неділя, 26 травня 2013 р.

Сирний десерт в стилі "Тірамісу"

Сирний десерт в стилі "Тірамісу"



Інгредієнти:

450-500 сиру
50 г сметани
50 г йогурту
5 яийц
150 г цукру/цукрової пудри
250-300 мл свіжозвареної кави
50 мл коньяку/лікеру
100 г "Савоярді" або бісквіта або бісквітного печива
за бажанням кави додати 3-4 краплі мигдальної есенції
какао

Приготування:

1. Сир перетерти через сито. Додати сметану і йогурт. Перемішати.

2. Жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з цукром до білого. Поступово підмісити до сирної маси.

3. Білки збити до густої піни. Обережно ввести в сирну массу.В остиглий кави додати коньяк і мигдалеву есенцію. 4. Печиво вмочити в каві, викласти у форму. Зверху викласти сирну массу.Опять вмочити печиво до кави, зверху сирну массу.5. Відправити в холодильник. Як правило, десерт смачніше якщо ніч настоится.Перед подачею посипати какао.
Сирний десерт в стилі "Тірамісу"
Сирний десерт в стилі "Тірамісу"



Десерт «Лимонний поссет»



Неймовірно смачний десерт, легкий і ніжний, як хмарина, з лимонною освіжаючою кислинкою.

Молоко згущене (1 банка) - 397 г
Лимон - 3 шт
Вершки (35%) - 150 мл

Змішати згущене молоко з вершками.
Збивати міксером 4 хвилини до стану густої і легкої маси.

З лимонів зняти цедру і вичавити сік. Повинно вийти 150 мл соку.
До отриманої маси додати лимонний сік і цедру. Збити все протягом 2-3 сек. Маса моментально загусне.

Розкласти суфле по креманкам і поставити в холодильник на 1 годину.
Десерт «Лимонний поссет»






Обурливо смачний десерт за 30 секунд!!



Якщо ви є шанувальником торта "Пташине молоко", то ви обов'язково повинні приготувати "Плаваючий острів"! Ніжний, повітряний і абсолютно безпрограшний!
Заінтригувала, тоді записуйте рецепт:

Знадобиться:
2-3 білка (у мене вийшло 80 гр)
таке ж по вазі кількість цукру (в моєму випадку 80 гр)
60 гр порубаного шоколаду (я робила поки тільки з молочним, ось його можна сміливо зменшити до 30-40гр)

Готуємо?
Білки потрібно збити на середній швидкості до м'яких піків, поступово додати цукор, збільшити швидкість і продовжувати збивати до тих пір, поки меренга не стане вологою і блискучою і не буде формувати впевнені "тверді піки".
У готову меренгу додати шоколад, перемішати, викласти в порційні формочки (чашки), провести ножем по стінках формочок! і поставити в мікрохвильовку рівно на 30 секунд - не більше (800 ват потужність)!! Готові острівці потрібно охолодити. Потім перевернути на блюдо і подавати до чаю або кофе.Восхитительный спосіб утилізації білків. подавати острів можна з сиропом, бажано з кислинкою, щоб відтіняти смак.
Обурливо смачний десерт за 30 секунд!!



Десерт сирковий



Інгредієнти:

- сир - 300 г
- сметана - 150 г
- цукор - 2 ст. ложка
- желатин - 1 ст. ложка
- апельсин - 1 шт.
- банан - 1 шт.
- ківі - 1 шт.

Приготування:

Для приготування сирного десерту до сиру додати сметану і цукор.
Сирну масу збити блендером.
Фрукти очистити і порізати кружальцями, а потім навпіл, можна на чотири частини.
Закип'ятити 100 мл води і трохи остудити. Поступово всипати желатин, постійно помішуючи, розмішати до повного розчинення.
Воду з желатином влити в сирну суміш і добре перемішати.
У форму викласти шар фруктів.
Залити сирною масою і знову викласти шар фруктів.
Так повторювати стільки, скільки необхідно. Останнім у десерті сирному повинен бути шар з сирною масою. Прикрасити рештою кружечками різних фруктів.
Десерт сирковий поставити в холодильник на півгодини охолоджуватися.
Десерт сирковий






Легкий десерт з сиру і молока



Інгредієнти:

Молоко - 500 мл
Желатин - 50 грам
Фруктовий сік - 1 стакан
Банан (фрукт може бути будь-який) - 1 штука

Приготування:

Спочатку підготуємо желатин. Заливаємо двома склянками холодної, але обов'язково кип'яченою води.
Вливаємо Молоко в сотейник, додаємо в нього дві столові ложки цукру з верхом.
Потім додаємо ще 2 столові ложки какао-порошку.
Кип'ятимо молоко на слабкому вогні і охолодити.
В окремій мисці збиваємо яйця і цукор.
Потім додаємо до отриманої маси сир.
Желатин відправляємо на водяну баню до повного розчинення.
Готовий желатин додаємо до сиру, більшу частину всього об'єму (приблизно 250 грам), перемішуємо і розкладаємо по формах.
Відправляємо їх в морозильну камеру холодильника хвилин на п'ять-сім.
Рідку суміш молока і какао заправляємо залишилися желатином.
Отриманою масою наповнюємо заготовки, які вже добряче схопилися в морозилці.
Знову відправляємо наш десерт в холодильник хвилин на п'ять.
Останній шаром буде фруктовий сік, змішаний зі ста грамами желатину.
Після того, як десерт повністю охолоне й стане твердим його можна вийняти з формочок.

Приємного вам апетиту!
Легкий десерт з сиру і молока



Дуже смачний десерт!



Інгредієнти:

Основа:
Волоські горіхи (або пеканы) подрібнені - 1 стакан
Цукор - 3 столових ложки
Вершкове масло - 110 г
Борошно - 1 склянка

Начинка:

Перший шар:
Вершковий сир - 500 г
Цукрова пудра - 1 стакан
Вершки для збивання - 1 стакан
Ванільний пудинг:
Суха суміш ванільного пуддинга - 144 г
Молоко - 3 склянки
Шоколадний пудинг:
Суха суміш ваніль шоколадного пуддинга - 144 г
Молоко - 3 склянки
Останній шар:
Вершки для збивання - 2 склянки
Тертий шоколад

Приготування:

Духовку нагрійте до 175 градусів.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом.
У міксері збийте всі інгредієнти для основи. Цю суміш викладіть на дно блюдо і щільно утрамбуйте її.
Випікайте близько 20 хвилин.
Ванільний і шоколадний пудинг приготуйте на молоці у відповідності з інструкціями на упаковці (кожен окремо). Збийте В міксері вершковий сир, цукрову пудру і склянку сливою до повітряного стану.
Остудіть основу. Викладіть шар вершкового сиру. Зверху шоколадний і ванільний пуддинг.Сверху викладіть збиті вершки і присипте тертим шоколадом. Поставте в холодильник на пару годин і подавайте до столу.
Дуже смачний десерт!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика