Ретро-реклама початку 1950-х. :)
Незвичайна гуртка. Наливаєш окріп - в будиночку спалахує світло :)
Радує і око і шлунок:)
Звідки береться ікра? :)
Ще один рух,господиня, і ти в мені розбудиш звіра...ти мене знаєш! :)
До і після свят :)
Закуска з кабачків. Що може бути смачніше? Готуємо :)
Хочу багато шоколаду :)
Солодка мода :)
Зловив разом з гарніром :)
Готуємо брауні :)
Банан в сирку :)
200 ккал
Готуються в духовці - хрустка скоринка, а всередині м'яке, ароматне бананове пюре.
Інгредієнти:
сир нежирний-100 г
великий стиглий банан 1 шт
виноград 5 великих штук
родзинки 2 ст ложки
яйце 1
борошно гречана 2 ст ложки
розпушувач тіста 1 щіпка
ванілін за смаком
Приготування:
Банан поки залишаємо в шкірці, робимо для нього "шубку" з усіх інгредієнтів: блендаре мельчим сир з виноградом, родзинками, яєчним білком, в кінці додаємо борошно, ванілін, розпушувач. Повинна вийти густа сирна маса, трохи прилипающая до рук, (це не страшно). Банан очищаємо, ріжемо на кружечки приблизно 1 див.
Духовка вже розігріта до 180 градусів, листочок підготовлений ( якщо потрібно змащуємо маслом, або пекарська папір, або килимок силіконовий, мені особисто дуже подобається третій варіант).
Далі найцікавіше: беремо бананчик, злегка його применаем в кулачку, але не сильно, як би укругляя його, далі беремо трохи сирної маси і загортаємо в неї банан, для додання рівності як би скачуємо кульку. Так з усіма часточками.
Випікаємо 15 хв, дістаємо і змащуємо з усіх боків жовтком і ще на 5-7 хв.
Готове!
Бананового апетиту! :)
Джерело : Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Немає коментарів:
Дописати коментар