пʼятниця, 31 травня 2013 р.

Сирний десерт з шоколадом і черешнею

Сирний десерт з шоколадом і черешнею



200 г сиру
100 г йогурту
50 г шоколаду
150 г черешні (або будь ягоди, фруктів - за смаком)



Вершковий десерт з Baileys


Смачний вершковий десерт з ароматом лікеру. Такий десерт легко приготувати, солодкі прошарку бісквіта просочені шоколадом з ніжними прошарками вершкового крему ідеальне поєднання з тонким ароматом Baileys .

Інгредієнти: (на 4 порції)
¼ склянки гарячої води
¼ чашки розплавленого шоколаду
¼ чашки Baileys
1 їдальня ложка цукрового піску
2 чашки сиру маскарпоне
18 бісквітних паличок (можна спекти або купити, ідеально підійде готовий бісквіт для тірамісу)



Приготування:
Змішати Baileys з сиром і цукром за допомогою міксера, маса повинна вийти однорідною
Потім змішати розплавлений шоколад з водою, коли вийде рідка шоколадна субстанція, просочіть нею готові бісквітні палички.
Тепер можна приступати до укладання шарів, спочатку викладіть бісквіт просочений, потім вершкову масу і повторити, поки не заповніть склянку або креманку, зверху покрийте сиром і можете прикрасити зефирками, маршмелоу або тертим шоколадом.
Поставити охолонути в холодильник на годину і десерт готовий.

Насолоджуйтеся!



Десерт з винограду і яблук



Інгредієнти:
Виноград без кісточок - 450 г ;
Яблука - 450 г ;
Йогурт без цукру - 225 г ;
Сир Маскарпоне - 125 г ;
Сік лимона - 1-2 чайних ложки;
Волоські горіхи - для прикраси;
Коричневий цукор - для прикраси;

Рецепт приготування:
Виноград ріжемо навпіл. Яблука нарізаємо невеликими кубиками. Вичавлюємо сік лимона, для того, щоб яблука не потемніли, перемішуємо.
Збиваємо міксером йогурт і сир Маскарпоне. Додаємо до яблук і винограду. Перемішуємо і відправляємо в холодильник на хвилин 15-20
Розкладаємо по салатникам і подаємо до столу. Приємного апетиту!






Kalter Hund: смачний десерт німецької кухні



Інгредієнти:
Шоколад темний 70-80% какао - 300 г
Куряче яйце - 2 шт.
Цукрова пудра - 75 г
Ром світлий - 50 мл

Приготування:Гіркий шоколад і кувертюр (200 грам, якщо кувертюру ви не знайшли те його можна замінити такою ж кількістю молочного шоколаду темного кольору) розламати на шматки і розтопити на паровій бані. Яйця, цукрову пудру, какао порошок і ром. Все змішати віночком або міксером. Суміш перемішати з розтопленим шоколадом і поставити на парову баню.
Квадратну форму (приблизний обсяг 1-1,5) покрити спеціальною плівкою для харчових продуктів, яка сприяє швидкому охолодженню.
Дно форми змастити шоколадом, а зверху викласти печиво. Потім знову шар шоколаду та печиво і так чергувати до тих пір, поки форма не заповниться.
Наш торт повинен простояти в холодному місці на 6-8 годин. Потім, коли торт повністю схопитися, його акуратно вийняти з форми і осовободить від харчової плівки.
Торт готовий!



Десерт "Дамкие пальчики"



Інгредієнти для савоярді:
Яєчний білок - 3 шт.
Яєчний жовток - 2 шт.
Цукрова пудра - 30 г
Цукор - 60 г
Борошно - 50 г

Збити білки до м'яких піків, додати 30 г цукру і продовжувати збивати поки маса не стане гладкою і блискучою.
Жовтки збити з цукром до отримання світлої і пишною легкої маси.
Обережно з'єднати жовтки з білками. Просіяти борошно і перемішати легкими рухами знизу вгору.
Перекласти тісто в кондитерський мішок і відсадити на деко, застелене папером для випічки у вигляді паличок довжиною 10-12 див
Двічі посипати цукровою пудрою і залишити на 15 хв.
Випікати до золотисто-бежевого кольору при температурі 190-200 градусів 10-12 хв.
Готові печива полити кремом і прибрати в холодильник на 6 годин.

Інгредієнти для крему:
Сметана - 300 мл
Цукрова пудра - 50 г
Ванілін - 1/2 ч.л.

Сметану збити з цукровою пудрою і ваніліном.

Just cook!






Фруктовий десерт


Інгредієнти:
Груша - 1 шт.,
мандарин - 1 шт.,
яблуко - 1 шт.,
банан - 1 шт.,
пломбір «Буденний» - 1 шт.
печиво «Ювілейне» - 2 шт.
сметана - 1 ст. ложка,
згущене молоко - 1 ст. ложка.
Спосіб приготування:
Дрібно ріжемо фрукти.
Морозиво розминаємо і перемішуємо з печеньками, які ми попередньо розламали на дрібні шматочки.
Сметану і згущене молоко перемішуємо.
Потім шарами викладаємо в стакани:
- яблуко-морозиво.
- банан, морозиво.
- груша, морозиво.
- мандарин.
Потім заливаємо вміст склянки сумішшю сметани зі згущеним молоком.
Кладемо все в морозилку на 20 хвилин.
Десерт «Фруктовий» готовий!
Приємного апетиту!



Фруктовий десерт зі збитими вершками



Для приготування фруктового десерту Вам потрібно:
1 груша;
1 персик;
1/2 склянки вершків (жирністю 33%);
2 ст. л. цукрової пудри;
1 жменя глазурованих мюслі;
щіпка какао;
щіпка кориці;
2 гілочки м'яти.

Приготування:
Груші помити, очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками і викласти на дно келиха.
Грушу нарізати дрібними кубиками
Грушу присипати мюслі.
Присипати мюслі
Вершки збити з цукровою пудрою.
Збити вершки
Зверху викласти збиті вершки мюслі.
Викласти збиті вершки
Персик очистити від шкірки (так буде ніжніше), порізати тонкими часточками. Викласти персик поверх вершків. Потім знову шар збитих вершків.
Шар персиків, шар вершків
Подавати фруктовий десерт краще охолодженим, прикрасивши скибочками персика, гілочкою м'яти і рясно присипавши какао та корицею.
Фруктовий десерт зі збитими вершками
Приємного апетиту. Їжте і насолоджуйтеся!

Рецепт від Марини Квон






Низькокалорійний десерт



Інгредієнти:

- Сметана (10%) 800 грам
- Желатин 20 грам
- Цукор 1 склянку
- Фрукти: банан' мандарини' ківі' груша.

Приготування:

Желатин розвести до повного розчинення. Остиглий желатин залити в сметану' додати цукор' перемішати. Залити у форму половину маси. Потім викласти шарами фрукти в будь-якому порядку. Рідину, що залишилася, залити у форму. Дати застигнути в холодильнику.
Низькокалорійний десерт



Kalter Hund: смачний десерт німецької кухні



Інгредієнти:

- шоколад темний 70-80% какао - 300 г
- куряче яйце - 2 шт.
- цукрова пудра - 75 г
- ром світлий - 50 мл

Приготування:

Гіркий шоколад і кувертюр (200 грам, якщо кувертюру ви не знайшли те його можна замінити такою ж кількістю молочного шоколаду темного кольору) розламати на шматки і розтопити на паровій бані. Яйця, цукрову пудру, какао порошок і ром. Все змішати віночком або міксером. Суміш перемішати з розтопленим шоколадом і поставити на парову баню.
Квадратну форму (приблизний обсяг 1-1,5) покрити спеціальною плівкою для харчових продуктів, яка сприяє швидкому охолодженню.
Дно форми змастити шоколадом, а зверху викласти печиво. Потім знову шар шоколаду та печиво і так чергувати до тих пір, поки форма не заповниться.
Наш торт повинен простояти в холодному місці на 6-8 годин. Потім, коли торт повністю схопитися, його акуратно вийняти з форми і осовободить від харчової плівки.
Торт готовий!
Kalter Hund: смачний десерт німецької кухні
Kalter Hund: смачний десерт німецької кухні
Kalter Hund: смачний десерт німецької кухні
Kalter Hund: смачний десерт німецької кухні
Kalter Hund: смачний десерт німецької кухні
Kalter Hund: смачний десерт німецької кухні
Kalter Hund: смачний десерт німецької кухні

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика