пʼятниця, 24 травня 2013 р.

Американські млинці (панкейкі) з гарбуза

Американські млинці (панкейкі) з гарбуза



Ингрединенты (на 4 панкейка):

125 г борошна
30 г цукру
110 мл молока 1/2 ч.л оцту
90 г гарбузового пюре
1 яйце
1/2 ч.л розпушувача
1/4 ч.л соди
1/2 ч.л кориці
по 1/8 ч.л імбиру,мускатного горіха і гвоздики
20 г вершкового масла

Приготування:

Вершкове масло розтопити і охолодити до кімнатної температури. Молоко змішати з оцтом, через пару хвилин додати гарбузове пюре і злегка збите яйце.
Борошно змішати з усіма сухими інгредієнтами. В сухі інгредієнти додати молочну суміш і масло.
Акуратно перемішати, повинно вийти тісто з невеликими грудочками.
Смажити на змащеній олією сковороді по 3 хв з одного боку і 1.5-2 хв з іншого.
Американські млинці (панкейкі) з гарбуза
Американські млинці (панкейкі) з гарбуза
Американські млинці (панкейкі) з гарбуза
Американські млинці (панкейкі) з гарбуза
Американські млинці (панкейкі) з гарбуза
Американські млинці (панкейкі) з гарбуза



Млинці Тірамісу



Інгредієнти:
Для млинців:
Борошно - 2 склянки
Цукор - 2 столових ложки
Какао-порошок - 2 столових ложки
Розпушувач - 2 чайні ложки
Сода - 1/2 чайної ложки
Щіпка солі
Молоко - 1,5 склянки
Сметана - ½ склянки
Яйце - 3 шт
Вершкове масло - 4 столові ложки
Ванілін - 2 чайних ложки
Еспресо - 4 столових ложки

Для крему:
Сир маскарпоне - 125 г
Вершки для збивання - 1 стакан
Цукор - 2 столових ложки

Приготування:
Крем. Всі інгредієнти для крему збийте до повітряних піків. Поставте в холодильник.
Млинці. У мисці змішайте борошно, цукор, какао-порошок, розпушувач, соду і сіль. В окремій мисці змішайте молоко і сметану до однорідної маси. Додайте експрессо, вбийте яйця, растопенное масло і ванілін. Змішайте молочну суміш з сухими інгредієнтами і переконайтеся, щоб не залишилося грудочок. Якщо тісто занадто рідке, доабвьте ще ложку або 2 борошна. Нагрійте сковороду і посмажте на маслі блины.Выложите готові млинці на тарілку. Між кожним млинцем нанесіть крем. Зверху викладіть залишився крем і злегка присипте какао. Перед подачею охолодіть.
Млинці Тірамісу
Млинці Тірамісу
Млинці Тірамісу
Млинці Тірамісу
Млинці Тірамісу






Млинці на молоці



Інгредієнти:

2 яйця
1 ст.л. цукру
щіпка солі
1 ст. молока
1 ст. борошна
1 ст. л. рослинного масла

Приготування:
1. Яйця гарненько збити з цукром і сіллю, влити молоко і додати борошно, в самому кінці змішування додаємо рослинне масло.
2. Якщо тісто вам здається густуватим домішайте трохи молока або води.
3. Випікати на дуже добре розігрітій сковороді.
Приємного апетиту!
Млинці на молоці



Манно-овсянные млинці



Ніжні млинці без борошна, ну просто смакота
Виходять пышненьниким і таять в роті!

Інгредієнти:

1 ст. вівсяних пластівців
1 ст. манної крупи
500 мл кефіру
3 яйця
2 ст. л. цукру
1/2 ч. л. соди
1/2 ч.л. солі
3 ст. л. рослинної олії

Приготування:
1. Змішуємо в мисці манну крупу і вівсяні пластівці.
2. Заливаємо їх кефіром, перемішуємо і залишаємо на 2 години.
3. Яйця збиваємо, додаємо в миску.
4. Додаємо сіль, цукор і соду.
5. Вливаємо олію, перемішуємо.
6. І смажимо млинці.
Манно-овсянные млинці






Французький сніданок. Млинці-галети



Інгредієнти:
Млинці:
120 г борошна
1/4 чайної ложки морської солі
2 чайних ложки цукру-піску або менше за смаком
1 великий яєчний білок
125 мл молока
125 мл мінеральної води

Додатково:
Яйце, обсмажити
Рікотта
Вершковий сир
Шинка/ковбаса
Салат/шпинат/рукола
Французька гірчиця

Приготування:
Сухі інгредієнти в миску і додайте білок. Влийте поступово молоко і воду, збиваючи вінчиком, поки не залишиться грудочок.
Нагрійте сковороду на маленькому вогні та на олії (вершковому або оливковій) обсмажте блін по діаметру всій скорода (використовуйте 1/4 тесту для 1 млинця). Закрийте скороводу кришкою, перевіряючи кожну хвилину-півтори. Як тільки по краях блін позолотился і покоричневел, знімайте його з сковороди. Обсмажте інші млинці. Паралельно обсмажте яйця і прогрійте інші види начинки по вашому смаку (шинка, м'ясо та ін)
Для подачі блін змастіть вершковим сиром . зверху викладіть м'ясну начинку і обсмажене яйце. Зігніть блін по краях, щоб вийшло блюдо квадратної/прямокутної форми. Подавайте з овочами і гірчицею.
Французький сніданок. Млинці-галети
Французький сніданок. Млинці-галети
Французький сніданок. Млинці-галети
Французький сніданок. Млинці-галети
Французький сніданок. Млинці-галети
Французький сніданок. Млинці-галети
Французький сніданок. Млинці-галети
Французький сніданок. Млинці-галети
Французький сніданок. Млинці-галети

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика