пʼятниця, 13 грудня 2013 р.

Швидкий бісквіт до чаю

Швидкий бісквіт до чаю


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти для приготування:
-Яйце куряче - 2 шт
-Молоко - 10 ст. л.
-Масло рослинне - 4 ст. л.
-Какао - порошок-3 ст. л.
-Цукор - 8 ст. л.
-Борошно пшеничне - 6 ст. л.
-Розпушувач тіста - 1 ч. л. (або сода, погашена оцтом)

1. Збиваємо яйця з цукром.
2. Додаємо какао і акуратно перемішуємо.
3. До шоколадної суміші додаємо борошно і розпушувач тіста і все ретельно перемішуємо.
4. До отриманої досить густого тесту додаємо рослинне масло і молоко, добре вимішуємо.
5. Виливаємо тісто у форму змащену маслом (примітка - я використовувала звичайну ємність для підігріву в мікрохвильовці, пластикову, без змазування маслом) і відправляємо в мікрохвильову піч на максимальну потужність (примітка - у мене потужність 850, готувався 4 хвилини). Якщо потужність 1000, то на 3 хвилини, якщо 800 - то на 3,5 хвилини.
6. Через 4 хвилини у нас виходить ось такий чудовий бісквіт :)
Швидкий бісквіт до чаю



БІСКВІТ З ФРУКТОВОЮ НАЧИНКОЮ



Інгредієнти:

для бісквіта:
250 г розм'якшеного вершкового масла
1 склянку цукрового піску
3 яйця
2 склянки просіяного борошна для млинців
2 столові ложки гарячої води
для начинки:
1 склянку ( якщо не сильно любите солодке тоді 0,5 склянки) цукрової пудри
М'якоть фруктів (я взяла 2 банана, 2 ківі, виноград і манго)
Нагрійте духовку до 190 градусов.7
Приготування:
1)Вершкове масло і цукор покладіть в миску і збити міксером, поки маса не стане густою.
2)Влийте яйця і розтирайте, поки не вийде однорідна маса.
3)Додайте борошно і гарячу воду.
4)Викладіть тісто у форму ложкою і вирівняйте поверхню.
5)Випікайте 30-45 хвилин. Перевірте готовність, протикаючи паличкою: вона повинна залишитися сухою.
6)торт Охолодіть і розріжте на 3 коржа.
7)Щоб приготувати начинку, змішайте цукрову пудру і м'якоть фруктів до отримання однорідної маси.
8)Промажте кожен корж начинкою. Дайте вбратися.
9)За бажанням можна промахнутися і верхній корж.
БІСКВІТ З ФРУКТОВОЮ НАЧИНКОЮ






М'ясні бісквіти



Інгредієнти:

Активні сухі дріжджі - 14 гр
Тепла вода - 1/4 чашки
Пахта - 2 чашки
Борошно - 5 чашок
Цукор - 1/3 чашки
Сіль - 2 ч.л.
Пекарський порошок - 2 ч.л.
Харчова сода - 1 ч.л.
Розпушувач - 1 чашка
Вершкове масло (розтоплене) - за необходимостиПодписывайся на нашу сторінку: http://vk.com/kulinariavkusno
М'ясні бісквіти



Класичний бісквіт


Для класичного бісквіта нам знадобиться:

1 склянку цукру,

1 склянку борошна,

4 яйця

ванілін на кінчику ножа

Склад

Відокремлюємо білки від жовтків.

Білки

Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.

Збиваємо з цукром

Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати.

Додаємо жовтки

Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.

Просіваємо борошно

Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Виливаємо у форму

Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Я своїм домочадцям наказала ще й не топати на кухні і не розмовляти голосно. Коли підійде час, виймаємо форму і перевертаємо бісквіт на тарілку (ґрати, рушник) і даємо охолонути.

Бісквіт

При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати чудовою основою для тортів. Даний екземпляр був знищений з чаєм без якої б то ні було просочення.

Бісквіт

І вам удачі і приємного апетиту!
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт






Медовий бісквіт



Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, ні шапки, і максимально простий в приготуванні!

Інгредієнти:

- яйця 6 шт,
- цукор 160 гр,
- мед 2 ст л,
- борошно 190 гр.

Приготування:

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно!
Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору. Випікати при Т 170-180С. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

- Альтернативний спосіб приготування: -

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору.

Тісто вилити у форму, застелену папером для випічки. Не забудьте прямо перед випічкою крутонути в яку-небудь сторону пару разів (щоб поверхня була рівною). Випікати в розігрітій до 170-180С духовці. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

Потім проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл. Розрізати корж на 3 частини. Перемазати шкіри вареним згущеним молоком (можна згущене молоко збити з вершковим маслом (150 г) або зі сметаною).
Верхній корж не треба мазати кремом. Його заллємо шоколадною глазур'ю і в центр насыпем трохи горіхів. Чекати просочення не потрібно, можна їсти відразу.
Медовий бісквіт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика