пʼятниця, 31 травня 2013 р.

Бананові млинці!

Бананові млинці!



Інгредієнти:

200 мл молока
2 банана
40 мл рослинного масла
100г борошна
50г цукру
2 яйця
полуничне варення

vk.com/wall-32231484_230500
Бананові млинці!
Бананові млинці!
Для початку пару бананів подрібнити в блендері до однорідності. Щоб було легше це зробити, додайте туди половину всієї порції молока.
Бананові млинці!
В бананову масу додаємо яйця, цукор, що залишився молоко і масло. Всі з'єднуємо, потім кладемо просіяне борошно і добре розмішуємо до однорідності.
Бананові млинці!
Печемо млинці на розігрітій і злегка змащеній олією сковороді. Зверніть увагу, що піч бананові млинці може бути непросто з незвички, але якщо зробити вогонь невеликим, то буде набагато легше.
Бананові млинці!
Готові обсмажені з двох сторін млинці складаємо стопкою і відставляємо в сторону.
Бананові млинці!
Подавати теплими разом з варенням!

cook it!



Млинчики «Сюзетт»



Інгредієнти:

Борошно - 100г
Цукрова пудра - 100г
Апельсин - 3 шт.
Яйце - 1 шт.
Молоко - 300мл
Топлене вершкове масло - 25г
Лимон - 1шт.
Лікер (наприклад куантро) 50мл
Вершкове масло - 90г
Коньяк - 30мл

Приготування:

1. У чашці з'єднуємо борошно, цукрову пудру (25г) і цедру 1 апельсина. В середину суміші розбиваємо яйце. Починаємо замішувати тісто, поступово вливаючи половину молока. Розмішуємо до повного зникнення грудочок. Вливаємо молоко, що залишилося і розтоплене масло.
2. Добре перемішуємо і залишаємо тісто на півгодини відпочити. По консистенції воно повинно вийти як вершки. Випікаємо млинці, вони повинні бути невеликими за діаметром.
3. Для приготування соусу змішуємо апельсиновий і лимонний соки, лимонну цедру і лікер.
4. Виливаємо суміш у холодну сковорідку, додаємо цукрову пудру і, помішуючи, нагріваємо на повільному вогні до розчинення пудри. Потім додаємо вершкове масло. Розмішуємо до повного розчинення масла і варимо ще 3-4 хвилини при невеликому кипінні.
5. Млинець викладаємо в соус, "купаємо" його зі всіх сторін, складаємо вчетверо і відсуваємо до краю сковороди. Потім наступний, і так 4 штуки.
6. Додаємо вогонь і прогріваємо млинці 1 хвилину. Потім збризкуємо млинці коньяком і підпалюємо з допомогою довгої сірника або свічки - фламбируем. Відразу ж знімаємо з плити. Теплі млинці викладаємо на тарілку.

Cook it! - найбільше співтовариство кулінарів вк. Приєднуйтесь!
Млинчики «Сюзетт»
Млинчики «Сюзетт»
Млинчики «Сюзетт»
Млинчики «Сюзетт»
Млинчики «Сюзетт»
Млинчики «Сюзетт»






Млинці з сиром



Інгредієнти:

Млинці:
Вода - 1 стакан
Молоко - ¾ склянки
Яйце - 3 шт
Вершкове масло - 5 столових ложки
Сіль - ½ чайної ложки
Борошно - 1,5 склянки
Начинка:
Сир - 450 г
Рікотта - 425 г
Яйце - 1 шт
Ванілін - 1 чайна ложка
Цедра - 2 чайних ложки
Цукор - 2 столових ложки

Приготування:
Всі інгредієнти для млинців збийте і замісіть тісто. Поставте в холодильник на годину, а потім обсмажте тонкі млинці на сковороді.
Начинка. Сир з рікоттою викладіть в друшляк і підвісьте на 1,5 -2 години, придавлюючи періодично. Потім всі інгредієнти для начинки збийте в блендері.
Начиніть млинці сирною масою і загорніть їх. Обсмажте млинці до золотистої скоринки з обох сторін. Прикрасьте полуницею і подавайте з полуничним варенням.

Cook it! - найбільше співтовариство кулінарів вк. Приєднуйтесь!
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром



Бурякові млинці з рікоттою



Інгредієнти:

1. Молоко - 120 мл
2. Варена буряк - 120 гр.
3. Борошно - 90 гр.
4. Яйце - 1 шт.
5. Часник - 2 зубчики
6. Оливкова олія - 1 ст.л.
7. Сіль - 1/4 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Перемішуємо все в блендері, крім борошна. Коли все добре перемішається, додаємо борошно.
2. Розігріваємо сковороду, змащуємо маслом і печемо млинці 1-2 хвилини кожну сторону на середньому вогні.
3. Коли млинці охолонуть, розкладаємо рікотту або сир і закручуємо рулетиком.
4. Ріжемо на шматочки шириною 2 див
5. Млинці дуже слухняні, не рвуться і не тріскаються. Начинка може бути будь-яка, на ваш розсуд, тільки не занадто мокра.
6. З цих інгредієнтів виходить 2 млинця діаметром 23-24 див. Відмінна прикраса для святкового столу. Приємного апетиту!
Бурякові млинці з рікоттою

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика