неділя, 15 грудня 2013 р.

Азу по-татарськи

Азу по-татарськи



Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
- лавровий лист,
- сіль,
- перець

Спосіб приготування:

1. М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.

2. Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.

3. В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.

4. Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.

5. Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Приємного апетиту!



Азу



Інгредієнти:

м'ясо (у мене свинина) - 500 гр,
цибуля ріпчаста - 1 шт,
огірки солоні - 3-4 шт (невеликі, якщо великі, то 1-2),
часник - 2-3 часточки,
томатна паста - 2-3 ст. л.,
лавровий лист,
чорний перець горошком

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити на сковороді з товстим дном. Додати порізану півкільцями цибулю, смажити, поки цибуля не стане м'яким.

Додати томатну пасту, дрібно порізані огірки, продавлений часник, лавровий лист і перець. Налити трохи води (бульйону) і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.

Найбільше люблю азу з картопляним пюре :)

#друге@cooklove
Азу






Азу



Інгредієнти:
-м'ясо (у мене свинина) - 500 гр,
-цибуля ріпчаста - 1 шт,
-огірки солоні - 3-4 шт (невеликі, якщо великі, то 1-2),
-часник - 2-3 часточки,
-томатна паста - 2-3 ст. л.,
-лавровий лист,
-чорний перець горошком

Приготування:
М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити на сковороді з товстим дном. Додати порізану півкільцями цибулю, смажити, поки цибуля не стане м'яким.
Додати томатну пасту, дрібно порізані огірки, продавлений часник, лавровий лист і перець. Налити трохи води (бульйону) і тушкувати під па шкой до готовності м'яса.
Найбільше люблю азу з картопляним пюре :)

#друге@cooklove
Азу



Лосось в апельсинової глазурі



На дві порції:
2 стейка лосося
Для маринаду:
1/4 склянки оливкової олії
сік 1 великого апельсина
мелений перець

Змішати всі інгредієнти для маринаду і замаринувати рибу на 30 хвилин. Обсмажити з обох сторін по 2-3 хвилини.

Автор рецепта - sonja_ksu

#рыба@bon.appetit
Лосось в апельсинової глазурі






Сендвіч-глазунья





Інгредієнти:

Хліб - 8 шматків
Сир - 4 слайсу
Яйця - 8 шт
Сіль і чорний перець - за смаком
Вершкове масло - 1 столова ложка
Оливкова олія - 2 столові ложки



Морква в цукровій глазурі



Інгредієнти:

Baby морква - 650 г
Вода - ½ склянки
Вершкове масло - 1 столова ложка
Коричневий цукор - 1 столова ложка
Сіль - ½ чайна ложка
Перець






Мафіни з бейліз і вершковою глазур'ю



Інгредієнти:

Яйця - 2 шт.
Цукор - 80 г
Маргарин (розм'якшений) - 170 г
Лікер Бейліз - 120 мл
Борошно - 150 г
Розпушувач - 2 ч.л.

Приготування:

1. Розігріти духовку до 180 градусів
2. Яйця збити з маргарином в пишну білу масу,додати цукор, а потім, продовжуючи збивати, все інше.
3. Розкласти по формах і випікати до готовності. Глазур зазвичай завжди роблю на око, на 20 кексів приблизно(!) знадобиться 100 г м'якого масла (можна брати вершковий сир, начебто філадельфії, але і смак буде відрізнятися), і пара склянок цукрової пудри.
4. Все збиваємо до пишної консистенції (можна і туди додати лікер) і прикрашаємо кекси

Bon Appétit!
Автор рецепта - Listen Silence ( r-rought.livejournal.com/)



Глазунья



Інгредієнти:

Яйця - 8 шт
Заморожені клини картоплі - 20 шт
Ріпакова олія - 50 г
Цибуля - 1 шт
Зелений перець - 1 шт
Червоний перець - 1/2 шт
Гострий перець - 1 шт
Шинка - 150 г
Сир Чеддер - 100 г
Вершкове масло - 4 столові ложки
Сіль і перець - за смаком






Азу з свинини



Інгредієнти:

Масло рослинне - 1 ст. ложка
Цибуля ріпчаста - 1/2 шт.
Томати - 1 шт.
Петрушка - 1 гілочка
Огірки солоні - 3 шт.
Часник - 1 зубчик
Свинина - 200 г
Сіль - за смаком
Томатна паста - 1 ст. ложка
Перець чорний мелений - за смаком

Приготування:

Нарізану соломкою свинину обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін 2-3 хвилини, додаємо тонко нарізану цибулю, нарізані соломкою солоні огірки, солимо, перчимо, додаємо томатну пасту, трохи води, дрібно порізані томати, часник, петрушку. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і готуємо 5-7 хвилин. Подаємо:)
Приємного апетиту!

Примітка: можна подати з обсмаженою картоплею і салатними листям.

#горячее@bon.appetit
Азу з свинини

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика