Сирно-фруктовий десерт (смачно і легко)
Інгредієнти:
500г - сир (будь-який)
300г - сметана
цукровий пісок - по-смаку
30г - желатин (краще швидкорозчинний)
Будь-які сезонні фрукти (тут використані полуниця і банани)
+форма ( приблизно 26 см)
Приготування:
1. Сир змішати з цукром (1,5ст л піску)
2. Сметану змішати з цукром (1,5ст л пісок). Фрукти промити і викласти на дно форми
3. Підготувати желатин (згідно інструкції на упаковці)З'єднати сир+сметана і перемешать.Получается рідка маса
4. Влити тонкою цівкою желатин в сирно-сметанную массу.Перемешать.Получившейся сумішшю покриваємо всі фрукти (рівномірно)
5. Відправляємо в холодильник (на 1-2 години).
6. Дістати, розрізати на порційні шматки і сервірувати фруктами
Дуже смачний десерт своїми руками :)
Сирний десерт з виноградом (169 ккал/100 гр)
все дуже просто:
1. желатин (30 гр) заливаємо молоком (200 мл) і прибираємо в бік на 1 годину;
2. сир (700 гр), сметану (250 гр) і цукор (200 гр) за допомогою міксера перетворюємо в однорідну масу;
3. фрукти, в даному випадку виноград (тут все справа смаку і фантазії) дрібно (можна і більше) нарізаємо;
4. набряклий желатин нагріваємо на вогні до 50-60 градусів, але ні в якому разі не даємо закипіти;
5. все змішуємо воєдино, заливаємо в будь-яку ємність (в нашому випадку - силіконова форма - фото нижче) і прибираємо в холодильник на 4-5 годин.
Банановий десерт з кефіром
Банан - це один з найбільш вживаних фруктів для приготування десертів. Для цього рецепта банан буде основним інгредієнтом разом з кефіром. Думаєте не зовсім вдале поєднання? Помиляєтеся!
Інгредієнти:
- 300 г знежиреного кефіру
- 40 г меду
- 2 стиглих і м'яких банана
1. Очищаємо банан від шкірки, викладаємо в каструлю. Потрібно розчавити банан акуратно виделкою, щоб його було легко подрібнити міксером або блендером.
2. У блендері змішуємо роздавлений банан, мед і виливаємо туди кефір. Десерт не вимагає додавання цукру і є дуже корисним продуктом, особливо на сніданок.
3. Щоб було зручно різати на шматочки, виливаємо отриману масу у форму і ставимо на холод.
Забуваємо на 4 години про нашу страву й все, банановий десерт з кефіром готовий!
Дуже смачно і легко! Десерт, який не дасть Вам набрати зайві кілограми.
Десерт «Ванільне насолоду»
Інгредієнти:
Основа:
Волоські горіхи (або пеканы) подрібнені - 1 стакан
Цукор - 3 столових ложки
Вершкове масло - 110 г
Борошно - 1 склянка
Начинка:
Перший шар:
Вершковий сир - 500 г
Цукрова пудра - 1 стакан
Вершки для збивання - 1 стакан
Ванільний пудинг:
Суха суміш ванільного пуддинга - 144 г
Молоко - 3 склянки
Шоколадний пудинг:
Суха суміш ваніль шоколадного пуддинга - 144 г
Молоко - 3 склянки
Останній шар:
Вершки для збивання - 2 склянки
Тертий шоколад
Приготування:
Духовку нагрійте до 175 градусів.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом.
У міксері збийте всі інгредієнти для основи. Цю суміш викладіть на дно блюдо і щільно утрамбуйте її.
Випікайте близько 20 хвилин.
Ванільний і шоколадний пудинг приготуйте на молоці у відповідності з інструкціями на упаковці (кожен окремо). Збийте В міксері вершковий сир, цукрову пудру і склянку сливою до повітряного стану.
Остудіть основу. Викладіть шар вершкового сиру. Зверху шоколадний і ванільний пуддинг.Сверху викладіть збиті вершки і присипте тертим шоколадом. Поставте в холодильник на пару годин і подавайте до столу.
Холодний десерт
Інгредієнти:
► Морозиво пломбір 200 г
► Ванільний йогурт 100-150 мл
► Ківі 4 шт.
► Полуниця 100 г
► Цукор 150 г
Пломбір збиваємо з йогуртом.
Окремо збиваємо ківі.
Варимо полуницю з цукром, проціджуємо. Сироп ще раз доводимо до кипіння і варимо 5-10 хв.
Отримані маси шарами розливаємо в стакани.
Зверху прикрашаємо полуничним сиропом.
Сирний десерт Стара Рига - повітряний і ніжний
Інгредієнти:
400 гр сиру (жирність будь-яка, на смак не впливає)
200 гр сметани (жирність будь-яка)
20 гр желатину
банку ананасів кубиками
0,5 літра ананасового соку
ванілін
0,5-3/4 банки згущеного молока (солодкість регулюйте по своєму смаку)
Приготування:
Желатин розчинити хвилин 40 - 1година в ананасовому соку (до нього ж додати і рідина з ананасових кубиків). Сир збити зі сметаною, вініліном і згущеним молоком (можна блендером). Набряклий желатин розчинити на повільному вогні (до кипіння не доводити!), змішати зі сметанно-сирною сумішшю і додати кубики ананаса ( ананас бажано повинен бути завжди, з них більш яскравий смак). Розлити десерт по формах і поставити в холодильник - через кілька годин можна дегустувати, надзвичайно смачно і ніжно!
Немає коментарів:
Дописати коментар