неділя, 15 грудня 2013 р.

Азу по-татарськи

Азу по-татарськи



Інгредієнти:

●м'ясо - 500 г,
●цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
●огірки солоні - 1-2 шт,
●картопля - 6-8 шт,
●часник - 1-2 часточки,
●томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
●лавровий лист,
●сіль,
●перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан з тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля з м'ясом до готовності.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Азу по-татарськи



Полуничний коктейль в шоколадній глазурі



Інгредієнти:

●Полуниця - 3,5 склянки
●Ванільне морозиво - 2 склянки
●Шоколадна глазур:
●Вершкове масло - 70 г
●Молочний шоколад - 80-100 г
●Какао-порошок - 1/4 склянки

Приготування:

Розтопіть вершкове масло в мікрохвильовій печі. Шоколад дрібно наламайте або нарубаєте і змішайте з маслом так, щоб він розтопився. При необхідності знову поставте в мікрохвильовку для цього. Додайте какао і перемішайте до однорідної маси.
У блендері збийте полуницю з морозивом. При необхідності влийте трохи молока. Перелийте в келих і перед подачею залийте глазур'ю. Прикрасити полуницею.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Полуничний коктейль в шоколадній глазурі
Полуничний коктейль в шоколадній глазурі
Полуничний коктейль в шоколадній глазурі
Полуничний коктейль в шоколадній глазурі
Полуничний коктейль в шоколадній глазурі






Азу М'ясне



Інгредієнти:

●М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке)
●150 гр. маринованого огірка або соленного
●150 гр. Помідори або томатна паста
●100 гр. моркви
●Велика головка цибулі ріпчастої.
●3 зубчики часнику
●Перець, лаврове листя, приправа для м'яса.

Приготування:

М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити
Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Азу М'ясне



Якщо молоко скисає швидше, ніж закінчується, додайте в упаковку щіпку солі відразу після того, як ви її відкриєте. Так воно довше не скисне.

Якщо молоко скисає швидше, ніж закінчується, додайте в упаковку щіпку солі відразу після того, як ви її відкриєте. Так воно довше не скисне.






Азу


Дуже смачно

Інгредієнти:

-яловичина або курка - 400 гр.;
-солоні огірки - 5-6 шт..;
-цибулина - 1 шт.;
-сметана нежирна - 200 гр.
-раст олії 1 ст л
-картопля - 6-7 шт.

Приготування:

Обсмажуємо м'ясо з цибулею. Трохи!
Солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік.
Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Готове!

Приємного апетиту!)

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Азу



Азу



Інгредієнти:

яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л

Приготування:

Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи! солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.

Джерело: Шедеври кулінарії
Рекомендуємо підписатися!
Азу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика