пʼятниця, 6 грудня 2013 р.

Ретро-реклама початку 1950-х. :)

Ретро-реклама початку 1950-х. :)

Ретро-реклама початку 1950-х. :)



Незвичайна гуртка. Наливаєш окріп - в будиночку спалахує світло :)

Незвичайна гуртка. Наливаєш окріп - в будиночку спалахує світло :)



Радує і око і шлунок:)

Радує і око і шлунок:)



Звідки береться ікра? :)

Звідки береться ікра? :)
Звідки береться ікра? :)






Ще один рух,господиня, і ти в мені розбудиш звіра...ти мене знаєш! :)

Ще один рух,господиня, і ти в мені розбудиш звіра...ти мене знаєш! :)



До і після свят :)

До і після свят :)






Закуска з кабачків. Що може бути смачніше? Готуємо :)




Хочу багато шоколаду :)

Хочу багато шоколаду :)
Хочу багато шоколаду :)
Хочу багато шоколаду :)
Хочу багато шоколаду :)
Хочу багато шоколаду :)
Хочу багато шоколаду :)






Прикольна ідея для дитячого свята :)



Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Прикольна ідея для дитячого свята :)



Солодка мода :)

Солодка мода :)






Зловив разом з гарніром :)

Зловив разом з гарніром :)



Готуємо брауні :)

Готуємо брауні :)






Банан в сирку :)


200 ккал

Готуються в духовці - хрустка скоринка, а всередині м'яке, ароматне бананове пюре.

Інгредієнти:

сир нежирний-100 г
великий стиглий банан 1 шт
виноград 5 великих штук
родзинки 2 ст ложки
яйце 1
борошно гречана 2 ст ложки
розпушувач тіста 1 щіпка
ванілін за смаком

Приготування:

Банан поки залишаємо в шкірці, робимо для нього "шубку" з усіх інгредієнтів: блендаре мельчим сир з виноградом, родзинками, яєчним білком, в кінці додаємо борошно, ванілін, розпушувач. Повинна вийти густа сирна маса, трохи прилипающая до рук, (це не страшно). Банан очищаємо, ріжемо на кружечки приблизно 1 див.
Духовка вже розігріта до 180 градусів, листочок підготовлений ( якщо потрібно змащуємо маслом, або пекарська папір, або килимок силіконовий, мені особисто дуже подобається третій варіант).
Далі найцікавіше: беремо бананчик, злегка його применаем в кулачку, але не сильно, як би укругляя його, далі беремо трохи сирної маси і загортаємо в неї банан, для додання рівності як би скачуємо кульку. Так з усіма часточками.
Випікаємо 15 хв, дістаємо і змащуємо з усіх боків жовтком і ще на 5-7 хв.
Готове!
Бананового апетиту! :)

Джерело : Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Банан в сирку :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика