четвер, 30 травня 2013 р.

Грецький салат

Грецький салат



Інгредієнти:

4 помідора
половина огірка
100 г фети
75 г оливок
2 столових ложки оливкової олії
сіль
перець

Приготування:

Наріжте овочі. Викладіть в салатницю разом з фетою і оливками, збризніть маслом, поперчіть і посоліть.
Грецький салат



ГРЕЦЬКИЙ САЛАТ


...швидко і корисно:)

Інгредієнти:

-►3 помідори
-►2 огірка
-►1-2 болгарських перцю
-►100 г чорних маслин або оливок
-►150-200 г сиру фета
-►1 червона цибулина
-►1 ст. ложка свіжовичавленого лимонного соку
-►оливкова олія
-►сіль, перець
-►орегано

Спосіб приготування:

1) Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями.
2) Овочі крупно наріжте і складіть з салатницю.
3) Зверху викладіть цибулю, маслини і крупно нарізаний сир фета.
4) Заправте салат лимонним соком, орегано і оливковою олією, посоліть і поперчіть.
ГРЕЦЬКИЙ САЛАТ



Готуємо грецький салатик:)







"Грецький салат"



Інгредієнти:
- 3 помідора
- 1/4 головки червоної цибулі
- 1/2 свіжого огірочка
- 1/2 зеленого стручкового перцю
-120 г сиру фета
- 16 маслин без кісточок
- 3 ст.л. оливкової олії
- 1,5 ст. л. лимонного соку
- 1 зубчикеснока
- 1 ч.л. сушеного орегано
- 1/4 ч.л. свіжомеленого чорного перця

Приготування:
1. Змішай у невеликій банку оливкова олія, лимонний сік, подрібнений часник, сіль, перець і орегано.
2. Закрий кришкою і добре струсни, щоб все перемішалося.
3. У велику миску викладаємо нарізані невеликими шматочками помідори, нарізану напівкруглими шматочками огірок, червоний лук поріжте тонкими кільцями, додай його і зелений перець, кубиками поріж фету і складай в миску, зверху не забудь покласти маслини.
4. Залишилося тільки полити салат заправкою, акуратно перемішати і посипати чорним перцем.



"Грецький салат"



Інгредієнти:
- 3 помідора
- 1/4 головки червоної цибулі
- 1/2 свіжого огірочка
- 1/2 зеленого стручкового перцю
-120 г сиру фета
- 16 маслин без кісточок
- 3 ст.л. оливкової олії
- 1,5 ст. л. лимонного соку
- 1 зубчикеснока
- 1 ч.л. сушеного орегано
- 1/4 ч.л. свіжомеленого чорного перця

Приготування:
1. Змішай у невеликій банку оливкова олія, лимонний сік, подрібнений часник, сіль, перець і орегано.
2. Закрий кришкою і добре струсни, щоб все перемішалося.
3. У велику миску викладаємо нарізані невеликими шматочками помідори, нарізану напівкруглими шматочками огірок, червоний лук поріжте тонкими кільцями, додай його і зелений перець, кубиками поріж фету і складай в миску, зверху не забудь покласти маслини.
4. Залишилося тільки полити салат заправкою, акуратно перемішати і посипати чорним перцем.
"Грецький салат"






Грецький салат



- Інгредієнти:
* 3 помідора
* 2 огірка
* 1-2 болгарських перцю
* 100 г чорних маслин або оливок
* 150-200 г сиру фета
* 1 червона цибулина
* 1 ст. ложка свіжовичавленого лимонного соку
* оливкова олія
* сіль, перець
* орегано

Спосіб приготування:

1) Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями.
2) Овочі крупно наріжте і складіть з салатницю.
3) Зверху викладіть цибулю, маслини і крупно нарізаний сир фета.
4) Заправте салат лимонним соком, орегано і оливковою олією, посоліть і поперчіть.



Грецький салат



Інгредієнти: 500 г помідорів
350 г болгарського перцю
400 г огірків
150 г цибулі
200 г бринзи
150 г маслин (без кісточок)
соус:
5 ст.л. оливкової або соняшникової олії
2 ст.л. лимонного соку
сіль
перець

Спосіб приготування: Мабуть, самий популярний овочевий салат.
Легкий, але ситний.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-8 порцій.
Помідори нарізати великими шматочками.
Огірок розрізати уздовж, потім нарізати тонкими скибочками.
Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Цибулю нарізати півкільцями.
Фету нарізати кубиками.
Приготувати соус: змішати масло з лимонним соком, посолити і поперчити за смаком.
У салатницю викласти помідори, огірки, перець, цибуля.
Заправити соусом, все добре перемішати.
Потім акуратно викласти бринзу (перемішувати не треба, тому бринза дуже ніжна) і цілі маслини.
Прикрасити зеленню за смаком.






Грецький салат



Інгредієнти:
- 500 г помідорів
-350 г болгарського перцю
-400 г огірків
-150 г цибулі
- 200 г бринзи (або сиру Фета)
- 150 г маслин (без кісточок)
*соус:
-5 ст.л. оливкової або соняшникової олії
-2 ст.л. лимонного соку
-сіль
-перець

Рецепт приготування
Помідори нарізати великими шматочками.
Огірок розрізати уздовж, потім нарізати тонкими скибочками.
Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
7-10 маслин залишити для прикраси, решту нарізати кружечками.
Цибулю нарізати полукольцами.Брынзу нарізати кубиками.Приготовить соус: змішати масло з лимонним соком, посолити і поперчити за смаком.
У салатницю викласти помідори, огірки, перець, маслини, цибуля, заправити соусом, все добре перемішати.
Потім акуратно викласти бринзу (перемішувати не треба, тому бринза дуже ніжна) і цілі маслини.
Прикрасити зеленню за смаком.
Приємного апетиту!
Грецький салат



Грецький салат



Інгредієнти:
4 помідора
половина огірка
100 г фети
75 г оливок
2 столових ложки оливкової олії
сіль
перець

Приготування:
Наріжте овочі. Викладіть в салатницю разом з фетою і оливками, збризніть маслом, поперчіть і посоліть.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика