субота, 28 грудня 2013 р.

Австрійські млинці з сиром

Австрійські млинці з сиром



Інгредієнти:

Тісто:
140 г борошна
2 яйця
1 жовток
1/2 пакетика ванільного цукру
щіпка солі
250 мл молока
раст. масло для смаження млинців

Начинка:
50 г слив. масла
30 г сах. пудри
½ пакетики ванільного цукру
цедра лимона
3 білка
3 жовтки
125 мл сметани
250 г сиру (10%)
40 г цукру
30 г родзинок

Підлива:
125 мл молока
1 яйце
1 жовток
30 г цукру
3 ст.л. сметани

Приготувати тісто: змішати трохи молока, яйце, жовток, борошно, сіль і ванільний цукор, розмішати, щоб не було грудочок. Ввести інше молоко, тісто повинне мати досить рідку консистенцію. Залишити на 20 хвилин, потім спекти млинці(у мене вийшло 8 шт). Масло змішати з пудрою, ванільним цукром і цедрою, збити. Додати жовтки, сметану і розтертий сир. Білки збити з цукром, з'єднати з сиром, додати родзинки. Млинці змастити начинкою (вона досить плинна, але при запіканні схопиться), згорнути в трубочку, розрізати навпіл і викласти в змащену маслом форму розрізами наверх, як черепицю. Духовку розігріти до 180С.Поставить млинці запікатися на 10 хвилин. За цей час приготувати заливку: всі інгредієнти змішати і збити. Залити млинці і запікати ще 15 хвилин. Перед подачею посипати цукровою пудрою.



Млинці "Ажурні"



Ці млинці виходять дуже смачними, тонкими, ніжними. А які вони ажурні, і все-все в дірочках!
Навіть якщо ви ніколи не пекли млинці, по цьому рецепту вони виходять у всіх!
Млинці дуже смачні і незвичайно красиві! Спробуйте!

Інгредієнти:

0,5 л кефіру (півлітра)
1 стакан молока
1-2 яйця
1,5 ст. борошна
1 ст.л. цукру
0.5 ч.л. солі
1 ч.л. соди
рослинна олія

Приготування:

1. У каструлю вилити кефір і трохи підігріти (повинен бути теплим, але не гарячим).
2. Додаємо яйце (якщо велика - одне, дрібне - два), цукор, сіль, соду і перемішуємо.
3. Кладемо борошно (приблизно 1.5 склянки), кладемо стільки, щоб маса була, як гарна густа сметана, тепер все ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
4. Молоко доводимо до кипіння і тоненькою цівкою вливаємо в масу, весь час помішуючи (так ми заварюємо наше тісто!).
5. Якщо тісто вийшло рідким на ваш погляд, додайте трохи борошна (не хвилюйтеся, основна маса вже «зварилися»).
6. Додаємо 1-2 ст.л. рослинної олії, перемішуємо, тісто для випічки млинців готове!
7. Печіть млинці, якщо є можливість, на чавунній сковороді (за старою звичкою, я перед випіканням змащую сковороду ростить. маслом, незалежно від того, є чи у тесті масло чи ні :)
Млинці "Ажурні"






Млинці, тануть у роті



Інгредієнти:

-200 г молока,
-3 яйця,
-50 г пшеничного борошна ( або 2 ст.л. з великою гіркою),
-2 ч.л. вершкового масла (розтопленого),
-1 ст.л. цукру,
-щіпка солі,

Приготування:

Яйця, цукор і сіль покласти в миску. Збити віночком. Додати розтоплене масло і молоко. Додати борошно.

Добре перемішати, щоб не було грудочок. Випікати на сковороді тонкими млинцями до золотистого кольору без масла (я змащувала)

(не пересмажувати, їм дуже мало треба...), Я їла з Лабне та полуничним варенням. Смакота!

А дітям морозивом начинила. Малиновим топпінгом полила. Млинчиків виходить трохи, як раз на один раз нам вистачило!

Спробуйте ці смачні млинці хоч один раз! Може вам вони сподобаються так само, як і мені!

Приємного чаювання!
Млинці, тануть у роті



Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:

- 2 ст. кефіру (краще брати не жирний)
- 2 ст. борошна
- 2 яйця
- 1/2 ч. л. соди
- 2-3 ст. л. рослинного масла
- сіль, цукор за смаком

Приготування:

Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком.
У склянку окропу кинути 1/2 ч. л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати,
дати постояти 5 хв.
Додати 2-3 ст. л. рослинного масла, перемішати
і смажити млинці)
Теж тонкі і дуже дірчасті млинці виходять) За рецепт дякую Марфуша)
Обов'язково піч на дуже розпеченій сковороді і тоді дірочок буде значно більше)
Заварні млинці на кефірі
Заварні млинці на кефірі






Самі тоненькі млинці



Інгредієнти:
350 мл молока
10 ст.л. борошна
3 яйця
2 ст.л. фруктози (можна замінити цукром, краще тростинним)
щіпка розпушувача
щіпка солі
пакетик ваніліну 1,5 г
1 ст.л. оливкової олії

Приготування

1. У великій мисці змішуємо спочатку всі сухі інгредієнти і яйця.
2. Додаємо гаряче молоко, збиваємо, додаємо масло, знову як слід збиваємо.
3. Розігріту сковороду змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї полполовничка суміші. Не потрібно брати дуже багато! Сковорідка повинна бути вкрита тоненьким шаром, тоді буде смачно. Смажимо хвилину з одного боку і півхвилинки з іншого.
4. Подавати млинці можна з ягідним соусом, смаженими фруктами, морозивом або маскарпоне, що дуже і дуже смачно.



Смачні млинці на кефірі.



Нам знадобиться:

1 яйце,
4 ч ложки цукру,
1/2 год ложки солі,
1 ч ложка без верху соди,
0,5 л кефіру,
2-2,5 ст. борошна,
3 ст.л. соняшникової олії.

Приготування:

Яйце розтерти з цукром, сіллю, содою ,соняшниковою олією. Вмішати 0,5 ст. борошна.

Потім підлити 0,5 ст. кефіру, розмішати, потім додати 0,5 ст. борошна і знову розмішати. І так поступово додаємо борошно і кефір і кожен раз розмішуємо. Має вийти тісто консистенції сметани середньої жирності.

Також можна зробити і на кисляку, і на сироватці. При цьому змінюється кількість борошна. (чим рідше кисломалочный продукт, тим більше борошна).
Змастити сковорідку раст. олією тільки перед першим млинцем.
Кожен млинець змащуємо сл. маслом.
Смачні млинці на кефірі.






Угорські млинці «Грундель»


Інгредієнти:
Для начинки:
2 ст. ложки родзинок;
1 ст. ложка тертої цедри апельсина;
0,75 склянки білого рому;
1 склянка вершків;
1 склянку мелених волоських горіхів;
1,5 склянки цукру;
щіпка меленої кориці.
Для тіста: 4 яйця;
0,5 склянки цукру;
2,5 склянки молока;
1 ч. ложка солі;
2 ст. ложки вершкового масла;
2,5 склянки борошна.
Для соусу:
100 г шоколаду;
1 стакан молока;
2 яйця;
0,75 склянки вершків;
2 ст. ложки цукру;
1 ст. ложка ваніліну.
Приготування:
Для начинки: замочіть родзинки в ромі і дрібно нарізану цедру. Залиште на добу. Потім процідіть, ром сохраните.Сливки доведіть до кипіння, всипте горіхи, цукор, корицю і пропитавшиеся ромом родзинки і цедру. Варіть до загустіння (близько 40 хвилин), потім трохи остудіть і додайте половину рома.

Для тіста: відокремте яєчні білки від жовтків. Жовтки розітріть з цукром, поступово вливаючи молоко. Додайте сіль, розтоплене вершкове масло і борошно. Ретельно перемішайте. Обережно введіть збиті білки. Спечіть тонкі млинчики.

Для соусу: шоколад розтопіть на водяній бані. Додайте молоко, яйця, вершки, цукор і ванілін. Збивайте суміш міксером до однорідності. На кожен млинець викласти начинку, розподіливши її по поверхні. Поверніть млинці рулетиками і полийте гарячим соусом.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика