четвер, 12 грудня 2013 р.

Бісквіт, який завжди виходить!

Бісквіт, який завжди виходить!



Повинна зізнатися, що я до свого сорому ще ні разу в житті не пекла бісквіт - я їх чомусь боялася Це був мій перший раз. Бісквіт вийшов просто відмінний - м'який і повітряний. При складанні торта ніякої просочення не вимагає. Так що всім, у кого спостерігаються проблеми з бісквітом або боязнь його, або якщо вам просто потрібен дуже хороший і перевірений рецепт!

Інгредієнти:

Масло вершкове - 300 г
Цукор - 350 г
Сіль (Щіпка)
Яйце куряче - 6 шт
Борошно пшеничне - 300 г
Крохмаль - 100 г
Розпушувач для тіста ((15г)) - 1 пакет.
Молоко (3,5%) - 100 мл

Приготування:

Масло з цукром і сіллю збити до пишноти.

По одному забивати яйця, не перестаючи збивати.
Борошно перемішати з крохмалем і розпушувачем, і додавати по черзі з молоком до яєчно-масляною масою.

Форму застелити папером і змастити маслом дно.
Вилити тісто і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Дістати, дати охолонути і розрізати на коржі.

Це кількість продуктів розрахована на форму 32Х38см, я отримане тісто поділила навпіл і випікала в 2 заходу у формі 26см - в результаті вийшло 4 коржа.
Бісквіт, який завжди виходить!



Бісквіт (секрет приготування)



Пишний і повітряний бісквіт! Чудово підходить для тортів!

Інгредієнти:

Яйце - 4 шт
Цукор - 150 г
Борошно - 150 г
Розпушувач тіста - 1 ч. л.

Приготування:

У велику чашку розбити всі яйця, додати цукор і поставити цю чашку на водяну баню, на повільний вогонь.

Тепер цю суміш ми будемо збивати віночком. Як тільки маса стала однорідною і цукор розчинився, знімаємо з водяній бані.

І тепер збиваємо міксером на високій швидкості, приблизно хвилин 8-10.

Увага, секрет! Збиваємо яйця до тих пір, щоб, провівши пальцем по збитою масою, залишився жолобок і не зникав. Це означає, що яйця збиті, як треба!!!!

Додаємо просіяне борошно з розпушувачем, перемішуємо зверху вниз.

Перекладаємо тісто у форму змащену маслом і випікаємо в духовці при 200 гр 20-25 хвилин.

Готовність бісквіта перевіряємо руками, а не паличкою. Якщо ви дістанете бісквіт з духовки, цей бісквіт не впаде ніколи!!!!
Так от, перевіряємо готовність руками. Злегка натиснути рукою на бісквіт - він повинен повернутися на місце, як губка. Це означає, що бісквіт готовий, а якщо ямка залишилася, значить потрібно ще трохи потримати в духовці!

Його можна розрізати на 2 або 3 частини і далі використовувати, як вам завгодно!

Ще на замітку кулінарам. Цей бісквіт можна спекти і наполовину інгредієнтів, тобто 2 яйця , цукру 75 гр, і борошна 75 гр, 0,5 ч. л. розпушувача , вийде не менш пишний бісквіт. Тільки його можна розрізати на 2 частини і форму для випічки використовувати 18 -20 -22 див.
Бісквіт (секрет приготування)






Ніжний бісквіт «По-індійськи» - без яєць



Приготувати ніжний і смачний бісквіт - справа не з простих. Відомо, що велику роль тут грають яйця, які необхідно добре і правильно збити. Але чи знаєте ви, що ніжний, чудовий, смачний бісквіт можна готувати взагалі без яєць?

Інгредієнти:

Борошно - 300 г
Молоко - 200 мл
Йогурт (натуральний) - 200 мл
Цукор (або цукрова пудра) - 150 г
Олія соняшникова (або будь-яке інше рослинне масло) - 100 мл
Ванілін (ванільна есенція, або ванільний цукор) - 1/2 ч. л.
Порошок пекарський (в крайньому випадку можна використовувати звичайну соду) - 3 ч. л.

Приготування:

Отже, для початку давайте приготуємо масло, йогурт, цукор і ванілін.

Змішайте ці інгредієнти в зазначеній пропорції

і гарненько збийте міксером, блендером або ложкою до однорідної білої пінистої маси.

Влити цю масу в борошно, змішану з пекарським порошком, додайте молоко і збийте тісто ложкою протягом однієї хвилини.

Приготуйте форму. Змастіть її маслом і посипте борошном.
Використовуйте 2 круглі форми діаметром 25см або одну глибоку круглу. Я випікав невелика кількість, тому використовував невелику форму у вигляді сердечка.

Викладіть тісто в підготовлену форму (форми) і випікайте при температурі 190 градусів протягом 25-30 хвилин.

Вийміть коржі з духовки і охолодіть.

Змастіть коржі саморобної згущеним молоком (рецепт https://vk.com/culinar.page?w=wall-43551797_2292)

За бажанням прикрасьте бісквіт шматочками фруктів, ягід та/або горішками.

Приємного апетиту!
Ніжний бісквіт «По-індійськи» - без яєць



Бісквіт, який завжди виходить!;



Повинна зізнатися, що я до свого сорому ще ні разу в житті не пекла бісквіт - я їх чомусь боялася Це був мій перший раз. Бісквіт вийшов просто відмінний - м'який і повітряний. При складанні торта можна бісквіт не просочувати. Так що всім, у кого спостерігаються проблеми з бісквітом або боязнь його, або якщо вам просто потрібен дуже хороший і перевірений рецепт!

Інгредієнти:

Масло вершкове - 300 г
Цукор - 350 г
Сіль (Щіпка)
Яйце куряче - 6 шт
Борошно пшеничне - 300 г
Крохмаль - 100 г
Розпушувач для тіста ((15г)) - 1 пакет.
Молоко (3,5%) - 100 мл

Приготування:

Масло з цукром і сіллю збити до пишноти.

По одному забивати яйця, не перестаючи збивати.
Борошно перемішати з крохмалем і розпушувачем, і додавати по черзі з молоком до яєчно-масляною масою.

Форму застелити папером і змастити маслом дно.
Вилити тісто і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Дістати, дати охолонути і розрізати на коржі.

Це кількість продуктів розрахована на форму 32Х38см, я отримане тісто поділила навпіл і випікала в 2 заходу у формі 26см - в результаті вийшло 4 коржа.

Джерело: Клуб цінителів їжі
Підпишись на смачне настрій!
Бісквіт, який завжди виходить!;






Бісквіт, який завжди виходить!



Повинна зізнатися, що я до свого сорому ще ні разу в житті не пекла бісквіт - я їх чомусь боялася Це був мій перший раз. Бісквіт вийшов просто відмінний - м'який і повітряний. При складанні торта можна бісквіт не просочувати. Так що всім, у кого спостерігаються проблеми з бісквітом або боязнь його, або якщо вам просто потрібен дуже хороший і перевірений рецепт!

Інгредієнти:

Масло вершкове - 300 г
Цукор - 350 г
Сіль (Щіпка)
Яйце куряче - 6 шт
Борошно пшеничне - 300 г
Крохмаль - 100 г
Розпушувач для тіста ((15г)) - 1 пакет.
Молоко (3,5%) - 100 мл

Приготування:

Масло з цукром і сіллю збити до пишноти.

По одному забивати яйця, не перестаючи збивати.
Борошно перемішати з крохмалем і розпушувачем, і додавати по черзі з молоком до яєчно-масляною масою.

Форму застелити папером і змастити маслом дно.
Вилити тісто і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Дістати, дати охолонути і розрізати на коржі.

Це кількість продуктів розрахована на форму 32Х38см, я отримане тісто поділила навпіл і випікала в 2 заходу у формі 26см - в результаті вийшло 4 коржа.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика