понеділок, 27 травня 2013 р.

Пан-Кейк - американські млинці

Пан-Кейк - американські млинці



Інгредієнти:

кефір - 0,5 л
борошно - 2 склянки
ванілін - 1 ч. л.
розпушувач - 2 ч. л.
сода - 1 ч. л.
цукор - 2 ст. л.
яйце - 2 шт.
масло рослинне - 50 мл

Приготування:
Змішати всі інгредієнти, щоб не було грудочок.

Випікати на повільному вогні, попередньо змастивши вершковим маслом сковороду.

Приємного апетиту!
Пан-Кейк - американські млинці



Млинці-скородумки на сироватці



Такі млинці завжди пекла моя бабуся)))рецепт з інтернету
0,5 л сироватки
2 ст. ложки цукру
4 ст. ложки рослинної олії
1 яйце
1 ч. ложка соди (погасити)

2-2,5 склянки борошна
щіпка солі

Сироватка повинна бути кімнатної температури.
Замішуємо млинцеве тісто звичної густоти. Печемо млинці як зазвичай.
Сковорідку злегка змащуємо олією тільки перед випічкою першого млинця

Автор: Катерина Ніконова
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці-скородумки на сироватці



Млинці з начинкою



З МАСНИЦЕЮ!

ІНГРЕДІЄНТИ:
Молоко - 3 склянки
Борошно - 2 склянки
Яйце - 2 шт.
Рослинне масло - 3 ст.л
Розпушувач
Сіль. цукор за смаком
Шматочок свіжого свинячого сала для змащування сковороди.

Для начинки:
Капуста пекінська - 500 г
Морква - 1 шт.
сіль, перець

У глибоку миску налила молоко, рослинне масло, яйця, сіль і цукор за смаком.
Додала борошна і розпушувача пів чайної ложки. Збила віночком, тісто має бути як рідка сметана.
Чавунну сковорідку розпалила , змастила шматочком сала, налила потрібну кількість млинцевої суміші і обсмажила до золотистого кольору з двох сторін.

Пекінську капусту нашинковала, натерла моркву на тертці, обсмажила до готовності, посолила і поперчила за смаком.
На кожен млинець поклала начинку і згорнула в конверт.

Приємного апетиту!

Автор: Галюша Щетникова
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці з начинкою






Млинці на газованої мінеральної води



Що потрібно:

- 3 яйця,
- 2 склянки борошна,
- 2 склянки молока,
- 2 склянки газованої води,
- сіль - 1 ч.л.,
- цукор - 1 ст.л.,
- 1 ч. л. соди, погашеної оцтом,
- 2 ст.л. соняшникової олії

Як приготувати:

Замісіть тісто. Газовану воду додайте в саму останню чергу. Пекти млинці треба на сухій розпеченій сковороді, змастити її тільки перед першим млинцем. Млинці накрити і дати їм постояти, лише після цього їх можна начиняти.

#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці на газованої мінеральної води



Млинці в пінці



Випекти тонкі млинці по улюбленому рецепту.Каждый гарячий млинець рясно змастити вершковим маслом і посипати цукром.
Потім скласти блін четвертинкою і так вчинити з усіма млинцями.
Укласти їх в каструлю,зверху всипати 4 столові ложки цукру і покласти 100 г вершкового масла.
Каструлю щільно закрити,поставити в духовку на слабкий вогонь і "забути" години на два.
Готові млинці дуже м'які,солодкі,соковиті і виходять такі спінені).Кушать гарячими.

Автор: Марія Суетина
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці в пінці






Заварні млинці на молоці



Півлітра молока, 2 яйця збити віночком. Додати 1 ч.л. розпушувача і борошна стільки, щоб вийшло тісто, як на оладки. Потім вилити 1 склянку окропу, перемішати. Додати 7 ст.л. рослинного масла. Тісто готове!
Смажити як зазвичай, на розпеченій сковороді з двох сторін.

#Шустрий #Кухар #Рецепти #Кулінарія
Заварні млинці на молоці

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика