неділя, 26 травня 2013 р.

Азу М'ясне

Азу М'ясне



Інгредієнти:
М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке)
150 гр. маринованого огірка або соленного
150 гр. Помідори або томатна паста
100 гр. моркви
Велика головка цибулі ріпчастої.
3 зубчики часнику
Перець, лаврове листя, приправа для м'яса.

Приготування:

М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити
Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.
Азу М'ясне



Азу


Дуже смачно

Інгредієнти:
-яловичина або курка - 400 гр.;
-солоні огірки - 5-6 шт..;
-цибулина - 1 шт.;
-сметана нежирна - 200 гр.
-раст олії 1 ст л
-картопля - 6-7 шт.

Приготування:
Обсмажуємо м'ясо з цибулею. Трохи!
Солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік.
Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Готове!

Приємного апетиту!)






Кавун - чудова їжа: відразу і їси і п'єш, і вмиваєшся.

Кавун - чудова їжа: відразу і їси і п'єш, і вмиваєшся.



Азу М'ясне



Інгредієнти:
М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке)
150 гр. маринованого огірка або соленного
150 гр. Помідори або томатна паста
100 гр. моркви
Велика головка цибулі ріпчастої.
3 зубчики часнику
Перець, лаврове листя, приправа для м'яса.

Приготування:
1. М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу.
2. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую.
3. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити
4. Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи.
5. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.
Азу М'ясне






Азу М'ясне



Інгредієнти:
М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке)
150 гр. маринованого огірка або соленного
150 гр. Помідори або томатна паста
100 гр. моркви
Велика головка цибулі ріпчастої.
3 зубчики часнику
Перець, лаврове листя, приправа для м'яса.

Приготування:

М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити
Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.
Азу М'ясне



Азу по-татарськи.



Інгредієнти:

м'ясо - 500 г,
цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
огірки солоні - 1-2 шт,
картопля - 6-8 шт,
часник - 1-2 часточки,
томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
лавровий лист,
сіль,
перець

Приготування

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан з тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля з м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи.






Кавова булка з завитками в кавовій глазурі



Інгредієнти:
Розчинний еспресо - 1,5 столової ложки
Окріп - 1 столова ложка
Звичайний (грецький) йогурт - 3/4 склянки
Кукурудзяне борошно - 1/2 склянки
Вершкове масло - 8 столових ложок, розм'якшене
Цукор - 1 склянка
Велике яйце - 3 шт
Борошно - 1 2/3 склянки
Розпушувач - 2 чайні ложки
Сода - 1/2 чайної ложки
Сіль - 1/2 чайної ложки
Ванілін - 2 чайних ложки
Какао-порошок - 2 чайних ложки

Глазур:
Розчинний еспресо - 2 чайних ложки
Окріп - 2 чайних ложки
Звичайний (грецький) йогурт - 1 столова ложка
Цукрова пудра - 2/3 склянки + 2 столових ложки

Приготування:
Духовку нагрійте до 175 градусів. Прямокутну форму для пирога рясно змастіть вершковим маслом.
У маленькій мисочці развелите в окропі кави. Відставте на час охолонути.
В чаші для міксера на середній швидкості збийте всі інші інгредієнти (крім какао) для тіста 1-2 хвилини. Половину тіста перекладіть в окрему миску, куди додайте розведений кави і какао. Перемішайте.
В приготовану форму викладіть шарами ванільне і кавово-шоколадне тісто (всього 3 шари). Пройдіться ножем або зубочисткою, щоб вийшов мармуровий малюнок готової булці.
Випікайте 55 хвилин. Остудіть близько 15 хвилин і діставайте з форми.

Глазур:
У середній мисці збийте вінчиком еспресо і окріп до повного розчинення кави. Додайте йогурт і просіяне цукрову пудру, збийте до однорідної маси. Якщо глазур занадто густа, додайте пару крапель води. Нанесіть глазур на злегка остигнула булку і подавайте.
Кавова булка з завитками в кавовій глазурі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика