вівторок, 28 травня 2013 р.

Вершковий десерт з Baileys

Вершковий десерт з Baileys



Інгредієнти: (на 4 порції)
1/4 склянки гарячої води
1/4 чашки розплавленого шоколаду
1/4 чашки Baileys
1 їдальня ложка цукрового піску
2 чашки сиру маскарпоне
18 бісквітних паличок (можна спекти або купити, ідеально підійде готовий бісквіт для тірамісу)

Приготування:

1. Змішати Baileys з сиром і цукром за допомогою міксера, маса повинна вийти однорідною
2. Потім змішати розплавлений шоколад з водою, коли вийде рідка шоколадна субстанція, просочіть нею готові бісквітні палички.
3. Тепер можна приступати до укладання шарів, спочатку викладіть бісквіт просочений, потім вершкову масу і повторити, поки не заповніть склянку або креманку, зверху покрийте сиром і можете прикрасити зефирками, маршмелоу або тертим шоколадом.
4. Поставити охолонути в холодильник на годину і десерт готовий.
Вершковий десерт з Baileys



Сирний десерт з бананом


169 ккал/100 гр

Інгредієнти:

желатин - 20-25 г,
молоко - 1,5 склянки,
сир - 400 г (2 пачки кремоподібного 5% жирн.)
сметана - 250 г,
цукор - 1 склянка,
ванільний цукор - 2 столових ложки
шоколад - 50 г
1 банан

Приготування:

Желатин замочити в холодному молоці і залишити на 1-2 години до набухання.
Набряклий желатин нагрівати до повного розчинення, але не кип'ятити.
У гарячий розчин желатину ввести цукор і ванільний цукор і розмішувати до повного розчинення цукру. Процідити.
Сир (якщо дуже зернистий протерти через сито) і сметану збити міксером.
Додати желатинову суміш і знову добре перемішати. Маса буде злегка тепла.
Розділити на дві частини, в одну з них додати розтоплений шоколад.
Білу масу вилити в холодну форму і прибрати в холодильник на 30 хв., а шоколадну залишити остигати при кімнатній температури.
На загуслу білу масу покласти половинки банана (фото) і акуратно вилити шоколадну масу.
Прибрати в холодильник на всю ніч.
Форму з застиглим десертом поставити в теплу воду на кілька хвилинок (1-3), перевернути, викласти сирний десерт на блюдо і прикрасити крихтою шоколадного печива.

#десерти@cooklove
Сирний десерт з бананом
Сирний десерт з бананом
Сирний десерт з бананом
Сирний десерт з бананом
Сирний десерт з бананом
Сирний десерт з бананом
Сирний десерт з бананом






Веррин - тришаровий десерт з груш, шоколаду та пудингу



Verrines aux poires et aux trois chocolats - вишуканий десерт-прикраса столу з Франції! В цьому рецепті розкішно поєднуються два види шоколаду з кислинкою грушевого пудингу і свіжістю фруктів.

На 4 порції Вам знадобиться:
4 прозорих ємних келиха
банку консервованих груш в сиропі
75 г темного шоколаду
75 г вершкового шоколаду
6 ст.л. вершків
2-3 ложки порошкового ванільного пудингу або крохмалю
Для прикраси: мелені горіхи (мигдаль в пелюстках, фісташки, волоські горіхи або фундук)

Приготування:

Груші дрібно порізати - шматочками приблизно 5х5 мм Сироп вилити в окрему посудину і відставити в сторону - він нам незабаром знадобиться. Шматочки груш викласти на дно келихів.

Темний шоколад розтопити в каструльці на водяній бані, додавши 2 ст.л. вершків. Влити шоколад в келихи поверх груш. Келихи прибрати в морозилку на 5 хвилин.

В цей час від грушевого сиропу відлити 1/3 в миску і додати 2 ст.л. вершків. Додати порошковий пудинг або крохмаль, розмішати до однорідної маси. Залишився сироп довести до кипіння, зняти з вогню. Постійно помішуючи, влити суміш сиропу, вершків і крохмалю, повернути на повільний вогонь і, постійно помішуючи, довести до загустіння (1-2 хвилини). Зняти з вогню.

Вийняти келихи з морозилки і , переконавшись, що шоколадна маса загусла, влити поверх неї пудинг. Келихи знову прибрати в морозилку.

Розтопити вершковий шоколад, додавши і в нього 2 ст.л. вершків. Коли пудинг в веринах застигне, влити поверх нього вершковий шоколад.

Прикрасити горішками, які особливо гарні, якщо їх підсмажити трохи на сковороді без жиру або в формочці в духовці (близько 5 хвилин).

На фотографії у мене ще в серединці - по парі шматочків банана. Якщо є м'ята - пара пелюсток також відмінно виглядатимуть!

Приємного апетиту!
Веррин - тришаровий десерт з груш, шоколаду та пудингу



Обурливо смачний десерт за 30 секунд!!



Якщо ви є шанувальником торта "Пташине молоко", то ви обов'язково повинні приготувати "Плаваючий острів"! Ніжний, повітряний і абсолютно безпрограшний!
Заінтригувала, тоді записуйте рецепт:

Знадобиться:
2-3 білка (у мене вийшло 80 гр)
таке ж по вазі кількість цукру (в моєму випадку 80 гр)
60 гр порубаного шоколаду (я робила поки тільки з молочним, ось його можна сміливо зменшити до 30-40гр)

Готуємо?
Білки потрібно збити на середній швидкості до м'яких піків, поступово додати цукор, збільшити швидкість і продовжувати збивати до тих пір, поки меренга не стане вологою і блискучою і не буде формувати впевнені "тверді піки".
У готову меренгу додати шоколад, перемішати, викласти в порційні формочки (чашки), провести ножем по стінках формочок! і поставити в мікрохвильовку рівно на 30 секунд - не більше (800 ват потужність)!! Готові острівці потрібно охолодити. Потім перевернути на блюдо і подавати до чаю або кофе.Восхитительный спосіб утилізації білків. подавати острів можна з сиропом, бажано з кислинкою, щоб відтіняти смак.
Обурливо смачний десерт за 30 секунд!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика