубник викладіть поверх трояндочок. Нарізайте і подавайте до столу.
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика